Кандидатът на "Атака" за София заобещава, заобещава...

Николай Пехливанов шял да реши проблемите и да намери пари
Обновена: 10 авг 2011 13:45 | 10 юли 2011 12:36,
114
Кандидатът на "Атака" за София заобещава, заобещава...
Снимка: БТА

"София днес прилича на позабравена и запрашена черно-бяла снимка", каза на пресконференция кандидатът за кмет на столицата  от "Атака" Николай Пехливанов.

Още по темата
В концепцията си, която той представи днес, за бъдещите четири години, ако бъде избран, Пехливанов обещава нови булеварди, паркове, площади, кръстовища на две нива, довършване на метрото и оптимизация на градския транспорт.

Пехливанов заяви, че София има нужда от строител и съзидателен човек, който иска да решава проблеми, а не да следи
политическата си кариера, защото "София расте, но и старее", отсече той.

През последните 20 години според кандидата на "Атака" кметовете на София използвали поста за политически трамплин, а имало и марионетки на различни интереси.

Николай Пехливанов обеща, че след четири години няма да се говори за дупки, пътища и проблеми с паркирането.

Той допълни, че пари за решаването на тези проблеми имало и обеща с икономия от 1 млрд. лв. да построи нови детски градини и всеки квартал да има ларго и пазар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
4
 
10
 
! Отговори
Василев преди 12 години
Този тип е свързан със строителната мафия!!!Само като го слушах как ревностно лобираше за санирането на сградите, ми стана ясно що за човек е!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!
78
6
 
5
 
! Отговори
Зевс преди 12 години
Момчето заслужава да стане кмет !!! При положение , че настоящия кмет е учителка по руски :) :) )
77
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не бих гласувал за никой,който е българин,още една корумпирана пиявица не щем,но ако беше японец кандидата,тогава щях да гласувеам с 2 ръце,поне японците имат чест и достойнство и не са толкова корумпирани като нашите л****.
76
3
 
5
 
! Отговори
Боленн преди 12 години
Пише днес вестник атака, цитирам : г-н Волен Сидеров заедно с колегите си Муамар Кадафи и Радкаа Младич ще споделят една килия в затвора за човешки престъпления в Хага, ще им е осигурено TV с единствения канал "СКАТ" стерео уредба с едно CD пуснато песента "зенга зенга" на repeat, и едно DVD с филмче от кланетата в Сребреница, Волен Сидеров възразява още за едниния говорител от баня башъ да му бъде сложена до леглото му. С уважение вестник Атака.
75
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 84При нас 150% от завършващите средно завършват и ВУЗ. Това не ни прави обаче нито по-развита страна от Турция, нито населението ни по-малко ***.
74
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 82Правя си изводите за теб.:)))))) То Иван, Петър, Павел, Димитър и да не продължавам все не са български имена. И какво от това? Нищо. Ако се кръстя Джеймс това ще промени ли по някакъв начин националността ми? Не, просто ще покаже, че ми е писнало от *** и съм се направил на друг, не българин.:) Хайде жив и здрав бъди!
73
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Един милион деца от общо 17 000 000 в Турция работят, вместо да ходят на училище, пише днес турският вестник Джумхуриет.Заместник-министърът на труда Ахмет Дахтерогулари съобщил, че работят два процента от децата, записани в училище, и 26,3%, които не ходят на училище. Над една пета 22,4% от децата, които са напуснали училище, са направили това поради високите такси за обучение.В същото време бе съобщено, че Турция желае да предприеме стъпки за развитие на политическите и икономическите отношения със Северен Ирак, пише днес турският вестник Сабах.Анкара отправи покана към президента на автономния район Иракски Кюрдистан Масуд Барзани да посети Турция. В ход е подготовка за откриване на турско генерално консулство в град Ибрил в Северен Ирак, което се очаква да заработи следващия месец, отбелязва вестникът
72
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТОЗИ БЪЛГАРИН.ДА НАЦИОНАЛИСТ СЪМ И СЕ ГОРДЕЯ С ТОВА.АТАКА НЕ Е САМО ВОЛЕН СИДЕРОВ.
71
5
 
5
 
! Отговори
аф преди 12 години
ВОЛЕН СИДЕРОВ СЪЩО НЕ Е С БЪЛГАРСКО ИМЕ СИДЕРО -ЗНАЧИ ЖЕЛЯЗО НА ГРЪЦКИ...ПРАВЕТЕ СИ ИЗВОДА...
70
2
 
5
 
! Отговори
ссс преди 12 години
Хубави неща иска да направи господина, но как ще го направи за колко време не казва. Лесно е да се говори. Няма лошо да се кандидатира за кмет на София, но смятам, че шанса да спечели е малък, с оглед на това което прави АТАКА и лидерът й.
69
4
 
2
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 12 години
появисе ИСТИНАТА и всички платени ***(турски) драскачи отидоха на "съвщание".ИСТИНАТА е коректен защото цитира само ***(турски)медии
68
4
 
6
 
! Отговори
Atakist-Mangalist преди 12 години
Ох Атака, ох Батака, ооо на Волен Сидеров Бардака...
67
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Същия тоя Пехливанчо иска да ни "сапуниса" с нов местен данък - за земята под блоковете! Това го обяви преди 2 седмици.
66
3
 
9
 
! Отговори
АТАКА преди 12 години
ДА СИ СМЕНИ ИМЕТО С БЪЛГАРСКО ТОЗИ ОТ СНИМКАТА ПЕХЛИВАН Е ТУРСКА ДУМА КОЯТО ЗНАЧИ БОРЕЦ НА БЪЛГАРСКИ...НО ПЕХЛИВАН Е БОРЕЦ КОЙТО СЕ МАЖЕ СЪС ЗЕХТИН ,ОТ МАЗНИТЕ ТУРСКИ БОРБИ...СТИГА С ТЕЗИ С НЕ БЪЛГАРСКИТЕ ИМЕНА
65
4
 
5
 
! Отговори
do 75 преди 12 години
***-***-ДРИСОК И ДР.*** НЯМА МОТИКАТА Я ХВАНИ ТИ МУХАЛ.АКО МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА Е 350 ЕВРО ЩЕ ХВАНЕМ МОТИКАТА АМА КАТО НЕ ПЛАЩАТ ЗАЩО ДА РАБОТИМ БЕ ГАД *** ДА ВИ СЛУГУВАМЕ ЛИ САМО ЗА 240ЛВ ...
64
13
 
6
 
! Отговори
До всички дришльовци преди 12 години
Искам да кажя на всички онези дришльовци, които си стоят на мързеливите *** в дълбоката провинция и само недоволстват от живота, че ще бъде така, докато не хванат мотиката! Не може всеки да разбира от всичко... На приказки сме голяма работа, но на дела??? Кажете ми кой до сега е дал един лев собствени пари за да направи нещо за народа? Да, има такива! Николай Пехливанов обучи 400 домоуправители със собствени средства как да кандидатстват за пари по европрограми, и е доказал, че е мъжкар!
63
8
 
8
 
! Отговори
до Бг ром= Турчин преди 12 години
ВСИЧКИ *** са от ***(турски) произход
62
2
 
5
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 12 години
Един милион деца от общо 17 000 000 в Турция работят, вместо да ходят на училище, пише днес турският вестник Джумхуриет. Заместник-министърът на труда Ахмет Дахтерогулари съобщил, че работят два процента от децата, записани в училище, и 26,3%, които не ходят на училище. Над една пета 22,4% от децата, които са напуснали училище, са направили това поради високите такси за обучение.В същото време бе съобщено, че Турция желае да предприеме стъпки за развитие на политическите и икономическите отношения със Северен Ирак, пише днес турският вестник Сабах. Анкара отправи покана към президента на автономния район Иракски Кюрдистан Масуд Барзани да посети Турция. В ход е подготовка за откриване на турско генерално консулство в град Ибрил в Северен Ирак, което се очаква да заработи следващия месец, отбелязва вестникът
61
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Язък за хубавото момче,щом е с Атака!
60
1
 
8
 
! Отговори
до Бг ром= Турчин преди 12 години
доган е най-обикновен *** като тебе смръдльо