Какво да подарите за Коледа на свекървата или тъщата?

Зарадвайте я със спа процедура
Обновена: 22 дек 2013 10:24 | 22 дек 2013 10:19, Мария Дуковска
11
Какво да подарите за Коледа на свекървата или тъщата?
Снимка: Outnow.ch
С наближаването на празниците много от нас са си направили план и дълъг списък с подаръци за семейството. Пазаруването и опаковането на празничните изненади често се оказва предизвикателство, особено когато става въпрос за коледния подарък на свекървата или тъщата. Идеи и предложения за подаръци много, но кои все пак са тези, които наистина ще ги зарадват?

Ето кратък списък, който ще ви ориентира.

Цветя
 
И през зимните месеци има невероятно красиви цветя, които може да подарите на свекървата/тъщата. Ако тя обича и отглежда цветя, задължително й подарете или коледна звезда или коледен кактус.
 
Комплект за пътуване
 
Независимо колко често пътува, свекървата/тъщата винаги ще се нуждае от него. Такива комплекти изглеждат красиво и са стилен и хубав подарък. Обикновено съставляват най-необходимото като малка кърпа, козметика за лице и тяло, всичко събрано в красива и удобна чантичка.
 
Книга
 
Ако свекървата/тъщата обича да чете и знаете какъв жанр от литературата й е любим, тогава подарете книга. Книгата е безценен подарък. Може да направите и малка колекция от 2-3 или повече книги, красиво опаковани, които да поднесете.
 
Спа процедура
 
Без значение на каква възраст е, всяка дама обича да се погрижат за нейната красота и релаксация. Чудесен подарък е този, който може да достави това удоволствие на вашата свекърва или тъща. Затова й подарете ваучер за някаква разкрасителна или спа процедура.
 
Билети за концерт, театър, опера....
 
Проверете културния афиш във вашия град и изберете това, което най-много би зарадвало свекървата/тъщата. Концерт на любима група или изпълнител, театрална постановка, опера или оперета. С подарък като билетите за културно мероприятие няма как да сбъркате.
 
Декорация за дома
 
Припомнете си дали в разговор свекървата/тъщата е споменавала, че би искала да освежи малко домашната декорация, добавяйки нови меки възглавнички, покривки за масата, нови пособия за хранене и т. н. В такъв случай към това, което ще поднесете като подарък, не пропускайте да добавите и нещо съвсем малко, което да е в духа на празника като красива свещ с аромат на канела например.

Останалите предложения прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
iwa преди 8 години
До васкоpodarisliubov/
11
0
 
3
 
! Отговори
васко преди 8 години
podarisliubov
10
0
 
2
 
! Отговори
васко преди 8 години
Оригинални подаръци за най различни поводи podarisliubov
9
0
 
3
 
! Отговори
нимка преди 10 години
До Мистър Додо Да бе два алигатора в кухнята....
8
0
 
11
 
! Отговори
Мистър Додо преди 10 години
Домашен любимец - алигатор!
7
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Електрически стол
6
7
 
5
 
! Отговори
az преди 10 години
до 1, 2, 3, 4, 5 същите предложения за подаръци са напълно подходящи съответно за снахите и зетьовете на тези свекърви и тъщи :)
5
0
 
11
 
! Отговори
снаха и свекърва преди 10 години
Страхотно чувство за хумор от всички преждекоментирали ....Моята свекърва е страхотна, а дали аз съм добра свекърва - мога само да се надявам. За да не ми подари снахата нов терариум .... или билет за Марс или .... нещо подобно...
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Еднопосочен билет за Марс
3
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всяка година и подарявам един и същ подарък но за съжаление тя не го приема-дъщеря й
2
1
 
19
 
! Отговори
А защо не преди 10 години
нов терариум?
1
0
 
24
 
! Отговори
Щастливо женен преди 10 години
Миналата Коледа подарих на тъща ми препарирана гърмяща змия.