Ето ги кандидатите за кметове на ГЕРБ

Партията обяви 48 имена
Обновена: 10 авг 2011 15:47 | 3 юли 2011 12:39,
366
Ето ги кандидатите за кметове на ГЕРБ
Снимка: БТА

Партия ГЕРБ обяви имената на 48 свои кандидати за кметове на общини в страната. Заместник-председателят на партията Цветан Цветанов, който е председател на предизборния щаб, представи кандидатите за кметове.

От тях петима в момента са депутати, областни или заместник-областни управители са други седем, а досегашни
кметове - 27. При представянето Цветанов посочи, че това е вот за бъдещето на България.

За Бургас от партията издигат досегашния кмет от ГЕРБ Димитър Николов. Според Цветанов кандидатът им за Поморие - Иван Алексиев, е най-подходящият кандидат за развитието на тази крайморска община. Алексиев е депутат в Народното събрание.

В Разлог кандидатът на ГЕРБ ще е досегашният кмет Красимир Герчев. Заместник-областният управител на Благоевград Георги Баханов е кандидатът за кмет на Сандански. Той ще се явява за втори път на местни избори, след като не е спечелил вота през 2007 година.

В Гоце Делчев кандидатът на партията ще е депутатът Георги Андонов. В Симитли кандидат ще е д-р Александър Костов, който в момента работи в МБАЛ - Благоевград. В община Струмяни кандидат ще е досегашният кмет Валентин Чиликов.

В Разград ГЕРБ ще издигне областния управител Валентин Василев. В Добрич - досегашния кмет Детелина Николова. В Каварна - досегашния кмет Цонко Цонев. В Балчик кандидат ще е депутатът от ГЕРБ д-р Светомир Михайлов.

Още по темата
В Русе кандидат ще е сегашният областен управител Пламен Стоилов. В Борово - досегашният кмет Иван Попов. В община Сливо поле кандидат ще е Валентин Атанасов, който преди това е напуснал БСП и през 2007 г. е станал член на ГЕРБ.

В Стара Загора кандидат ще е Живко Тодоров. Цветанов обясни, че в началото на годината проф. Светлин Танчев, който в момента е кмет от ГЕРБ на града, е заявил, че няма да се кандидатира за нов мандат. В Раднево кандидат ще е досегашният кмет д-р Юлиян Илчев. Той е бил избран като независим, но се е присъединил към ГЕРБ преди няколко месеца, обясни Цветанов.

Заместник-областният управител на Стара Загора Галина Стоянова ще е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Казанлък. В Нова Загора - досегашният кмет Николай Грозев.

Кандидатът за кмет на Пловдив от ГЕРБ ще е областният управител Иван Тодев. Цветанов определи като "политическа грешка" действията на партията през 2007 г., когато ГЕРБ подкрепи ВМРО и кандидатът им Славчо Атанасов. Досието на Атанасов не е досие, което може да се подкрепя от ГЕРБ като кандидатура на партията, обясни Цветанов. В Асеновград кандидат ще е досегашният кмет д-р Христо Грудев. В Раковски - досегашният кмет Иван Андонов.

Областният управител на Шумен Димитър Александров ще е кандидатът за кмет на Шумен. Досегашният кмет на Елхово Петър Киров ще е кандидатът на ГЕРБ на изборите през октомври.

В община Пещера кандидат ще е досегашният кмет Стелиян Варсанов. Във Велинград ГЕРБ ще издигнат депутата от партията Ангел Даскалов. Даскалов е участвал като независим кандидат на предните местни избори, тъй като по думите на Цветанов за издигането му от ГЕРБ са създадени пречки от страна на тогавашния министър на вътрешните работи Румен Петков.

В Монтана кандидатът на партията е Людмил Сандов, който е бил кмет на Монтана през 1992 година. В Георги Дамяново кандидат ще е досегашният кмет Дилян Димитров. В Бойчиновци - досегашният кмет Славей Костадинов, а в Берковица - заместник-областният управител Димитранка Каменова. В Чипровци кандидат-кмет ще е директорът на дирекция "ФСД" в общината Анатоли Първанов.

В Троян кандидат ще е досегашният кмет Минко Акимов. В Елин Пелин кандидат ще е досегашният кмет Галя Георгиева. В Етрополе - досегашният кмет Богомил Георгиев. В Правец - досегашният кмет Никола Нитов. В Долна баня - досегашният кмет Владимир Джамбазов, в Пирдоп - досегашният кмет Антоанета Илиева, в Ботевград - досегашният кмет Георги Георгиев.

В Златоград кандидат ще е досегашният кмет Мирослав Янчев, в Рудозем - досегашният кмет Николай Бояджиев. В Доспат - досегашният кмет Антим Пържанов. В Аксаково кандидат на ГЕРБ ще е досегашният кмет Атанас
Стоилов. В община Бяла, Варненско, - досегашният кмет Анастас Трендафилов.

В Кюстендил кандидатът на ГЕРБ ще е ръководителят на местния клон на ДЗИ Никола Татарлиев. В Елена - досегашният кмет Дилян Млъзев. Това, че е роднина на еврокомисаря Кристалина Георгиева по никакъв начин не го прави привилегирован в предстоящите избори, посочи Цветанов.

В Лясковец кандидат ще е досегашният кмет Ивелина Гецова. В Павликени кандидат ще е адвокатът Христо
Дишев, в Сухиндол кандидат ще е напусналият БСП и бивш заместник-кмет на общината Димитър Гърбов, в Горна Оряховица - Добромир Добрев, допълниха от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


366
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
360
7
 
3
 
! Отговори
Петър Петров преди 12 години
По-голямо *** от бившия кмет на Панагюрище Марко Мечев в града ни няма, а по-голям *** от сегашния кмет Георги Гергинеков също няма.И двамата са кадри на червената партия.Да,ама сега панагюрци са решили и двамата да ги пратят в забвение.Затова ще гласуваме за кандидата на ГЕРБ Никола Белишки.Давай Кольо,смело напред!Цялото Панагюрище е с теб!
359
2
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
защо партия ГЕрб издигат все стари и доказани политици,като изключим тези които са на ясла,нима нямат кадри или е по-лесно да откраднеш готов и изнудиш готов кмет.
358
0
 
16
 
! Отговори
ай-вай преди 12 години
Защо във Варна, ГЕРБ ще подкрепят К.Йорданов? Страх от загуба на избори ли ,или страх от *** ?
357
0
 
8
 
! Отговори
bss преди 12 години
Областните управители и без това си знаят,че не стават за нещо повече!Поначало тази институция е сгрешена ,с раздута администрация и с по-скоро представителни функции.Двама добри юристи с една секретарка е всичко необходимо за същата дейност,която извършват в момента.Повече от 4-6 губернии не ни трябват. Да са по-ясни статута и отговорността.И стига съм плащал данъци за Институции с представителни функции,чиито задължения са сведени до това да спират решенията на общ. съвети от опозицията.
356
2
 
9
 
! Отговори
Участник в изборите преди 12 години
Сега областните управители ще разберат, че не стават за нищо.Друго е да те назначат!
355
0
 
1
 
! Отговори
s...w.. преди 12 години
Всичко си има граници Близуууууууу
354
3
 
24
 
! Отговори
7777 преди 12 години
"...петима в момента са депутати, областни или заместник-областни управители са други седем..." От заплата близо 5000 лв., да отиваш на заплата 1000 лв., колкото е кметската е просто - безумна,... ако не се надяваш, чрез покровителството "от горе" да си "докараш" разликата.... Да ни е честит "Новия морал"....
353
2
 
18
 
! Отговори
BSS преди 12 години
Какъвто е народът-такива са управляващите.Това е елементарен подзакон от Закона за диалектиката.С един милион необразовани роми и два милиона пенсионери с носталгия по безметежното соц. минало,управляващтите ни са ни съвсем по мярка.Не,че останалият" материал" е много качествен.Липса на толерантност и стремеж към градивност,злоба и завист са основни качества на много от нас.Колкото и обидно да звучи репликата за "качестото на материяла",тя е абсолютно вярна.
352
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Зад видимото за всички правителство царува невидимо правителство, което не отговаря за нищо пред никого, и не дължи отчетност на народа. Да унищожи това невидимо правителство, да смаже нечестивата връзка между корумпиран бизнес и корумпирана власт, е първата задача на държавничествотоТиодор Рузвелт, президент на САЩДорде ти тук лежиш и спиш,потаен заговор будуваШекспир БурятаИдеалната партия е конспирация срещу останалата част от нацията.Лорд ХалифаксВ държавните работи нещата вървят тъй: прозираш ли още отдалече (що е дадено само на предвидливите) злините, дето се надигат, лесно е да ги пропъдиш. Но когато поради липса на умения те не бъдат прозрени, дорде не почне всеки да ги вижда, то вече няма лек за тях.Николо Макиавели ВладетелятЗа да променим радикално поведението на властта, трябва да разсъждаваме бистро и уверено защото ако сме научили нещо, то е, че властта не желае промяна. Трябва да мислим отвъд измисленото от тези преди нас, и да забелязваме технологичните промени, които ни дават възможности да действаме по начини, недостъпни за нашите предци.Първото, което трябва да си изясним, е кои аспекти на властта или неокорпоративното поведение искаме да променим или премахнем.Второ, трябва да си създадем начин на мислене за това поведение, който да е достатъчно силен, за да може да ни преведе през блатото на политически изкривения език, до състояние, в което можем да мислим ясно.Трето, трябва да разберем ключовите положения на системата, която води до лоша власт.И най-вече, трябва да използваме полученото прозрение, за да вдъхновим себе си и другите за благородство и ефективни действия, за да заменим системата, която води до лоша власт, с по-добра.Където са известни подробности за вътрешните механизми на авторитарните режими, ясно се вижда, че политическият елит се занимава с конспирации не само за удоволствие или боричкания вътре в режима, но и като основна методология на планирането, чрез което авторитарната власт се поддържа и подсилва.Авторитарните режими оказват натиск върху индивидуалната и колективна воля за свобода, истина и самореализация, и с това водят до създаване на сили, които им се противопоставят. Схемите, чрез които авторитаризмът властва, ако бъдат разбулени, предизвикват съпротива. По тази причина успешните авторитарни власти задължително прикриват тези схеми, докато не дойде момент съпротивата срещу тях вече да е неефикасна, или да може да бъде смазана с груба сила.
351
7
 
1
 
! Отговори
Кутев преди 12 години
Много благодатна статия за плюене. Сега виждате ли защо не пускаме списък с нашите кандидати?Бай Колю, пак закъснява - режа му надницата наполовина.
350
16
 
5
 
! Отговори
АЗ ИСКАМ преди 12 години
ЦЕЦО - ПРЕЗИДЕНТ!
349
2
 
18
 
! Отговори
Румен преди 12 години
Браво на нашите мутри !! Ето как се печелят избори: "НЯКОЙ ДА Е ИЗНЕНАДАН. УПРАВНИЦИ МУТРИ,ДАРИТЕЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ /КОЕТО Е ВСЕ ЕДНО/ ИЛИ ВЪТРЕШНИ ФИРМИ НА МВР.ВЕЧЕ ДОРИ НЕ СА СМЕШНИ И ЖАЛКИ, А ПЛАЧАТ ЗА ПРОКУРОР.КАТО ЧЕТЕМ ЗА СУМИТЕ ПО ДАРЕНИЯТА, СЕ ПИТАМЕ КАК СЕ РАЗХОДВАТ ПАРИТЕ. ЗАЩО НЯМА ОТЧИТАНЕ НА "ДАРЕНИЯТА",ОСВЕН ОНЯ СПИСЪК,С ЛУКСОЗНИТЕ НЕДОСЕГАЕМИ КОЛИ.НАВСЯКЪДЕ ОКОЛО ЦЕЦО ВОНИ,ТА СЕ НЕ ТРАЕ. "
348
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще взема да ида в Африка за да се почувствам бял човек
347
21
 
9
 
! Отговори
опел преди 12 години
дами и господа,защо не скочихте когато дойде демокрацията? къде бяхте когато ,,синия'' ви лъжеше? къде ви бяха очите и ушите когато избрахте царя? ами ми скачате срещу бойко който се опитва да им оправи бакийте и на маминото синче станишев. забравихте че ни съсипаха а сега вместо да го подкрепиме ние гозанимаваме с простотий. кой какво казал,защо го казал...ами сидеров? ами доганчо? оставям да си мислите и да дерзаете.......
346
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
РАВНОСМЕТКАКазах аз, но кой да чуе.Пожарната не е държава.В пожарната са два маркучаи със малко пипе става.Държавата е сложно нещо-здравеопазване, финанси.Проблемите са твърде многоза неопитни стажанти.Колко пъти да те лъжаттеб, народе глуповати.Сбирщина от кол и въжеда направиш депутати.Защо бе братя нискочелиизбрахте тоя главанак.Не го ли виждате-не фели,не става даже за чирак.Дадохте му много време,да седне да се обучава.Но къде ти, няма начин,свикнал е да поучава.Проблеми купища се трупат.Прииждат нови на пълчища.А министрите нещастни,са като пилета в калчища.Прекарал се е и си трае.Такъв е нашият народ.Одери му десет кожи,няма да се мръдне пак.
345
2
 
12
 
! Отговори
sss преди 12 години
daaaa, ama nema da gi izberem!!!!!!!!!!!!!!
344
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма да има избори!ГЕРБ знаят, че ще загубят, и ще намерят начин да ги отложат!След това постепенно ще узурпират властта за постоянно!Другата възможност е да купят или сплашат ЦИК и да си фалшифицират резултатите както си искат!ЦвЦв има много подходяща физиономия за ... вице диктатор!
343
0
 
14
 
! Отговори
boza преди 12 години
Tova sa marionetkite ,men me interesuva koy ste durpa koncite .
342
29
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ах какви злободневни коментарчета :) Но все пак може по горе да прочетете в статията кои ще са кметовете и победителите на изборите! Колкото и да псувате срещу Бойко Борисов - той е единственият който остана да си удържи на думата!
341
43
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СЛАВА НА ГЕРБ! ДОЛУ БКП! *** СА В АГОНИЯ! БОЙКО ГИ РАЗМАЗА ВСИЧКИТЕ!