Най-красивите баби и дами стават Коледни ангели

За пета година организират благотворителен базар
Обновена: 28 ное 2013 09:47 | 28 ное 2013 09:47, Александър Попов
6
Най-красивите баби и дами стават Коледни ангели
Снимка: Мисис България

За пета поредна година носителките на титлите "Мисис България", "Лейди България", "Мисис Баба" и "Мисис – Дама на годината" организират своя Коледен базар. По традиция той ще се проведе на 1 декември в Гранд хотел "София", в 12:30 часа.

Инициативата ще бъде подкрепена от 30 държави на пет континента, благодарение на "Мисис Вселена" Елеонора Манчева и "Мисис България Вселена" Полина Петракиева. Всяка страна ще проведе своя базар точно в 12 часа местно време, а средствата ще отидат благотворително за съответната държава.

Всички коледни украси, елхи и самият кетеринг са направени собственоръчно от носителките на тези титли. Тази година в изработването на изделията се включиха и децата от Дом "Радост" село Дрен, Пернишко.

Тази година събраните средства ще бъдат дарени на  незрящи и глухонеми студенти / инициатива на КГБ – Клуб на готините баби /.

Илияна Карастоянова и Гергана Николова носителки на титлите  Мисис България 2012 и заели призови места на Международните конкурси „Мисис Европа“ 2013 и „Мисис топ модел 2013“, са  подготвили годишен календар, който ще бъде продаван благотворително.

Йордана Димитрова, която се класира в Топ 10 на конкурса Мисис Вселена 2013, ще влезе в ролята на барман на щанд на гурме кафе, а събраните средства ще се внесат за благотворителната инициатива.

За 5 годишната си история инициативата "Коледни ангели" успя да подсигури средства за закупуване на кревати в Домове за деца в неравностойно положение "Иван Рилски" в София и "Катя Ванчева" в Широка Лъка, 17 килима, лични несесери, бельо – спално и лично, пантофи и чехли, ремонтна дейност. 

През миналата година бяха събрани 52 000 лева, които бяха използвани по предназначение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Desi преди 10 години
Естествено, че тук на тази снимка са носителките на титлата Мисис България, бабите не са на тази снимка,!!!!!
4
0
 
0
 
! Отговори
Г-н преди 10 години
Това са момичетата Мисис България, виеш луди ли сте??????
3
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
М чи тия бабки на 30 години значи дъщерите им на 10 са се прое*али и взимат примерот старите чанти!На тея бабки само басуна им липсва ама кожен или вожен!Гадни бабички само секс за вас!
2
1
 
13
 
! Отговори
ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИ МУ... преди 10 години
....... ТАКАВА "БАБА"ИНТЕРЕСНОТО Е ЧЕ ДЪЩЕРИТЕ ИМ ПОНЯКОГА СА ДОСТА ПО-ГРОЗНИ, МАЙКИТЕ СТАВАТ, АМА ЩЕРКИТЕ - НА ТРЕТА РАКИЯ
1
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЕЙ ТАКАВА БАБА ДА ИЗПРАСКАМ