Отново ръст на новите случаи на коронавирус, 250 за последното денонощие

8 души са починали, 699 се лекуват в болница
145
Отново ръст на новите случаи на коронавирус, 250 за последното денонощие
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Ръст на болните от короновирус за последните 24 часа.

250 са новодиагностицираните с COVID-19  през последното денонощие. Направените PCR тестове за изминалите 24 часа са 5303.

Още по темата


8 души са починали, с тях общият брой на смъртните случаи скача до 355, показва Националната информационна система.

Към момента в България са потвърдени общо 10 871 случая на коронавирус.

4 750 от тях са активни. 5 766 са излекуваните лица, от които 181са регистрирани през изминалото денонощие.
699 са пациентите с доказана коронавирусна инфекция, настанени в лечебни заведения за болнична помощ. В интензивни структури се намират 40 от тях.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
3
 
4
 
! Отговори
До 69 преди 3 години
В Инфекциозна всичко е наред.С толкова телевизионно време на началника й, ако имаше идея, досега да сме чули. Алф (Мангъров ) каза- нЕма проблеми.
73
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вижте сега, винаги съм призовавал да не се политизира темата с коронавируса, ама ако това ще помогне да си иде Чекмеджан, няма да имам против
72
4
 
2
 
! Отговори
БГ Журналисти преди 3 години
кога ще напишете за пратките със семена от китай сащ - буквално китай пося сащ с биологични агенти през последните 72 часа!
71
8
 
7
 
! Отговори
НЕКОЙ преди 3 години
Когато ми взеха теста за вируса чрез натривка на гърлото и носа, ми направи впечатление, че обиколи с пръчицата и по бузите и венците. А така се взема генетична проба за митохондриална ДНК. Понеже съм си правил ДНК тест и съм запознат, след като ги попитах защо е така, взеха да сумтят. После ги питах защо тестовете отиват в София след като това е полеви тест и дава резултат веднага, те взеха по-силно да сумтят. За мен това е някаква тотална генетична измама.
70
2
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
До От ПлевенМи да то и във ФАКТИ същото!И коментарите оттам - тук, оттук - там!За радост на НЕТ трафикантите!
69
9
 
5
 
! Отговори
ДО 66 преди 3 години
ЧАКАТ ДА МИНАТ ОЩЕ НЯКОЛКО ДЕНА, ОПСЛЕ КУНЧЕВ ЩЕ ОТЧЕТЕ СКОК ПРИ 8 000 ТЕСТА - 400 ЗАРАЗЕНИ - ИЗЛИЗА ТИКВАТА И КАЗВА - ЕТО, ЗАРАДИ ПРОТЕСТИТЕ Е И ТАКА...АМА НЯМА ДА МУ МИНЕ НОМЕРЪТ!
68
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не пишат софийските.Хайде сега сметката за тестовете- в Дубай и при Двуглав орел.Пък дали са със или без симптоми- по- нататъкВсеки може да организира протести на живо, пък другите да му плащат масрафа.И понеже Дубай и Кремъл са далеч, Фигурант Подчехълов да плаща от джоба си, защото той и секс правеше на държавни разноски,докато можеше да прави нещо такова.
67
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Питам какво направи за Инфекциозна болница примерно в София правителството от март до сега - щото мястото на тези хора е в инфекциозните борници, не в ВМА, не в Пирогов, май си остана същата стара клоака и продължават да товарат билници на които това не им е основната работа! Ама от гербери толкова акъл.
66
8
 
5
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен...... лапна някой лев, пак си е на крадливия и рушветаджийски пост, пак го возят в черната кола...... Единствено на недоразуменията Радев и БСП дължим фалшиви коментари като твоят.
65
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Кажи защо безсимптомните ги пишете заразени."Безсимптомните заразени ги пишат заразени защото са заразени.
64
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чудя се кога Тулупа ще затвори пак овцете в кошарата. Че нещо взеха много да надигат глава, дори си позволяват да протестират, срещу наложения им ред в кошарата.
63
3
 
3
 
! Отговори
Сделано в Китае преди 3 години
Последни Новити - Десетки Хиляди семейства в САЩ вече получиха Пратки от Китай, които не са поръчмали пълни със Семена, в България новината също се рапортува в последните дни:"Тайнствени колети от Китай заляха САЩ В тях има семената от неизвестни инвазивни растителни видове""Жители на Вирджиния получиха мистериозни пратки със семена от Китай""В Америка получават по пощата тайнствени семена"
62
1
 
10
 
! Отговори
До 49 преди 3 години
Ако си мислиш, че РЗИ наблюдава болните вкъщи си в голяма грешка - това е работа на личния лекар, по телефона, който няма идея какво да те прави... и това е София, не ми се мисли по селата, където даже лекар няма как се оправят!
61
9
 
7
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен....... Писнами от фалшиви герберски новини. На вас не ви ли писна.....На мен ми писна от ***, които от сутрин до вечер отричат с глупави аргументи опасността от заразата. Но ти по всяка вероятност не си от тях а от червените ***, които още от началото на пандемията използват темата да внушават недоверие към правителството и взетите от него мерки срещу пандемията.
60
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали някой пита за ГоджиГоджи - както много други бушони на Боко (Цветанов, Цачева, скоро и Горанов) - изгоря като фойерверк. Беше следващия президент, от амбиция гореше, ама си изпусна нервите (защото не му понесе, че театрото не върви по неговия сценарий) и бързо, бързо Бокича си го прибра. Вярно е, лапна някой лев, пак си е на крадливия и рушветаджийски пост, пак го возят в черната кола, но някак си изпусна голямата лапаница.
59
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 58: Вирус има, ама защо лъжат че са препълнени болниците, като си седиш у вас? Защо се правят на светци и точат касата, лекувайки те по телефона? Минах точно по твоя път, за това съм бясна!
58
6
 
9
 
! Отговори
Не сакат да мрат яко преди 3 години
И кaкви мeрки имa бe хипoхoндрик, cтoтици хиляди пo плoщaди eдин дo друг бeз мacки a нe мрeм якo, в интeнзивнo ca тoлкoвa кoлкoтo бяхa и мaрт мeceц...cлaгaй пaмпeрca и cтoй зaключeн в мaзeтo, чe тoку виж ce зaкaшляш и щe ce нaлoжи Мин етчийски дa ти извaди aпeндикca зa дa тe излeкувa.
57
8
 
8
 
! Отговори
Батко преди 3 години
За какъв ръст говорите? 5303 теста - 250 положителни 4,7 %. Не се научихте да правите разлика между болен и заразен ! Случай знаете ли какво значи на болни. Спрете да всяват е страх и паника сред обществото! И си променете заглавието!
56
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей, всички невяряащи, за които това са фалшиви новини, молете се да не ви стига! Мен ме стигна и е кошмар! И не само заради болестта, а защото никой не ти помага, личен лекар вдига ръце и ти вика стой вкъщи и ако си зле викай линейка, познатите и колегите те обвиняват, все едно си лепнал СПИН, а не въздушно-капкова инфекция, контактните ти сами се изръсват по 100 и кусут лева да си правят тестове, защото РЗИ не тества даже тези, с които живееш... и накрая дойде някой и се изцепи, че вирус няма!
55
8
 
4
 
! Отговори
gio преди 3 години
5% от тестваните или така наречените контактни са позитивни, което е нищо. АМа сакън да го представим по най-лошия възможен начин и да плашим хората.