300 фенове на диетата на Петя Раева взеха автографи

Ирина Флорин: Петя, ще бъдеш хит на изборите
Обновена: 18 окт 2011 09:50 | 18 окт 2011 09:49,
12
300 фенове на диетата на Петя Раева взеха автографи

Близо 300 последователи на диетата за здравословно отслабване на депутата от ДПС и кандидат за кмет на Пловдив Петя Раева се наредиха на дълга опашка, за да получат лично от нея автографи за книгата й "Радостта от храненето".

Елегантната дама направи премиерата на книгата си в пловдивски МОЛ, а за доброто настроение на присъстващите се погрижи изпълнителката на "Цвят Лилав" – Ирина Флорин.

Почитателите на Петя получиха отговор на въпроса: "Какво е полезно да похапваме, за да бъдем винаги в добра форма".

Не само дами, но и представители на силния пол се наредиха за автограф и признаха, че следват правилата на Раева.

"Почитателка съм на Петя, защото тя е винаги усмихната и искрена. Гледах я на телевизионни дебати, харесах много начина й на говорене, който се отличава от останалите кандидати за кметове. Тя назовава нещата с истинските им имена.

Умее да се бори, дори когато срещне спънки, което е важно за един политик, за да защитава тезите си", сподели Атанаска Адамова от Пловдив, която лично бе дошла да поздрави Петя Раева и да й пожелае успях като кандидат за кмет на Пловдив от ДПС.

"Петя, ти ще бъдеш хит на изборите", обяви Ирина Флорин.

"Важното е да гласуваме за Пловдив, за да има най-добрия кмет и да се превърне в най-добрия град за живеене", призова Петя Раева.

Тя не скри тайните си за постигане на желаната фигура. "Това, което правя, не го наричам диета. Това е начин на хранене. След като си съставих и започнах да следвам тази система, вече не изпитвам стрес, че съм на диета и не трябва да ям и да слабея, защото съм постоянно гладна. Напротив. Възприех, че човек може да яде абсолютно всичко, но по определен начин и при правилна комбинация на храните. И най-вече с удоволствие и с добра компания. Основният принцип, залегнал в моята система, е разделното хранене. Така свалих 30 кг и пазя теглото си вече 2 години", обясни Петя Раева.

Да поиска автограф от нея, бе дошла и млада жена, която по метода на Петя e свалила 7 килограма и продължава да се храни по правилата на "Радостта от храненето".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: пловдивДПСПетя Раева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
kati преди 12 години
xaresva mi mnogo
12
0
 
1
 
! Отговори
kati преди 12 години
mnogo ste tapi
11
0
 
1
 
! Отговори
MANAF MUMUN преди 12 години
4I4O VI *** ISKA MAZNA GAZINA TAZI NESTO SE E OBARKALA S DIETITE NO NISTO *** PRAVI HIU RAZVALIA
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо не отиде при *** а в мол галерия .Нали ти *** дойке заяви ,че в столипиново живеят 85 % турци.Какви турци при *** бе жена.Столипиново са *** от 100г и се е казвало "*** село"
9
1
 
2
 
! Отговори
! преди 12 години
Пффффффф хахахахахаха, такава простотия не бях очаквал да прочета. Дайте и новина как някой кандидат е ходил в тоалетната, и какви невероятни успехи е постигнал там!
8
1
 
3
 
! Отговори
ева преди 12 години
Отвратително! Потресаващо! Грозно! Добре дошли в Чалгария!
7
1
 
4
 
! Отговори
бъзакня ханъм преди 12 години
ТОВА,надявам се ще и бъде и бройката за изборите!
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не разбрах какво рекламирате ,диетата на тази жена или факта че се кандидатира за кмет и то от листата на ДПС?За първото не е единствената жена правеща опити да отслабне, прилага диети и ги рекламира без да е диетоложка, а за второто същото за съжаление, не е единствената, която може да се яви на избори само с помоща на ДПС,защото не се котира на друго място ,но като правило това са продажни и меркантилни какдидати!
5
2
 
12
 
! Отговори
що за тъпотия преди 12 години
Днес.бг, вероятно клиентът ви ДПС не желае да пишете, че е платена ПР статия, но толкова долно си личи, поне я редактирайте по-човешки, ба си долната работа
4
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво на Петя, постигна уникални резултати със своята диета, наистина драстично отслабна ;)
3
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
""Какво е полезно да похапваме, за да бъдем винаги в добра форма"Най-полезно ще е да ми ръфате .... глупави ДПС-ари. Избирате кмет не личната ви диетоложка.
2
1
 
10
 
! Отговори
електорална единица преди 12 години
Въъхх, сигурно ша е много убаво у властта, щом толкова много мераци има.Всеко се натиска политик да става, държава да управлява, а пък другите балъци, дабачкат цял живот и данъци да плащат.Ай сектир..........
1
1
 
16
 
! Отговори
електорат преди 12 години
ДПС МАФИЯТА ПАК ВЪРШИ ПОДРИВНИ ДЕЙНОСТИ ПОД ФОРМАТА НА ДИЕТИ!!!!!!