Дания спря ваксинирането с Астра Зенека

Ваксинирани са образували кръвни съсиреци
11 мар 2021 13:40, Красимир Ангелов
105
Дания спря ваксинирането с Астра Зенека
Снимка: БГНЕС

Дания спира временно използването на ваксината на Астра Зенека заради потенциални опасни за здравето странични ефекти, съобщава Business Insider.

Още по темата
"Страната спира употребата на ваксината след няколко случая на образуване на кръвни съсиреци сред ваксинирани хора", съобщиха здравните власти в страната.

Здравният министър на Дания публикува туит в който поясни, че все още не е съвсем ясно дали образуваните кръвни съсиреци сред ваксинираните пациенти имат връзка с ваксината.

Както е известно, на 8 март Австрия съобщи, че изтегля една партида от ваксината на Астра Зенека заради два случая на тежки усложнения, единият от които с летален изход, получени след поставяне на ваксината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
1
 
8
 
! Отговори
започни с АГЕНТ БУДА преди 3 години
И ТОЙ Е КОМУНИСТ
70
5
 
16
 
! Отговори
Обективен преди 3 години
Като ми пееш, Пенкеле, кой ли ми те слуша! Ти им разправяш, че това не са ваксини, а тестови препарати, които се изследват в движение, а те ти викат, че си бил антиваксър. Това ги чака *** ваксъри - яко да се мре!
69
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Министърчето 6 минути ни облъчва сутринта от телевизора като Кашпировски навремето и нищо не каза за забраняване на Астра Зенека.Ама точно като едно време когато Чернобил избухна.Нищо не е мръднало!!!!
68
2
 
2
 
! Отговори
Аз преди 3 години
До рпг7Кой е казал,че ще има такавва статистика. Причина КОВИД
67
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А България кога ще спре Астра Зенека?Оня министъра дава,дава акъл на брифинга и не каза нищо!
66
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В България явно няма да се спре поне докато не свършат бройките от тази ваксина
65
4
 
27
 
! Отговори
рпг7 преди 3 години
Да предположим, че след 5-6 месеца ръста на смъртни случаи от инсулт или сърдечно съдови усложнения рязко скочи 2 - 3 пъти след ваксиниране с Астра Бозата.Как мислите, дали ще бъдат изнесени реалните причини за такъв висок ръст на смърност?Лично аз се съмнявам.
64
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 62 и това е така затова се чудя , защо ги мъчат тези хора с ваксините Вижда се , че си отива човекът , а те - "дай да те набодем "
63
2
 
10
 
! Отговори
Бухарски ваксинатор преди 3 години
Квото не го искате го пращайте насам- на зелените коридори че ги ометат тия ваксини каде им са назлъндисвате
62
3
 
5
 
! Отговори
ъъъ преди 3 години
Еми ще го спират, като нямат организация за ваксиниране, сега ще се занимават с разследвания и глупости. Ей виж ги наште - няма ваксина, няма проблем, каквото е имало, всичкото е отишло по предназначение на ползу роду. И да не започнете сега да ни се оплаквате от тромби и пр., защото никой не ви е виновен. Ще спортувате във фитнесите и по-малко витамин С, ваксинирани сте в крайна сметка.
61
1
 
9
 
! Отговори
Мамам Узун-дочка Мей преди 3 години
Ухххххх, винаги иам нещо гнило в Дания! Отиде ни бизнесът и печалбите!
60
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 59Затова тези случаи се разследват. Няма как да няма смъртни случаи веднага или почти веднага след ваксиниране, особено при възрастни хора и такива с придружаващи заболявания. В България всеки ден умират поне 100-200 човека без ваксини и Ковид. Представете си за момент, че ваксинират цялото население за един ден. Ако ваксината е абсолютно безвредна, пак ще починат 100-200 човека още същия ден.
59
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 56 по принцип има няколкостотин случая по света, където хората са починали след ваксиниране с Пфайзер В Австрия ги водят 42 За всички казват - няма връзка , но дали е така ....Ако е тежка алергична реакция , тя се проявява до минути . След 3 дни ще е друго нещо Така или иначе , няма да си признаят , и да знаят нещо по темата
58
4
 
11
 
! Отговори
до анонимен преди 3 години
за пфайзер не съм чул да умират хора, единствено може да получиш лицева парализа но това се лекува май-----------Абе, имаше медицинска информация за 1,167 смъртни случая в едно американско медцинско издание, дори я четох, но бързо я свалиха.Жалко, че не направих скрийншот.За 100% достоверност не горантирам, но в Израел има и хич не съ малко.В информационите им издания на английски език има доста изнесена фактология.
57
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 51 " Над 30 възрастни хора починаха след ваксиниране срещу COVID-19 в Норвегия"Това е от януари има данни и от случаи при британците , испания , австрия Обикновено казват - няма връзка с ваксинирането Имаше случай с лицева парализа , беше се оправил след време човекът
56
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Начи викаш нема страшно
55
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 55Не ви минава номера.:)))
54
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 50За какво говорите тогава?Става дума за два случая, за които дори още не е установена връзка с ваксината ...
53
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Az 35 Компанните май не са много въодушевени да предоставят докладите си за починалите след ваксинация обикновено казват - няма връзка В Норвегия като починаха над 30 човека след ваксиниране с Пфайзер , се започна " ама те са стари с много заболявания / ставаше дума за хора на 75+ години/ . И без това щяха да си починат съвсем скоро "Защо тогава ги ваксинират , ако е щяло да си заминат след няколко дни ...
52
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ааа,няма страшно, питайте боко и ботокса.Погребалният ви е приготвил и чували, няма страшно.