Борисов: Каквото дойде, това се ваксинира, всичките са добри!

Премиерът: Не значи, че като отворим заведенията, трябва да се натикаме в тях
Обновена: 23 фев 2021 12:34 | 23 фев 2021 11:50, Веселина Йорданова
320
Борисов: Каквото дойде, това се ваксинира, всичките са добри!
Снимка: Правителствена пресслужба

Каквото дойде, това се ваксинира, няма избор. Колкото дойдат, каквито дойдат, всичките са добри. Това заяви премиерът Бойко Борисов при проверка на мобилните пунктове за ваксиниране заедно със здравния министър Костадин Ангелов в хасковското село Малево.

Още по темата
Управляваме по най-добрия начин пандемията, това е безспорно и всички колеги го отчитат - с възможно най-либералните мерки, с много дисциплинирано население, с перфектни доктори, медицински сестри, лаборанти. И в момента се справяме най-добре и с тази ужасна пандемия, каза Борисов.

По думите му в момента случаите се покачват, но всичко на практика е отворено, а от 1 март ще отворят и заведенията. Борисов заяви, че това не означава, че трябва "да се юрнем и натикаме" при отварянето им.

Правото на личен избор, дисциплинираният, мислещият, интелигентният народ заслужава да се отнасяме с него по този начин, да води нормален живот, но с цялото разбиране на хората, че пандемията по никакъв начин не е свършила, предупреди премиерът.

Представете си в Холандия сега отварят фризьорските салони, даде пример Борисов.

Министър-председателят акцентира върху готовността на България за организиране на въздушен транспорт за доставката на ваксини за нашата страна.

Той изброи, че в последните години сме се справили с три кризи - финансово-икономическата, от която сме излезли с ръст на БВП, миграционната, като всеки ден се спират по над 100 нелегални мигранти и сега пандемията.

Борисов уточни в отговор на въпрос, че вицепремиерът Томислав Дончев ще води листата на ГЕРБ в Габрово. За организацията на вота е определена да отговаря вицепремиерът Марияна Николова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


320
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
208
5
 
7
 
! Отговори
Боко Суджука преди 3 години
До като има пандемия ще имам пълни чекмеджета.
207
4
 
5
 
! Отговори
Знаете ли че.. преди 3 години
Кавото дойде, това се ваксинира...казал боко.......................................................................А каквото не дойде,няма да се ваксинира?!?
206
5
 
11
 
! Отговори
бивш седесар преди 3 години
аз ще гласувам за БСП
205
5
 
10
 
! Отговори
Потрес преди 3 години
Тоа откачи тотално
204
7
 
12
 
! Отговори
Козяк преди 3 години
Дойко , попитай защо не ваксинират в Пловдив, прочети интервюто на Орбан за хаоса, който създаде ЕС със снабдяването с ваксини и ще научиш че "даже и Сърбия е пред нас"! И най-после събличи това яке , то сигурно се е вмирисало на пот и кисело. Заради мисирките , които водиш постоянно, бъди малко кавалер, не показвай постоянно твоята селска ...(знам че ще го изтрият )
203
4
 
2
 
! Отговори
Аз съм убеден, че... преди 3 години
Че за тоя Гринд дето сте си спретнали на тая земя ще си го получат всичките забъркани, рано или късно - забелязали ли сте, че всяка гад на тая планета си го получава някак, но те си го получават особено по гадния начин. Ама нали сега минават в другия режим - че ще се мре, ще се мре, ама ще ритаме докато можем. И да риташ и да не риташ все е тая - има си причини и неща, които не знаете и винаги ще има неща, които не знаете!
202
3
 
6
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
До До 204За къв Гринд бълнуваш бе тревоман?:):):)
201
5
 
18
 
! Отговори
рпг-7 преди 3 години
Борисов: Каквото дойде, това се ваксинира, всичките са добри!----------Какъв Интелект!?Каква Ерудиция!?Какъв Алтруизъм..., към "Матряла" лъха от изказването на Мутро Идола ББ!!!!!!Дерзай народе!!!
200
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПоДДРЪЖАЙТЕ Б. БОРИСОВ ДА СЕ БОРИ ТОЙ Е ПРИТИСКАН ГОДИНИ НАРЕД ТОВА Е МНОГО СЕРИОЗНА ПОЗИЦИЯ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ЗАГУБИ НИКОЙ НЯМА ДА МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ С ВЪНШНА И ВЪТРЕШНА ПОЛИТИКА АКО Б БОРСИОВ СИ ТРЪГНЕ !!! ИСКАЙТЕ ОТ НЕГО ИСКАЙТЕ МУ СМЕТКА НО ГО ДРЪЖТЕ ГОРЕ !!! СЪЩО :НАУЧЕТЕ СЕ ДА РАБОТИТЕ !
199
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не гласувайте за Възраждане,зад Възраждане стои менгянин,който иска да краде от европейските фондове,това вероятно дори Коцето не предполага,не проверих информацията,но така писаха!
198
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Димитровград Борисов и Дончев ги питат за ваксините и Дончев да изпъкне се похвалил "Ние с шефа имаме естествена имунизация " тоест че и двамата изкарали вируса в карантина и сега няма да се ваксинират с буламачите защото се водят че с изградени естествени антитела .
197
2
 
2
 
! Отговори
До 204 преди 3 години
Не съм съгласен! Просто гадовете много време и пари са имали да се окопаят. И имат добри адвокати ... нали Марковски. Като ще ми говорите някво сложно с някакъв бутафорен странен език на "божието слово". Виж колко е просто - северната дума Гриндр - по-позната в съвремието като Гринд - означава голямо клане. Някога така са наричали годишния лов на китове и кървавия залив. Сега е забранен - и така трябва. Обаче словосъчетанието The Son of Grindr - оцелелият от голямо клане. Няма да чуе вашите...
196
4
 
5
 
! Отговори
МАЙМУНСКИ ГРИП преди 3 години
Така е с добитъка - ярма да му сипеш, ярма ще яде.
195
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тикво превърна държавата в ***, пълна анархия.
194
5
 
16
 
! Отговори
Спеца преди 3 години
Борисов пак си плю в лицето - "Каквото дойде това е ,няма избор"!Как няма избор драги ми пожарникарю?
193
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не гласуваш за ляво и БСП,получаваш Борисов, не гласуваш за дясно,получваш Цветанов, тези са ни поставили в ситуация на мат!Каквото и да изберете все от прекараната страна ще сме.
192
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов е хитър,сега ще отвори всичко,за да го затвори преди изборите,с надеждата да гласуват колкото се може по-малко хора!
191
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Майделовата ваксина да си я бие Боко.ако иска всеки ден.
190
4
 
16
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 години
Не, тоя човек е с психични отклонения. И сме го сложили да ни управлява.
189
3
 
11
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 години
А бе бате Гойко, ти със всичкия ли си си? Много ясно, че хората ще се юрнат в заведенията, от толкова време не са имали възможност да изпият едно кафе. Всеки човек има нужда да се види с приятели, всеки има нужда от социални контакти. Аз лично с удоволствие ще седна в ресторант! С нетърпение чакам! И да се отворят стадионите чакам, и на мач ще отида.