Нощна София грее предколедно

Вижте кадри с прекрасни коледни украси
Обновена: 11 дек 2013 16:31 | 11 дек 2013 12:54, Александър Попов
23

Снимка: Dnes.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: Коледа с Dnesbg
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
няма защо да цъкаме минуси варненецо,София откъм осветление по принцип е гола вОда а такава "пищна"и е и коледната "украса",гола вОда и кал по гърбО,чак ме е яд като софиянка
20
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цъкайте ми минуси, но тази на Варна е по-хубава.
19
0
 
5
 
! Отговори
bai Ivan преди 10 години
Auuu, Evropa bratche :)
18
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
слаба работа, дори в Стара Загора украсата е на по - високо ниво! Комунистите им се свиди доли за украса да отпуснат пари!!
17
2
 
7
 
! Отговори
a ? преди 10 години
Golemo greene ... 1 elha i 1 elen + kolednata "ukrasa"deto ne e mahana ot minalata godina
16
0
 
7
 
! Отговори
Пешко преди 10 години
Иначе изненади няма - украсата си е същата като миналогодишната и по-миналогодишната
15
1
 
5
 
! Отговори
Пешко преди 10 години
*** е снимано с някъв скапан телефон :)
14
3
 
5
 
! Отговори
yasensl преди 10 години
до 13Родното ми село го няма вече двама човека население ,ходи ти там да живееш!
13
7
 
9
 
! Отговори
666 преди 10 години
До 1Ами прибрай си се в родния град като не ти харесва! :)
12
4
 
9
 
! Отговори
емски преди 10 години
11-ти номер е квинтесенция на проваленото управление на ГЕРБ!!! Да сеете омраза между хората, го можете. А какво са Ви виновни хорицата от провинцията. Освен, че се опитват да произвеждат нещо за да могат чантаджии като Вас все пак да хапват и по някой непластмасов зеленчук! Глупостта ходи по хората както се вижда от коментара Ви! Явно отскоро сте в София, че така се "гордеете", че живеете в милионен град. За да не Ви давам повод да обиждате, ще Ви кажа че съм кореняк софиянец ...
11
22
 
13
 
! Отговори
марш от София преди 10 години
София е много по-красива от малките ви провинциални градченца със стъргалцето с прилични,(само на него), но ниски като за селце къщурки. Като дойдете в София, освен че я мърсите с омразата си, на друго място освен най-крайните квартали и селата, не можете и да бъдете, та сигурно за това приказвате как транспортът бил неуреден. Злобни провинциалисти, стойте си в селата си. 20-те къщурки на стъргалото ви, не ви правят градченцето по-хубаво, не че и можете да се сравнявате с милионен град.
10
9
 
6
 
! Отговори
емски преди 10 години
до 9:Какъвто кмета, такъв и коледният дух! Между другото Коледа е семеен празник, стига сте ни навирали скапаното си управление на Общината в някакъв ретро-приповдигнато-социалистически сценарии!!! София е един мръсен, претъпкан с хора, лош за живеене град, с няколко имитиращи ремонт с турски павета улици, явно гордостта на едно провалено управление, което закопа държавата!!!
9
5
 
7
 
! Отговори
Dan преди 10 години
Леле какъв коледен дух струи от коментарите по-долу......ама нещо много късопаметни ще се окажете, да така е украсата е стара и е една и съща ама специално елените са за втора година...да на Мария Луиза еврейските звезди са на повече от 5-6 години май, но...но..бул.Витоша сори ама няма ниищо общо с преди, и не само по украса , сори ама и самата София няма нииищо общо с преди...или сме от късопаметните!?!?!?Ама не една крушка да не светне и за нея ще се хванем...за вас не знам на мен ми е приятно
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Едно, че украсата е гола вода, и второ, че няма една снимка да е на фокус. Което говори, че най-вероятно са правени с тилифоня.
7
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
призрачен МС
6
7
 
8
 
! Отговори
emski преди 10 години
Много поръчкова статия - другарката Фандъкова ли поръча това оптимистично "греещо" заглавие. Защо не се разходи малко и в центъра и малко встрани! В така наречния град има улици на 1 мин от центъра БЕЗ осветление!!! Какво да кажат хорицата по кварталите - те не живеят в Шератон! Една и съща покрита с прах украса, нескопосана, безидейна, точно като управлението на Столична Община! С лозунги другарко Фандъкова няма да убедите хората, те вече не се връзват!!!
5
3
 
16
 
! Отговори
Shark преди 10 години
Грее тя София, видели ли сте как са украсени ЕВРОПЕЙСКИТЕ градове. София греела, сложили 10-тина украси, а наоколо тъмно като в *** г.з. Голяма красота, голямо нещо. У украсата ни като цялата ни държава - на нищо не прилича.
4
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Едно и също нещо снимано от различен ъгъл, и всяка година една и съща украса...какво има да я показвате толкова. Ако сложите снимки от украсата в Париж, Лондон, Виена, Берлин и т.н. разбирам...а тука 2 елена и 2 елхи...голяма украса, голямо нещо...и това било столица в ЕС...мръсно, неуредено, мизерно, безвкусно и безстилно...
3
7
 
30
 
! Отговори
+- преди 10 години
престъпност, мръсотия, навалица, задръствания, + неканени "бежанци" - Нощна София грее предколедно
2
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цирк и ***.