Отказвали ли са болници лечение на починалия поп-фолк певец Ангел?

Годеницата му съобщи, че лечебни заведения са отказвали да го приемат
27 сеп 2021 19:00, Красимир Ангелов
264

Едно от популярните лица на поп-фолк сцената у нас - певецът Ангел, почина от коронавирус.

Заради трагичният случай с 36-годишния изпълнител започнаха проверки. За Βulgaria ON AIR директорът на 5-та градска обяви каква е причината изпълнителят да бъде преместен от едно лечебно заведение в друго.

В края на лятото, когато здравните власти обявяват, че отново затягат мерките и затварят нощните заведения в социалните мрежи, поп-фолк певецът изразява своето възмущение за рестрикциите.

Вирусът, с който вече повече от година целият свят се бори, поваля и поп-фолк певеца. Така започва лутането от болница в болница, където Ангел търси вариант да бъде хоспитализиран. Неотлъчно до него е и годеницата му Христина.

Още по темата
"В две болници отива, казва че е болен и не искат да го приемат, изобщо не ги интересува. Защото нямал в момента положителен ПСР тест, това ми го казва той. Остава вкъщи 5-6 дни и накрая се съгласяват само в 5-та градска", каза пред Bulgaria ON AIR годеницата на починалия певец, Христина Пейкова.

Така на 14 септември Ангел е приет в 5-та градска болница с двустранна пневмония.

"След направен преглед, консултация и рентгенография, е установена двустранна, тежка, напреднала бронхопневмония и веднага е бил приет в Ковид отделението. След назначената терапия е имало известно подобрение, но рязко се е влошил на 23 септември сутринта", каза директорът на Пета градска болница д-р Борил Петров.

Въпреки първоначалното подобрение, сатурацията на изпълнителя пада. Затова от здравното заведение решават пациентът да бъде преместен в друга болница.

"Това е принудило нашия екип той да бъде приведен в болница, в която разполагат с интензивни легла, ако се наложи да бъде интубиран", уточни д-р Борил Петров.

Според годеницата на Ангел, новото лечение не е дало резултат.

"Слагат го на кислород, който е на макс. Той ми казва, че това не му повлиява добре и гърлото му гори. Аз звъня в болницата и питам това нормално ли е. Те ми обясниха, че от кислорода лигавицата изсъхва. Аз им казах, че той не може да диша, а те ми отговориха, че това, едва ли не, не ги интересува", разказва още Христина Пейкова.

За Βulgaria ON AIR от ИСУЛ заявиха, че са направили вътрешна проверка. Направените анализи на лечебното заведение не са открили нарушения.

Вижте още в репортажа на Виктор Дремсизов

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Казахте една и споменахте, че има още може ли имената много ви се моля не знаех за тези хора моля ви споделете аномалиите много ви моля!
123
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
р.704 и р 752.5 от рбфн е причината за тия дето лафите с АСлопеция, е това са исктиснките лекове, почвам да си мисля, че те са лека който ни предлагат, не мога да повярвам, че наистина има такива хора неподлежащи на природата и болестите, нямам думи, заинтерегувахе ме, след като направих проверка
122
6
 
17
 
! Отговори
До 143 преди 2 години
Случаите на невъзможност на някоя болница да приеме пациент тепърва ще растат у нас. И вината за смъртта на хората, неуспели да получат болнична помощ навреме, ще е върху тези, които не спазват мерки и не се ваксинират...
121
1
 
10
 
! Отговори
Бay преди 2 години
"Остава вкъщи 5-6 дни" ето това го е затрило :(
120
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Млад човек, но антиваксър и тази глупост го е затрила.
119
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мене ме лекуваха от бронхопневмония с пеницилин навремето. В началото не беше на добре, доста болезнени са инжекции, но много бързо ме вдигнаха на крака. Сега доколкото разбирам вече почти не го ползват.
118
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бро ти си дал най силната аномалия която и военните я знаят даже мога да ти цитирам точките и членовете за нея, алопецията са най силните срещу всичко външно, дай останалите да чуем, защото от 1943 алопеция се води за най мощна форма на противоречие с всяка болест, разбрахме това, дай другите, искам да ги знам, моля. И ние в Младост 3 си имаме един с тая аномалия му викаме "кърпата" интересно, че наистина не боледува, но дайте останалите аномалии, моля, ако може. Благодаря!
117
2
 
11
 
! Отговори
Бг турчин преди 2 години
Поразяването на белите дробове не се дължи на вируса а на бурната реакция на имунната система. Турските лекари в такива случаи (висока температура вследствие на възпаление на белите дробове) дават лекарства подтискащи имунната система. Целта е да се успокои имунният отговор. Защото организма е в аларма. Този вирус е толкова непознат за него, че организма се бори с всички сили и се самоунищожава. Разбира се 80% го карат много леко или безсимптомно.
116
2
 
11
 
! Отговори
Aнонимен преди 2 години
И къде да хоспитализират някой, който пристига без тест? В ковид отделението или при здравите? В ковид отделениеъо, ако не е болен, ще прихване. В другото отделение, ако е болен, ще зарази останалите.
115
15
 
6
 
! Отговори
+ преди 2 години
Ужас са лекарите ,без всякакъв морал.
114
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За зом би тата ще го напиша черно на бяло. Правил си е тест и е бил отрицателен. Отказали са му хоспитализация. Накрая му направили рентген и видяли пневмонията. Хоспитализирали го.
113
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДО 130 ============ Алопецията за която казваш познавам приятел с точно описаното, няма коса и косми по тялото, по време на Сарс изпадна в някво положение като в кома, след 2 часа стана като, че му бяха били адреналин за 100 човека, това го видях с очите си, останалите аномалии, ако може, бих искал да знам, тези хора държат в кръвта си лека, но няма кой да ни го каже, защото от тях вадят ваксините.
112
2
 
9
 
! Отговори
до Бау преди 2 години
"разберете най-после PCR не е 100% точен. За жалост за момента няма по-добро.".............Работата стана малко като двете тсиганчета дето винаги познавали времето. Едното казвало че ще вали, а другото че ще е ясно времето. Не знам кое му е "доброто".
111
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
неваксиниран и после някой друг да е виновен, така е най-лесно и утешително.жалко за човека, но всеки носи отговорността си за себе си и близките му
110
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"До PCR +/-. Установена е двустранна бронхит пневмония. Не пише, че са му правили ПСР тест. Всички лъжат нещо" е ти видеото не гледа ли? Каза годеницата му, че му отказвали хоспитализация щото нямал положителен тест.
109
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
не знам дали знаете за аномалиите в хората, рядкост са, да не изброявам, че всички имат дълги имена, ще дам краткия вариант, хората с аномалия алопеция ареата, остават обезкосмени, но имат един от най коварните имунитети на планета преболедували и пои няколко пъти испанския (инфлуенца), както и хонконгски грип, да ви кажа ли за още 28 аномалии които не ги засяга нито един вирус? могат да бъдат сред болните и не могат да се заразят.
108
5
 
8
 
! Отговори
Бay преди 2 години
разберете най-после PCR не е 100% точен. За жалост за момента няма по-добро.
107
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"антиваксърите да св лвкуват вкъщи - с изпитани за тях методи, а не да ходят по болници. И да плащат сами за лечението си"----------------Аз съм съгласен, но трябва да спрат д удържат здравни на няколко милиона души в замяна. Тогава ваксините ще си ги плащаш сам, ако има кой да ти ги доставя и ще лекува кварталния знахар, защото лекари няма да са останали.
106
1
 
3
 
! Отговори
не е възможно преди 2 години
не е възможно от корона да е умрял - дали няма БРЯ , сега к'во от корона , пее май е отговор на негов отказ
105
3
 
11
 
! Отговори
PCR +/- преди 2 години
В крайна сметк ане разбрах човека имал ли е Короавирус или не, понеже разбрах, че положителен PCR тест не е имал? Ако е така как е попзднал в ковид отделенние?