Мария Бакалова в ролята на наемен убиец в екшън комедия

Филмът омпанията на Сталоун снима филм с
20 май 2023 14:01, Стела Стоянова
34
Мария Бакалова в ролята на наемен убиец в екшън комедия
Снимка БГНЕС

Мария Бакалова ще се снима в екшън комедията "Моят шедьовър" (My Masterpiece) на продуцентската компания на Силвестър Сталоун и Брейдън Афтъргуд – Balboa Productions, съобщи електронното издание на Variety.

Самата актриса също е обявила новината в своя профил в Инстаграм. Българката беше номинирана за награда "Оскар" за участието си в "Борат 2".

Според анотацията "Моят шедьовър" разказва за жена наемен убиец, която е решена да разруши несправедливата система в своята индустрия, но се оказва затворена на втория етаж на офис сграда, след като е успяла да отмъсти на корпоративен ръководител. Това означава, че тя трябва да си проправи път през колеги убийци и през миналото си, за да гарантира, че справедливостта ще възтържествува. Ако мисията й мине добре, това може да бъде нейният шедьовър.

Касандра Бруксбанк ще направи режисьорски дебют в игралното кино с тази продукция  по сценарий на Джейсън Хелърман.

"Моят шедьовър" ще бъде представен тази седмица на потенциални клиенти в Кан, където в рамките на кинофестивала тече и филмов пазар. Той се организира във  Фестивалния и конгресен дворец в прочутия курорт, но няма връзка с официалната програма на форума.

Още по темата

Очаква се снимките да започнат през есента на 2023 г. в Канада.

След като участва в "Борат 2", кариерата на бургазлийката Мария Бакалова продължи с главни роли в комедията "Убийствена игра" (Bodies Bodies Bodies) и драмата за съзряването Fairyland. Тя също така озвучава космическото куче Космо в хитовия в момента "Пазители на галактиката, vol. 3".

Основаната през 2018 г. от Сталоун и Афтъргуд компания Balboa Productions наскоро продуцира супергеройския филм на Сталоун Samaritan („Самарянинът“) за Prime Video и хитовия телевизионен сериал Tulsa King („Кралят на Тълса“) за Paramount+.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
13
 
! Отговори
АнонимеН преди 11 месеца
ТОВА ЗАГЛАВНА НОВИНА ЛИ Е ??????????? ТИ НОРМАЛНА ЛИ СИ! ТОВА Е РИТОРИЧЕН ВЪПРОС/ ТОВА Е ДНЕС БГ ,А НЕ ТЯЛОТО ИЛИ АЗ ЖЕНАТА, ЧЕ ТАЯ НОВИНА ДА Е ВОДЕЩА!
4
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Филна е за Снежанка и дедо Роки.
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
"Bodies Bodies Bodies" се превежда като "Убийствена игра" ? :)))
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Бакалова ще играе внучка на Рооки.
1
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Филмът омпанията на Сталоун снима филм с - Не е добре да се пие на работа.