Женени хубавици и баби изкараха 2050 лв. от елхи

Средствата ще отидат за глухонеми и незрящи студенти
9

Мисис Баба 2009 Капка Амзина, Мисис България Паолина Петракиева. Снимка: Божидар Марков

Носителки на короните "Мисис България", "Мисис Баба", "Лейди България" и "Мисис – Дама на годината" организираха за пета поредна година своя коледен базар, на който предложиха коледни украси, елхи и и собственоръчен направен кетъринг. Тази година в изработването на изделията се включиха и децата от дом "Радост" – село Дрен, Пернишко. Всички брошки предоставени от тях бяха продадени.

Събраните средства - 2050 лева, ще бъдат дарени на незрящи и глухонеми студенти по инициатива на КГБ – Клуб на готините баби.  С част от тези средства ще бъдат закупени играчки за децата от село Дрен, Пернишко. Те ще бъдат занесени лично от носителките на титлата "Мисис България" -  Милена Шаркова, Александра Феодорова, Антония Анакиевска, Малина Димитрова, Виктория Божилова.

Йордана Димитрова, която се класира в Топ 10 на конкурса "Мисис Вселена" 2013, осигури щанд, на който предлагаше гурме кафе, а събраните средства също са внесени за благотворителната инициатива. "Мисис България" 2008 Капка Тодорова предостави собственоръчно изготвени бижута от полускъпоценни камъни.

Не липсваха и ваучери за традиционните коледни пуйки и баклава, както и за Никулденски шарани, които веднага бяха изкупени.

Инициативата "Коледни ангели" продължава и на 15 декември 2013, от 13:00 часа в "Рейнбоу плаза" в столицата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анна преди 10 години
Нека всеки си отговори кога и как е помагал на нуждаещи се преди да дава акъл и плюе по направеното реално добро! Важно е да ПОМАГАШ, а не да ДРЪНКАШ! А как и под каква форма - няма значение.
4
0
 
1
 
! Отговори
еей преди 10 години
До ахаЕей, и тук ли разделение?!? Толкова ли е трудно да сте заедно под небето , бе хора пощурели?
3
0
 
3
 
! Отговори
Geri преди 10 години
Това е само първия ден от кампанията, браво на девойките, а по отнош на тоалетите - по анцузи ли да отидат?!?! Все намирате мааана, ей прости хора... Успех на Коледните Ангели!
2
4
 
6
 
! Отговори
lol преди 10 години
2050лв.!!! Да бяха дарили парите за тоалетите дето са навлякли, щяха да съберат повече пари. Хората с благородни сърца вършат добрини анонимно, не с короните и лентите,обаче друго си е ПР на гърба на бедните...
1
4
 
4
 
! Отговори
аха преди 10 години
Гадините си присвоиха името и лъжат ,че са първи!КГБ си е измислено от бг-мамма и завинаги ще си опстане там.Аман от плагиати!Снимки крадат, рецепти крадат.Толкова ли са вързани в ръцете, та не могат да си сготвят и снимат, това с което се представят по конкурси.