Бейби бум 2020: Кои бг звезди родиха своите рожби през годината?

Енджи Касабие гушна сина си след две неуспешни бременности
27 дек 2020 21:51, Иванка Гъркова
20
Бейби бум 2020: Кои бг звезди родиха своите рожби през годината?
IStockphoto

Раждането на дете носи много хубави мигове в семейството и безспорно го сплотява. Независимо по кое време на годината, детският плач винаги носи радост на хората, решили да се обвържат и да дадат нов живот. Това могат да потвърдят много родни знаменитости, които изпитаха тази емоция на свой гръб през 2020-а.

Поддържайки профилите си в социалните мрежи, доста известни майки разкриха първите трепети, изпитани със своите деца, някои от които получиха първите си глътки въздух по време на пандемия. Сред тях най-голям е процентът на актрисите, следвани от певици, модели и други.
 
Недоспали, но щастливи, те продължават да получават поздравления и съвети за отглеждането на своите рожби. Някои предпочитат да не ги показват пред камерите, докато други не се притесняват да качват снимките им в интернет, дори припечелват от реклами на детски стоки.
 
Вижте кои български звезди родиха през 2020-а година?
 
1. Енджи Касабие
 
Известната диетоложка стана майка в началото на 2020 г. Нейният син се роди на 14 януари в София. Тя и съпругът ѝ Рабих Ел Зейн решиха да го кръстят Райън.
 
„Чаках за този красив момент не просто 9 месеца, а цели три години. След като загубих моите близнаци, сега мога да ви представя бебето Райън“, написа дни след изписването Енджи, като показа новороденото в Instagram.
 
Касабие споделя неведнъж, че детето ѝ е същински дар от бога, за който непрекъснато благодари, защото преди това е имала две неуспешни бременности.
 
„Не мога да опиша чувствата си, но знам, че ще направя всичко, за да бъда най-добрата майка! Благословена съм да имам двама красиви мъже в живота си...“, коментира още тя.
 
Сега синът на диетоложката и Мистър Ливан за 2014 г. вече е на девет месеца и се опитва да прави първите си стъпки.
 
2. Славея и Виолета Сиракови
 
Може да се каже, че 2020 г. е изпълнена с много щастливи мигове за семейството на Илиана Раева и Наско Сираков. По-голямата им дъщеря Славея роди първото си дете в средата на март. 
 
„Станах баба за втори път! Нека Бог бди над житейския ти път“, написа щастлива шефката на Българската федерация по художествена гимнастика, с което уточни, че освен малката Илиана, има още една внучка.
 
Славея и приятелят ѝ Иван избраха да кръстят бебето Емили, а нейната майка написа още в края на 2019-а, че животът непрекъснато ѝ поднася изненади. С това тя още тогава загатна, че я очакват много приятни трепети.
 
Кои други български звезди станаха майки през 2020 г., вижте в материала на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
5
 
! Отговори
Въй Въй Въй преди 3 години
Бейби тряс. Бейби уам. Бейби бърн. Бейби дет. Бейби го фък юрселф фактарделист ин Булгериа.
12
4
 
5
 
! Отговори
до 15 преди 3 години
Нормалните хора раждат, топят се разни берачи на малини, което е прекрасно. Лошото е, че утре ще се върнат пак, като ги изритат от UK.
11
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Важното е млади и квалифицирани хора да имат дечица. Хора с визия за живота, с план за развитие, с правилно мислене. Как Пенка, фризьорката на 20 от Обеля родила и хвърлила на майка си плоскоземката бебето, не ме вълнува и е вредно за обществото. Как Мими, сервитьорката снесла от охраната на дискотеката, също не ме интересува. Да не говорим за мангycтарите. Интрересуват ме хората с кариери и със заплати над прага.
10
2
 
5
 
! Отговори
Чайвебум преди 3 години
Ъзис не е ли родил още?
9
7
 
9
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 3 години
Нормалните хора не раждат поради безпаричие, всяка година се топим с 50 хиляди, вие ми пишете статии за бейби бумове, обаче на звездите видиш ли. Тези кобилки за разплод ли ще ни оправят демографската криза ? И бива ли да започнете с някаква дори неизвестна т*рска с*виня!
8
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Енджи Касабие е много повече българка отколкото талазите бесепарски ***.
7
0
 
11
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
не съм ги чувал, но Енджи Касабие със съпруг Рабих Ел Зейн и син на име Райън са 100%-тови Българи!
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пауза. Няма такова нещо като БГ звезди, тия селени с претенции са всичко друго, но не и звезди. В последните 10 години имаше три звезди- Бербатов, Григор и Нина Добрев. И за тримата е спорно, колко големи звезди са всъщност. Точка.
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Звезди на кое!?
4
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Енджи Касабие, мъжът и Рабих Ел Зейн и бебето Райън. По- българско няма на къде
3
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Факт е! Поне около мен. Родиха се много бебета. Дали, защото съм на възрастта на бабите и ми прави впечатление. В квартала има множество колички и млади усмихнати *** и баби. Напук на черногледите, но е видим факт!
2
8
 
6
 
! Отговори
Демократ преди 3 години
Само преди 30г бяхме в ямата на комунизма, а днес при деморакцяита и ЕС икономиката се развива, населението расте, заводите никнат като гъби, българинът се замогна, забогатя, прави деца, купува амолед и кулед форка, пет ка и 8К да гледа мачовете, върти западна кола по магистралите и прави тапи по празниците като пътува за чужбина, а пенсионерите меткат пачки с хилядарки от балконите. В своята 1300г история българите не са живяли толкова добре както днес при демокрацията и ЕС, ЕС е най-прекрасното място за живот.
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Таа сглобена Медия от 16 сайта си прехвърля новините от един сайт в друг , ако не краде от интернет