Швеция отменя всички мерки, докато България се бори с поредния пик

Хората тук са възпитани и дисциплинирани, отбеляза сънародникът ни Емил Жоксионов
1 окт 2021 12:43, Ния Христова
100

Противоепидемичните мерки срещу разпространението на коронавируса в Швеция от днес отпадат, тъй като 83% от населението в страната е получило поне една доза от ваксините, а 76% са преминали през пълния вакснационен цикъл.  

"Хората тук са възпитани и дисциплинирани. Вярваха на науката и на лекарите, и просто се ваксинираха. До възпитанието на човек е, до начина му на живот", каза пред Bulgaria ON AIR сънародникът ни Емил Жоксионов, който работи като миньор в Кируна, Швеция. 
 
"В Швеция човек отива на работа, защото му се ходи на работа, а не защото трябва. Възпитава си децата без излишен стрес. Животът тук си тече както преди пандемията - всичко е нормално", посочи Жоксионов.
 
От думите му стана ясно, че там не се организират томболи и няма 13-и заплати, с които да стимулират хората да се ваксинират.
 
Вижте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
17
 
16
 
! Отговори
скапан народ преди 2 години
В Португалия 95% ваксинирани, В Испания 93% ваксинирани, В Дания 82% ваксинирани, в Норвегия 80% ваксинирани, в Швеция 84%, ввъв Великобритания 85%, във Франция, 75%, в Унгария, 85%, в Германия 87%..........в България 18%. Разбирате ли сега защо сме бедни, мнителни, недоверчиви, скептични и вярваме в конспирации. Не защото някой все е против нас. Просто ни е по-нисък коефициентът на интелигентсност. *** сме. Затова сме бедни и мизерни.
27
4
 
8
 
! Отговори
славянин преди 2 години
Знаете ли какво е казал великият китайски мъдрец Лао Дзъ за възпитанието!? Казал е: ''възпитание означава дресировка, бъди истински, не възпитан''!
26
9
 
4
 
! Отговори
Татул до Анонимен 18 преди 2 години
Имат общо и то е, че възпитания човек е образован. Образования човек, не се поддава на разни провокативни конспирации, че ваксините ще ги зомбират. Те осъзнават, че всяка една ваксина крие известен риск, но също така знаят, че тя би помогнала да водят един по спокоен и нормален живот. Възпитания човек е по отговорен към себе си и обществото, и това е причината да си сложи ваксина, да предпази себе си и близките си.
25
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вие Бай *** с развитите ваксинирани заможни нации ли го сравнявате?! Моля ви се. Бай *** е най-умният, а успелите са прости връзкари.
24
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи казва, че всичко си е като преди пандемията, но на въпроса на водещия "има ли струпване на хора по социални събития и мачове", отговаря, че няма такова струпване както преди пандемията, а има препоръчителни мерки. ...И ето как примката се затяга и хората се радват на все по-малко и по-малко свобода...
23
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
наистина са възпитани ,наскоро емигранти изнасилиха един швед .И после осъдиха шведа заради расова дискриминация , а имигрантите ги пуснаха.А г-н Жоксионов ,нека си стои там да чисти клозетите ,нали знаете кой за каквото е учил.
22
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вероятно са помислили, че щом не вярваме на професори, ще повярваме на миньор и ще се боцнем?
21
1
 
14
 
! Отговори
бонго преди 2 години
От над 6 века държавниците ни са враг на народа, как да им се довери човек!?
20
1
 
10
 
! Отговори
славянин преди 2 години
Ей, голямо напъване да ни убедят как ''умните и образованите'', вярвали в науката и учените! В коя наука и в кои учени!? В тези, които постоянно увеличават и болестите, и болните от всевъзможни болести на планетата ли!? Че имало ли е време когато човечеството да е било на ръба на пропастта във всяко отношение КАКТО ДНЕС въпреки супермодерната наука и супер знаещите и можещи учени!?
19
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Направо се чудя как така българите не вярват на държавата си (която всъщност е организирана мафия за ограбването им) и как тук никакви послания към населението (разбирай робите на престъпниците) не работят? Изключително чудно, нали?
18
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боже ! Какви нещастници има по чужбина а аз си мислех, че там са заминали само умните ! То като е отишъл да работи като миньор е ясно как е с умствените възможности
17
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Швеция дали държавата се гаври десетилетия с поколения граждани? Дали пък това има някаква връзка с отношението им и доверието в институциите? Хайде да не сравняваме презокеански високотехнологичен кораб с хартиено корабче, правено от зло дете!
16
2
 
16
 
! Отговори
до славянин преди 2 години
Пропуснал е да излъже и че не работят за пари, а за слава :D86888
15
3
 
21
 
! Отговори
славянин преди 2 години
Та значи в Швеция хората ходели на работа едва ли не за удоволствие, не от необходимост!? Някой вярва ли на това фентъзи!?
14
1
 
12
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 2 години
От НАЧАЛОТО НА КОВИДА ИМАХМЕ ТОЧНО 2 МЕСЕЦА ОБЩО МЕРКИ.ТУКА МЕРКИ НЯМАШЕ И ПРОДЪЛЖАВА ДА НЯМА.ТАКА ЧЕ ТИЯ СВАЛЯТ МЕРКИ НИЕ ИЗОБЩО НЕ СМЕ ГИ КАЧВАЛИ
13
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Хората тук са възпитани и дисциплинирани, отбеляза сънародникът ни Емил Жоксионов">>>Възпитанието и ваксинацията нямат нищо общо. Елементарен си.
12
1
 
5
 
! Отговори
някой преди 2 години
До: 13 Те щото викингите са много "качествени", затова англичаните са треперели от страх при нашествията им нали? Първо са почнали да им ограбват църквите, взимат всичкото злато и изнасилват поповете ако не ги убиват направо. После в селата видели че имало и жени...
11
1
 
7
 
! Отговори
аз преди 2 години
До Анонимен 9 - Сигурен съм че предпочиташ Цецка Цачева да беше станала президент, тогава вече наистина щяхме да сме посмешището на Европа - цитирам - "дъжавата Москва" :). Тогава разБойко си беше повярвал и беше помислил че и магаре да издигне и магаре ще избере народа но не му се получи. Резултатите са на лице
10
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При нас заглавието ще е "България отменя мерките въпреки малкия брой ваксинирани".
9
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако хан Аспарух си беше оставил калпавите гени и въ шките в Швеция сега те щяха да са неваксинирани и въ шлясали