С много хумор Каролев иска да оглави Московска 33

Кандидатът на НДСВ за кмет на София обеща интересна кампания
Обновена: 10 авг 2011 15:33 | 22 юли 2011 14:45,
132
С много хумор Каролев иска да оглави Московска 33
Владимир Каролев. Снимка: Булфото

Владимир Каролев е кандидатът на НДСВ за кмет на София.

Кандидатурата му е одобрена единодушно на днешното заседание на Националния съвет на партията.

„Очаквайте интересна кампания с много хумор и директност”, е заявил Каролев пред членовете на НС, цитиран от пресцентъра на НДСВ.

Той е посочил за своя основна цел спечелването на максимален брой общински съветници на НДСВ в градския парламент. В кампанията си пък щял да разчита на доброволци и съмишленици.

Доброто представяне на НДСВ на местните избори е единствената и първостепенна задача на партията, е подчертала пред Националния съвет председателката на НДСВ Христина Христова.

Според нея политическата атмосфера е силно повлияна от прилагането на полицейски методи и допускане на полицейско насилие.

Нарушават се основни правила на полицейската дейност, прекомерно използване на СРС-та в нарушение на закона, изтичане на информация от използвани СРС-та, политически чадър над стопански субекти – нарушители на закона, за да стигнем до съчетаване на поста министър на вътрешните работи и шеф на партийния предизборен щаб на управляващата партия ГЕРБ, е казала още Христова.

На заседанието на Националния съвет на НДСВ ще бъдат одобрени и кандидатите на партията за кметове в 50 града и общини.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
0
 
2
 
! Отговори
Апологет? преди 12 години
като му гледам ,нахилена физиономия ми се иска да го наложа по гърбината с някоя вършина. Изключително тъпо и арогантно човече, което зад засуканите си "технократски фрази" крие безграничната си тъпотия. И 1% не може зема на изборите, още повече пък като кандидат на НДСВ-то!
126
0
 
2
 
! Отговори
RUMENA преди 12 години
ZNAETE LI KOLKO SHTE MU E HONORARA ZA AEC BELENE???I KOLKO OT NEGO SHTE DADE NA PORUCHITLITE?
125
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Na tozi muhul mai mu sviurshiha parite i iska da si karade otnovo!!!!
124
0
 
3
 
! Отговори
столичанин преди 12 години
ООООООООО НЕ ...............ПАК КАРОЛЕВ
123
0
 
3
 
! Отговори
Олеле преди 12 години
СКАНДАЛ в Център за градска мобилност и Каролев е сезиран за случая ---------------> ни стон ни вопъл от него.... Нали са общински съветници що ли пък да се месят....
122
0
 
4
 
! Отговори
Келнер преди 12 години
Преди 1989 баща му беше в търговията т.н. предприятие "Здрава храна"-София. От там са мангизите т.е. "маята"... Комунизмът лесно не се отива.
121
0
 
4
 
! Отговори
поля преди 12 години
Тоя е страшна скица
120
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този последния мъж на Земата да е..не го искам
119
0
 
9
 
! Отговори
Селянин преди 12 години
Тоа ако стане кмет на Софето,егати смехо където ке падне.Сугурно ке върне имото на царя-туй високио хълм,планина прощавайте - Витошо.ААААА тоя е мано загубен *** чиляк.По-*** е от мене,а аз не вервах ,че има такъв чиляк на свето.
118
0
 
4
 
! Отговори
ahmet преди 12 години
ti pak kade si tragnal..tebe vidyahme kakvo mojej..
117
2
 
11
 
! Отговори
ВМТ преди 12 години
Направил пачка,мангизи-с чии пари,я го питай колко е имал през 1989-та ?имал е 1 заплата и една панелка,знаем Ние как забогатяха такива крадци като него,и на всичкото отгоре,на това криво задно колело му сложили девиз "С усмивка"...е верно,смях се много ! :))))))))))))
116
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
кАкво не му харесвате , бе кухи *** такива ! Тоя поне е показал , какво може , направил е пачка , мангизи , има авторитет и влияние ! Едва ли целта му е да се набута в кметското красло сама да краде ! Еб а си нещастниците ! Не ви ли писна от пожарникарски мутри и Софиянски мазни усмивки !?
115
0
 
7
 
! Отговори
ДО 113 преди 12 години
Поне ще е ...БИЛ...КАНДИДАТ,...МАЛКО ЛИ Е ?
114
2
 
19
 
! Отговори
ангел преди 12 години
Ех, лъскачи. Не ви ли омръзна винаги да оправдавате поредния *** и да го промоцирате предизборно. Каролев е *** от класа. И всички които застават зад него трябва да знаят това. ***!!!
113
0
 
9
 
! Отговори
ДО 113 преди 12 години
Конкретно:Какво е направил за БГ....? АЕЦ---БЕЛЕНЕ...?
112
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НДСВ "НЕАНДЕРТАЛСКО ДВИЖЕНИЕ ЗА СЪСИПВАНЕ И ВАРВАРСТВА" БЕШЕ МНОГО АЛ4НО КРАДЛИВА ГРУПИ4КА СЪСТОЯЩАСЕ ОТ НЕАНДЕРТАЛЦИ,***,***,НЕВМЕНЯЕМИ ШЕЗОФРЕНИЦИ, ВОДЕНИ ОТ НЕГРАМОТНО-ПРИМЕТИВНО НЕИНДЕФИЦИРАНА -СКОПЕНА МАДРИТСКА *** "СИМЕОН ХАСАН СЕКСКУРБУВГЪЗОТСКИ"ТОЗИ ГОЛОГЛАВ ЗАЕКВАЩ ПЕЛТЕК, ***, *** НА СНИМКАТА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОКАЗВА А ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРЖЕ НА ЕДНО КРАИПЪТНО СЕЛСКО ДЪРВО И КОИТО МИНЕ ДА МУ СЕ ИЗХОДИ В ЗУРЛАТА.
111
4
 
2
 
! Отговори
до 102 преди 12 години
Ако това изобщо е вярно, по какъв начин той е виновен и отговорен за действията на своите предци???
110
11
 
3
 
! Отговори
- преди 12 години
Ех, плювачи, не ви ли свърши слюнката? Разбирам да плюем по Доган, че не е никакъв експерт по енергетика и икономика, обаче Каролев определено е от добрите български икономисти и финансисти. Всеки, който поне малко е учил и разбира от тези науки и го е слушал какво говори по ТВ и пише в анализите си, може да се увери, че е кадърен. И ако беше наистина мекерето, каквото го изкарвате, отдавна щеше да е отишъл я в БСП, я в ГЕРБ, където щеше да краде на воля.
109
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Царете си имат шутове,този е идеален!
108
4
 
15
 
! Отговори
angel преди 12 години
Арогантен ***! Далеч от представите за добър човек.