Новите случаи на коронавирус минаха 1300 за 24 часа, починалите са 32

4,38 % от тестваните са положителни, 145 са в интензивното отделение
207
Новите случаи на коронавирус минаха 1300 за 24 часа, починалите са 32
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Отново ръст на новите случаи на коронавирус, показват данните от Националната информационна система.

За последните 24 часа са регистрирани 1301 нови болни, което е ръст от 1029 случая в сравнение с понеделник.

Това са 4,38 % от тестваните.

Още по темата


За последното денонощие са направени общо 29 690 теста, oт които 6212 са PCR, а 23478 са с бърз антигенен тест.

246 души са излекуваните през последното денонощие, а общият им брой е 400 402.

В болница са настанени 1658 пациенти, от които 145 се намират в интензивното отделение.

Починалите с доказана коронавирусна инфекция са 32 за последните 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
9
 
19
 
! Отговори
Конспирация! преди 2 години
Гледам на търсачката на Google сложили пропагандна анимация за ваксините и като се загледах малко повече се оказа че не ги ваксинират ами ги чипират. Убедете се сами. Доктора им слага чип на дясната ръка който излъчва някакви сигнали. Това няма как да се случайно! Те просто ни се подиграват и съвсем открито ни казват какво искат да направят.
75
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"който познава починал от ваксина да ми сложиш плюсче!"__________плюсче няма да ти сложа, защото е тъпо, но ще ти кажа, че познавам човек (пенсионер, но активен и в добро здраве преди), който след първа доза астра зенека се инвалидизира до степен да е в количка и на практика жив труп. Познавам и човек, починал от усложнения след ковид. И? Починали от всякакви болести и по всякакви причини е имало и има (инфаркти, инсулти, рак и т.н., и т.н). Но такъв психо-терор, като сега за ковид, не е имало.
74
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те ПСР-те засичат и други инфекции, но нашите доктори на тях започнаха да викат КОВИД.
73
16
 
11
 
! Отговори
!: преди 2 години
Нали сте големи професори, обяснете фактите. Над 28 хил заразени в Англия и 26 смъртни случая, в Израел над 7 Хил и 16 починали. Включете си телевизорите и вижте как в Англия животът се завърна, стадионите се пръскат по шевовете и никой не е с маска. Българските всичколози така и не разбраха смисълът на ваксините....ние тук още дълго ще отваряме и затваряме, докато другите почват да забравят що е то пандемия! *** народ сме.....Гърците и те са спокойни, още малко им трябва за да озаптят вируса.
72
9
 
16
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
А за тези цифри които ги изнасят - нещо не ги вярвам. Хората са по морето, жега е, баш сега едва ли са толкова болните. Виж, ако ги напишат такива цифри октомври или ноември - повече ще повярвам.
71
5
 
13
 
! Отговори
Ясно е! преди 2 години
Никой от ваксър-промотърите тук, не се е ваксинирал! Пък камо ли децата си. Ама и те са разкладка като корумпираните лекари и журналисти. Едни фондове трябва да се усвоят.
70
2
 
13
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Ако направите 100000 теста ще излезнат 4380 заразени. От 1000000 теста 43800 заразени.
69
2
 
7
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
До 83 анонимен Абсолютно си прав, вчера ми разказаха за една жена, както си пушела цигарата и говорела, изведнъж й прилошало, млъкнала и се струполила от дивана. Масивен инсулт, хеморагичен. И си отиде жената, само на 52 години. Никой доктор не й бил казал да си следи редовно кръвното, а тя си била с хипертония от доста време.
68
4
 
1
 
! Отговори
до 83 преди 2 години
Е, да де. Ама сега са още повече. С има-няма едни 40 000 за една година.
67
7
 
9
 
! Отговори
БРЦК преди 2 години
Браво сега трета вакса четвърта . Погребален марш тишина .... умрелите са от ваксите защо не го заявят вече 6 наши познати отидаха в отвъдното БОГ ДА ГИ ПРОСТИ . ДА ДАДЕ УМ НА ГЛУПАЦИТЕ
66
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С 1200 повече от вчера, ама и 20000 теста повече. Нормално. Хора, живейте си живота! Писна ми от математици и лекари, които нико не правят, а само говорят глупости.
65
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пробелемът не е толкова в многото случаи, колкото във високата смъртност. При нас минава над 4%. След 2 седмици от тези 1300 случаи, за съжаление, починалите ще бъдат близо 50. Трябва всички да се събудят, а не да се осланят на някакво маниакално отрицание. Вероятно за момента им помага, но дългосрочно ще коства животи.
64
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Във Великобритания имат 28438 нови случая и 26 починали, а в България 1301 нови случая и 32 починали. Разликата е, че тук много хора ги е страх да се ваксинират и затова починалите са толкова много"============= Че те починалите в България си бяха толкова много (и много повече процентно от Великобритания) и преди ваксините. Починалите у нас бяха много повече от всички европейски страни и преди да се появи вируса изобщо. То това е от Убавия ни живот и "уникално" здравеопазване.
63
14
 
10
 
! Отговори
колкото повече преди 2 години
антиваксъри, толкова по-малко скраП.
62
9
 
12
 
! Отговори
Ясно е! преди 2 години
Ще се мре яко! Приготвяте чувалите. Щом се опъвате на истинската наука и загрижените , за да не намалее населението на земята филантропи. Само Чичо Бил Гейтс ще спаси популацията на земята, ама вие твърдоглваците нещо не му вярвате. Само защото в момент на загриженост казал, че населението трябва да се намали с пъти, иначе щял да пожертва милиарди за да затъмни Слънцето. Нищо не разбирате от филантропия и любов към човечеството. И от бизнес не разбирате колкото него.
61
8
 
6
 
! Отговори
Учуден преди 2 години
Много голяма бройката бе!
60
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ужас! Пак излизаме на челно място по смъртност! А защо тия хора в болниците не са се ваксинирали????
59
4
 
26
 
! Отговори
Нормален човек преди 2 години
Много странна интерпретация на заразените! Когато пишете "огромен ръст на заразените" е редно да напишете, примерно вчера "зверски спад на заразените". Или пък пробвайте, за да бъдете поне веднъж близо до средностатистическия журналист - ситуацията е същата седмици наред - между 4 и 5 % положителни проби!
58
10
 
33
 
! Отговори
Вие сте луди! преди 2 години
Посред лято вирус? Няма такова нещо. Няма и как да има. Питайте някой истински лекар или биолог да ви обясни. Високите температури и слънчевите лъчи убиват всякакви вируси. А освен това хората имат най висок имунитет през лятото. Пекат се на слънце, ядат прясна храна, движат се повече, и дишат повече кислород. През зимата всичко е обратно и затова имунитета пада и има среда за вируси.
57
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аидеее надписвайте бре.