Кандидатът на "Атака" за София заобещава, заобещава...

Николай Пехливанов шял да реши проблемите и да намери пари
Обновена: 10 авг 2011 13:45 | 10 юли 2011 12:36,
114
Кандидатът на "Атака" за София заобещава, заобещава...
Снимка: БТА

"София днес прилича на позабравена и запрашена черно-бяла снимка", каза на пресконференция кандидатът за кмет на столицата  от "Атака" Николай Пехливанов.

Още по темата
В концепцията си, която той представи днес, за бъдещите четири години, ако бъде избран, Пехливанов обещава нови булеварди, паркове, площади, кръстовища на две нива, довършване на метрото и оптимизация на градския транспорт.

Пехливанов заяви, че София има нужда от строител и съзидателен човек, който иска да решава проблеми, а не да следи
политическата си кариера, защото "София расте, но и старее", отсече той.

През последните 20 години според кандидата на "Атака" кметовете на София използвали поста за политически трамплин, а имало и марионетки на различни интереси.

Николай Пехливанов обеща, че след четири години няма да се говори за дупки, пътища и проблеми с паркирането.

Той допълни, че пари за решаването на тези проблеми имало и обеща с икономия от 1 млрд. лв. да построи нови детски градини и всеки квартал да има ларго и пазар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това да не отидеш да гласуваш е най-голямата простотия, която някой може да направи в деня на изборите, защото после пак ще се оплаквате като Доган излезе и каже Президента на РБ ще го определя АЗ.Относно Пехливанов, не обещава нищо ново, но поне е строителен предприемач, а както се вижда в сегашния кабинет само строителният министър го бива. Очевидно е, че на София и трябва строител, др е въпросът, ако го избереме какво ще реализира от тези си обещания. Засега бих гласувал за него...
98
1
 
2
 
! Отговори
Български гражданин преди 12 години
Николай Пехливанов обещава реални неща. Пари има откъде да се спестят, има къде да бъдат вложени, тъй като София е с твърде много проблеми. По-добре да обещава изпълними неща, каквито е обещал, отколкото да говори празни приказки. Вярвам, че ще успее.
97
1
 
0
 
! Отговори
do 106 преди 12 години
Ти си *** - ***, огрничен, неинформиран !
96
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АТАКА няма никакво бъдеще!Скапаната семейна партия на продажния *** Сидеров имаше само една задача-да опорочи национализма!Е,почти успя,само че не за дълго!На хората им писна от стимулиране на *** и престъпници!
95
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Питайте Росен Петров(от шоуто на Славиту). Ние сме татари , но какво лошо има в това?? Дай да се викаме славяни..боже колко сме синеоки и русокоси??!!! Като бяло саламурено сиренце сме направо. Тук там дето сме се смесвали я с македонци, я със сърби или войници от френските легиони има някаква генетична промяна, но като цяло сме ***, тумнокоси, тъмнооки и диви.
94
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кожената тужурка - вече под ключСлучка втора: септември 2007 г., навечерието на местните избори. "Атака" открива предизборната си кампания в Зала 1 на НДК. Нищо не подсказва, че тук са се събрали "унизените и оскърбените", които щяха да превземат "крепостта на мафията". 3.200 елегантни мъже и жени кротко седят на плюшените столове. С хубави костюми са и Волен Сидеров, и кандидатът на "Атака" за столичен кмет "архонт" Слави Бинев.
93
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лидерът на Атака" е доказал достатъчно последователно своите расистки, анти-семитски и анти-израелски нагласи, както и че не пропуска възможността да открие факти" и прикривани истини", които отговарят добре на неговите схващания, теории за конспирации и твърдения за участието на евреите или Израел в големите злини по света. Жалко е, че прогресивна и цивилизована страна като България има за лидер на партия и член на парламента фигура като Волен Сидеров." От позиция на израелското посолство по повод публични изявления на Волен Сидеров
92
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В сегашната и някогашната българска столица - София и Велико Търново, се появиха скандални билбордове с образа на най-големия военнопрестъпник на човечеството Адолф Хитлер
91
1
 
1
 
! Отговори
2012 - края на света преди 12 години
Успешен експеримент на опитното поле БългарияКазано другояче, европейците дълго търсиха отговор на въпроса: как да се държим с партии, които безцеремонно игнорират хуманните и либерални ценности на ЕС (а често пъти агресивно се обявяват срещу самото европейско обединение), но в същото време получават демократична легитимация от големи групи избиратели у дома си? Единственото правилно решение на тази дилема европейците експериментално откриха на опитното поле България. След като е очевидно, че не можеш от днес за утре да промениш мисленето на онези избиратели, които харесват езика на омразата, които гледат с подозрение към всичко чуждо и навред виждат кастови, расови и дори хомосексуални заговори срещу народното тяло, значи трябва да залагаш на останалите гласоподаватели и на техните представители. Ето как и леви, и десни, и центристи в ЕС подхванаха своите партньорски партии в България и търпеливо им заобясняваха защо Атака не бива да стига до изпълнителната власт.
90
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Телевизионният канал СКАТ, пропагандият "мегафон" на партията, за който се смята, че помогна на "Атака" да влезе в българския парламент през 2005 година, в момента изчезна от телевизионните приемници в много региони на страната. Дружеството на кабелните телевизии обясни изключването на канала със спора по договорните споразумения между СКАТ и регионалните дружества.
89
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ot tea bokluci Ataka sega pak i kmet , Pazi Boje Balgaria
88
1
 
2
 
! Отговори
Haaka ce преди 12 години
Сидеров - на частно пътуванеПричината: лидерът на "Атака" е бил на частно, а не на служебно пътуване, както първоначално твърдеше той самият. А това означава, че дипломатическият паспорт не е бил използван по предназначение. Bildunterschrift: Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift: Сидеров обиждал екипажа на самолета Само благодарение на него обаче в началото на февруари Волен Сидеров беше пуснат от задържалите го на франкфуртското летище полицаи, без да плаща парична гаранция, без да му се правят снимки и без да му се вземат пръстови отпечатъци, както се прави с "обикновените" чужди граждани, престъпили закона. Намесата на полицаите беше в резултат на сигнал, подаден от екипажа на самолета още по време на полета. Видимо пиян лидерът на представената в българския парламент партия "Атака" буйствал на борда, отказвал да се подчини на реда и обиждал екипажа, наричайки членовете му "нацисти" и "антисемити".
87
3
 
0
 
! Отговори
Bobo преди 12 години
Не смятам в никакъв случай, че София прилича на черно-бяла снимка. София се промени доста през последните години и това е видно за всеки. Парковете и градинките в голямата си част са обновени, тревните площи се косят, строят се велоалеи и нови детски градини, обновяват се подлези. За метрото няма смисъл да говоря. Ако някой има амбиции за постове нека поне назовава нещата с истинските им имена, все пак хората в София не сме си загубили паметта и знаем кой какво е направил.
86
1
 
2
 
! Отговори
cirrus major преди 12 години
Хахахах, "след четири години няма да се говори за дупки, пътища и проблеми с паркирането"...да се чете че ако дойде този, след четири години положението вече ще е ТОЛКОВА трагично, че дупките и пътищата ще изглеждат като проблемите на деца от предучилищна :)Малко като "Навехнал си си ръката? Ми дай да ти счупя носа и ще забравиш, че те боли ръката" :)
85
3
 
2
 
! Отговори
пинко преди 12 години
Е,тоя да си ходи на село ,където си е роден и живял!
84
2
 
4
 
! Отговори
избирател преди 12 години
И тоя ли се е взел на сериозно!Защо се хаби,неизбираем е!
83
1
 
8
 
! Отговори
Sve преди 12 години
Когато знаеш, че няма да управляваш или изпълняваш, лесно се обещава.
82
4
 
12
 
! Отговори
АСЕН преди 12 години
ПОДОБНА НА ЛАЙНАРЯ ВОЛЕН ОБЕЩАВА ЛИ ОБЕЩАВА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ. ВОЛЕН ЛАЙНАРЯ КОЛКО ПАРИ НАПРАВИ ОТ КАКТО Е В ПОЛИТИКАТА И С КОИ ПАРИ *** КАПКА ПАЗАРУВА В ЛУКСОЗНИТЕ БУТИЦИ В РИМ ?
81
3
 
5
 
! Отговори
ПРОФЕСОР ВУЧКОВ преди 12 години
забрави да каже колко джамии ще построи
80
9
 
8
 
! Отговори
Tedi преди 12 години
София е много по-добра от преди! Управляващите правят София найстина европейска столица! София днес прелича на европейска столица!!!