Коледно рок шоу с D2 и Тангра

Стенли и Дани Ганчев специални гости на концерта на D2
2
Коледно рок шоу с D2 и Тангра
Снимка: D2

За четвърта поредна година D2 ще изнесат коледен концерт с много изненади за най-верните си фенове в дните преди празника. Той ще бъде на 21 декември в клуб Mixtape 5.

Специални гости са Стенли и Дани Ганчев от Тангра, защото по традиция бандата кани артисти, с които са работили активно през изминалата година. В предишни години с тях на сцената са били Любо и Дичо, а поводът да поканят творческата половинка на Тангра е юбилейният концерт за Александър Петров, който D2 организираха.

Освен че ще изпълнят заедно със Стенли и Дани Ганчев класиките им „Жулиета”, „Оловният войник” и „Бъди какъвто си”, D2 са подготвили своя версия на култовата им песен „Черно бяла снимка”. От собствените си песни D2 ще забият ударен сет от хитове, който ще бъде малко над 2 часа и ще представи всички лица на групата.

Другата голяма изненада за феновете ще бъде премиерата на два нови видеоклипа на D2 преди лайва – unplugged версия на парчето "Секс, лъжи и музика" и видео към новата песен Deadman. Подгряващи групи ще бъдат победителите в конкурса за най-добра училищна група "Голямото междучасие" Downer Kill, и CRUSH - победителите на фестивала за авторска рок песен "Силата на Рока".

Вратите ще отворят в 21:00, билети за събитието на цена от 10 лева се продават в мрежата на Ticketstream. На място пропуските ще бъдат по 15 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: концертТанграD2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
6
 
! Отговори
Слушател преди 10 години
То бира да има, тя музиката е ясна.
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не мога да си обясня, как може Стенли да излиза на една сцена с тия смешници! Пълна пародия са! Пък и пари искат.