Кандидатът на "Атака" за София заобещава, заобещава...

Николай Пехливанов шял да реши проблемите и да намери пари
Обновена: 10 авг 2011 13:45 | 10 юли 2011 12:36,
114
Кандидатът на "Атака" за София заобещава, заобещава...
Снимка: БТА

"София днес прилича на позабравена и запрашена черно-бяла снимка", каза на пресконференция кандидатът за кмет на столицата  от "Атака" Николай Пехливанов.

Още по темата
В концепцията си, която той представи днес, за бъдещите четири години, ако бъде избран, Пехливанов обещава нови булеварди, паркове, площади, кръстовища на две нива, довършване на метрото и оптимизация на градския транспорт.

Пехливанов заяви, че София има нужда от строител и съзидателен човек, който иска да решава проблеми, а не да следи
политическата си кариера, защото "София расте, но и старее", отсече той.

През последните 20 години според кандидата на "Атака" кметовете на София използвали поста за политически трамплин, а имало и марионетки на различни интереси.

Николай Пехливанов обеща, че след четири години няма да се говори за дупки, пътища и проблеми с паркирането.

Той допълни, че пари за решаването на тези проблеми имало и обеща с икономия от 1 млрд. лв. да построи нови детски градини и всеки квартал да има ларго и пазар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
5
 
6
 
! Отговори
Калин преди 12 години
СЛЕД ПАРТИЗАНСКАТА *** ... ИДЕ РЕД НА ЧАВЕТАТА ИМ .. ***.. СТОЛИЧАНИ БИЛИ .. ОФФ ДА ТИ УМРЕ ОТ СИФИЛИС КРАСТАВОТО МАГАРЕ... А КО Е ВЯРНО.
38
2
 
17
 
! Отговори
до 28 преди 12 години
Наистина ли в Столицата вече е пълно с ***. В моя провинциален град е точно както описваш от много години. В *** ни квартал сигурно безработните са над 90 процента и се издържат от помощи и кражби. Земите наоколо пустеят заради *** набези. Навсякъде, дори по центъра кръстосват каруци, жадни за плячка, отврат. Дано в София не стане чак толкова зле.
37
5
 
6
 
! Отговори
Калин преди 12 години
софия отдавна не е столица .. А БОКЛУКЧАРНИК .. ЗА ЕДНОТО СОФИЙСКО ЖИТЕЛСТВО .. САМОВСКАТА .. *** ... И ЗА КМЕТ НА МАХАЛА НЕ СТАВА, *** СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ КМЕТ ИЗБИРАТЕ .. *** :) ТОЛКОВА СТЕ ДОЛНИ, ЧЕ И ПРЕТЕНЦИЯ ИМАТЕ .. ХАХА
36
5
 
10
 
! Отговори
Atakist-Mangalist преди 12 години
Който мрази София да гласува за кандидата на Атака. Тия *** ако дойдат на власт, София се превръща в двойно по-голямо бунище и от Столипино. Националистите, под каквото и име да се подвизавата са *** по манталитет, и само *** решения можеш да очакваш о тях.
35
4
 
0
 
! Отговори
Калин преди 12 години
хахах .. доган сергей гоце .. тройчовци :)кой с кого е спал.. . циганиии, те тва сте лъжете .. като дърти роми, правителство имахте .. не им бил *** доганя.. тези си ги пробутвай .. на *** бабета .. и разплутите от смески и интриги комсомолки, къде ви осигоряват алибито по избирателните списъци:)
34
4
 
3
 
! Отговори
do 13 преди 12 години
То кога е имало Софиянец за кмет на София?Само не ми говорете за Софиянски родителите му са дошли с каруцата в София!!!
33
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И нито дума за *** и кучетата?! Е няма да гласувам за тоя!
32
3
 
8
 
! Отговори
бай някой преди 12 години
тия пак избиха електората с послание - ДА СИ ВЪРНЕМ СОФИЯ! от кой ще си я връщаме бе, клепар? да не е открадната нещо, или завоювана от чужда сила ли, кво ли....?
31
10
 
7
 
! Отговори
Софе преди 12 години
Всеки ще е по добър от Гейберутката Фандъкова!!!Излезте!!Глкасувайте!!Нека изпратим Гейбавите *** на бунището на историята!!
30
7
 
6
 
! Отговори
До 26. преди 12 години
Не словоблудствай! Има пословица: "Пикай, та се огледай" - и после говори за другите. Вие, червенушковците, с кого сте на всички възможни избори?! С купени *** гласове! После цяла България хрантути ***, а полицията е с вързани ръце, защото има "строго секретно" разпореждане - на *** безобразия да се гледа през пръсти и за повечето зулуми да не им се търси сметка. Та пак да гласуват за БСП на следващите избори!
29
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"София днес прилича на позабравена и запрашена черно-бяла снимка" ? Тоя некадърник кво говори бе повечето пари на БГ се наливат в София каква черно-бяла снимка какви 10 лева егати къртика тоя !
28
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Народа не вярва на обещания вече, а най-големите проблеми на София не са дупките, нито детските градини, нито инфраструктурата, нито транспорта и още какво се сетите. Това са кахъри върху, които може да се работи, но просто в София няма място и се задушаваме. Повече паркинги и градини=още повече коли и хора. София и трябва разселване, за жалост няма как да стане без крайни мерки.
27
3
 
14
 
! Отговори
Ей, Пехливанов! преди 12 години
Нищо не казваш за незаконните бараки на стотици хиляди ***,придошли в София?Нито коментираш как се препитават тези тълпи!Който изчисти София от тази напаст,за него ще гласувам! Но да представи ясна програма - как ще се справи с проблема и ще си даде ли оставката,ако до 1 година не е направил нещо значително по въпроса?По което и време да се качиш в обществен транспорт,такива си пътуват без билет от първата спирка до последната и "джобят" пътниците.На всяка пресечка "киризят"роми-безделници!
26
3
 
4
 
! Отговори
созопол преди 12 години
А с какви пари? Дето ги краде от хората, на които уж продава жилища в Созопол ли? Заедно с нотариус Консулова. Тя сигурно ще е юридическия съветник на кмета. Той за какво е използвал депутатския си пост? Нека да обясни, пък тогава - какво ще прави за софиянци.
25
6
 
2
 
! Отговори
Седерастофоб преди 12 години
Лъжеш,*** седерастка...бяха ваши коалиционни партньори на изборите 2009.....колко литра семе сте им изпили само вие си знаете...
24
6
 
3
 
! Отговори
Бейлис преди 12 години
Освен това ако кадър на Атака заеме ръководен пост ще има масови побоища и подтискане на гражданските права
23
3
 
7
 
! Отговори
до Атака преди 12 години
Вие гласувайте анблок с ДПС И БСП пък ще има да почакате за кметове не само в София ами и в Харцоево няма да има кой да ви избере.
22
4
 
6
 
! Отговори
живковист преди 12 години
много народ излъга Болен Сиктеров. Ама вече нема белами. Мъжко магаре по веднъж се такова.Скачайте в нафталина, там ви чакат гербавите, бесепарите,мадридския мошенник и доганиста.Всички сте маскари , без досойство и чест
21
2
 
8
 
! Отговори
ДО 15 преди 12 години
Нещо си се объркал - та нали при Бай Тошо започна грандиозната програма - за всеки дом канализация за всяка къща асфалтов път .И той я завърши.Във всички градове бяха направени пречиствателни станции , в последствие приватизирани от местните дерибей , и предадени на вторични суровини.
20
6
 
5
 
! Отговори
Разпад на България? преди 12 години
За тази цел ще се предизвика изкуствена криза с цел България да излезе от ЕС. След излизането(изключването) на България от ЕС ще започнат процеси на дезинтеграция подобно на тези в СССР след 1989г. От там нататък има два варианта: 1-Гражданска война където различни групи от обществото ще се сражават на принципа всеки серещу всеки или 2-Феодализация на България подобно на Колумбия между мафиотски организации.