Дания спря ваксинирането с Астра Зенека

Ваксинирани са образували кръвни съсиреци
11 мар 2021 13:40, Красимир Ангелов
105
Дания спря ваксинирането с Астра Зенека
Снимка: БГНЕС

Дания спира временно използването на ваксината на Астра Зенека заради потенциални опасни за здравето странични ефекти, съобщава Business Insider.

Още по темата
"Страната спира употребата на ваксината след няколко случая на образуване на кръвни съсиреци сред ваксинирани хора", съобщиха здравните власти в страната.

Здравният министър на Дания публикува туит в който поясни, че все още не е съвсем ясно дали образуваните кръвни съсиреци сред ваксинираните пациенти имат връзка с ваксината.

Както е известно, на 8 март Австрия съобщи, че изтегля една партида от ваксината на Астра Зенека заради два случая на тежки усложнения, единият от които с летален изход, получени след поставяне на ваксината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
9
 
! Отговори
Шопа преди 3 години
Аз съм вече на 3 игла нищо ми нема
50
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това би могло в бъдеще да доведе до повече инфаркти и инсулти! Започва да ме плаши тази ваксина! Коронавируса също причинява кръвосъсирване!
49
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
за пфайзер не съм чул да умират хора, единствено може да получиш лицева парализа но това се лекува май
48
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 41 Не е казано ,че ако един починал , ще трябва всички да измратКак на описанията на лекарствата някои странични ефекти са 1на 100 , други 1 на 1000 ,, трети 1 на 10 000 . Хората не търпят еднакви странични действия Че и при ваксините ще е така Един ще вдигне температура само , ама ще има и по-тежки случаи - алергични реакции , тромбоза , смъртни случаи И тъй като последните са с честота примерно 1 на 200 000 , ще минат в графата " "пренебрежително малко"
47
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
съсиреци, запушват ти сърцето или в мозъка и си отива здрав прав човек решил да се ваксинира. Това са ужасяващи "странични ефекти" просто шокиращи . интересно какво ще кажат нашите лекари
46
6
 
1
 
! Отговори
Ний сне за Гърция преди 3 години
Може и без боци-боци, може и без негативен ПИЦАР.Достатъчно е наличие на анти тела.Скоро ще ви светне, че тескере за границата само ако имаш антитела.Боци-боци няма да значи нищо, както и ПИЦАРАЮруш на маслините
45
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 46Досега ваксината не беше добра, сега пък качеството.Да, обаче тая партида е от няколко стотици хиляди. Буквално във всички държави я има, и е използвана в Англия (цялата).Странна работа.
44
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 41.Ами това значи че има разлика в качеството на отделните партиди. Занижен контрол при производството.
43
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спокойно, и ние ще спрем. Само първо да ги поставим всичките, и веднага спираме.
42
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дайте ги насам, Боко ще ги поставя на пенсионерите, че много станаха. 50 то левките свършиха.
41
2
 
1
 
! Отговори
Az преди 3 години
До Az 35Да, ама за Модерна не съм видял още, та там май е от Алергични реакции, докато от Спутник и Астразенека се пише за различни реакции от Алергични:https://business-gazeta.ru/article/500447https://kommersant.ru/doc/4683459https://boston25news/news/trending/coronavirus-austria-suspends-use-astrazeneca-vaccine-batch-after-death/GCST7DHRDVCGHCRRILK6TFJG3Y/Има още бая.
40
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до анонимен 29"Двата случая в Австрия са на две колежки медицински сестри от дом за стари хора, едната е мъртва, другата се бори за живота си. Каква е вероятността да е съвпадение?"Да бе, а аз не мога да разбера, защо САМО 2. Ако ваксината има такива ефекти не трябваше ли да са десетки хиляди досега?Все пак, само англичаните са ваксинирали 21 милиона, повечето от които с тая ваксина?Хммммм?
39
0
 
15
 
! Отговори
Муахаха преди 3 години
Ами Сега?! Боц-кай Барба Ганиос-ците с Дефектни Ваксини - Техният живот не струва пукната пара!!
38
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Az 35 Има данни за починали след ваксиниране с Пфайзер също
37
2
 
8
 
! Отговори
до започва се преди 3 години
БРОЯЧИТЕ на умрели от ваксина стартираха. ще ги пишат жертви на Корона вируса Ковида ще е виновен.-------------И съ питъ, кой шъ изтрепе повече народ - Ваксината или Вирусъ?
36
6
 
8
 
! Отговори
Бибитко от Банкя преди 3 години
Няма боц боц няма Гърция и Турция няма и ходене по кръчмите.
35
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И млякото е полезно,но 1 от 1000 има непоносимост.И едно време този 1 от 1000 е гътвал първите дни след раждането си и сме запазвали генетично силна линия. Линия, която нямаше да усети кобиди мобиди и да се занимава с ЛГБТ и вегани... израждането на съвременното общество доведе до това всички да се крият по избите и да чакат края на света. Хихихи.
34
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ботокс! Ти бацна ли се с ваксината, която ни рекламираш? Да те боцнат на ония свят, дано. Всички от твоята фамилия да идат скоро при тия от статията
33
1
 
8
 
! Отговори
Az преди 3 години
Датчаните не пият ежедневно ракия и затова получават съсиреци, при нас си църкаме Антикулаголанти със салата всяка вечер - няма страшно.Извън майтапа, подобни случаи има и със Спутник ваксината, която също е векторна и с аденовирус - което показва, че тая технология май си има някакви такива проблеми.
32
1
 
10
 
! Отговори
до Проф Катранджиев преди 3 години
Ако някой почине от тази ваксина, да пие сода и да яде лимони-----------Само да дооточним - Преди или след?-))))Заслужи си плюсчето, колега!