Стойчо Кацаров: Няма да се въвежда задължителна ваксинация

Той връчи ключовете на 18 нови линейки за Спешна помощ
Обновена: 15 окт 2021 15:18 | 15 окт 2021 14:47, Нели Христова
252

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Няма да вървим към задължителна ваксинация. Никъде в света не се прилага задължителна, няма да се прилага и в България. Това заяви служебният здравен министър Стойчо Кацаров. Днес той връчи ключовете на 18 нови линейки за Спешна помощ.

Има нови предложения за мерки, едните са да се ползва зелен сертификат на публични места, другите са допълнителни ограничения и спиране на дейности, ако не се стъпва на сертификат. Има предложени мерки за училищата в страната, предлага се разчетите да се правят на база община, с цел максимален брой училища да продължат да работят присъствено, добави Кацаров.

"Не е важно колко са линейките. Тук съм преди всичко да изразя моята благодарност, респект и признателност към медицинския и немедицински персонал. Винаги е било тежко да се работи в Спешна помощ, а сега с поредната COVID вълна - дължим признателност", каза здравният министър Стойчо Кацаров пред медиите, когато връчи ключовете на 18 нови линейки. Линейките ще бъдат разпратени в различни точки на страната. Те са закупени по проект "Подкрепа за развитие на системата за спешна медицинска помощ", финансиран по Оперативна програма "Региони в растеж" 2014-2020. Проектът е на стойност 163 897 815,62 лв.

Министър Кацаров пожела безаварийно шофиране с новите линейки и много спасени човешки животи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
153
13
 
5
 
! Отговори
Германец преди 2 години
"Наистина тогава кръв ще се лее" -- поредният форумен революционер :)
152
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А то посмейте да я въведете! Наистина тогава кръв ще се лее. На народа много му писна!
151
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
3% от 3183- случаите от днес са равни на 100.10% от 100 е 10.Къде казваш са тези десет деца в интензивно, дали би ни осветлил.
150
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
а вие г-н Кацаров ,платихте ли си на Пирогов ,хубаво е да публикувате ,защото сте пряко свързан с корупцията и измамата така?
149
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега като почиват основно бабите, дядовците, майките, бащите ни на антиваксъра не му пука щото сухи съчки, болни, дошло им е времето и т.н Обаче... вече 3 % от дневните случаи са ДЕЦА, които попадат в болница. И 10 % от тия деца са в интензивно. Добре си преосмислете моралните задължения към обществото, от което сте част, за съжаление.
148
0
 
8
 
! Отговори
до Германец преди 2 години
в Я коруда спря ли да вали?
147
0
 
5
 
! Отговори
За дебелокожите преди 2 години
числото което сте посочил -330 реинфектирани, отговаря точно на 2%.Случаите на починали с пълен цикъл на ваксиниране е по-висок.
146
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Естествено, че няма. Не можеш да задължиш никого.
145
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 151 от 16 000 в румъния днес има 300 дето го карат за втори път над 6 месеца след първия път. Категоричния професор се е объркал леко. На ваксините не вярваме щото ни "облъчват" по телевизията, а на всякакви псевдо специалисти вярваме пак по същата тая телевизия. ***!
144
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Red pill "ще съм си мнооого добре" Ти и сега не си си добре, тъй че не знам как оценяваш, че ще си си много добре. Явно си свикнал да си зле и разбирането ти за "добре" е различно от общоприетото. Във всички случаи ще ти се наложи да пораснеш по един или друг начин. В най-лошия случай си просто наивник, който тепърва ще го осъзнава.
143
0
 
3
 
! Отговори
Red pill преди 2 години
До "Горкия. Нищо де, ще пораснеш (ако вируса те подмине)." --- Ти мене не ме мисли, докато не вземам необмислени по джендърски пиниз решения, ще съм си мнооого добре. Но за другото си прав, недозряло е от моя страна да си губя времето с фишеци, като тебе, но всеки си има слабостите.
142
0
 
1
 
! Отговори
Red pill преди 2 години
До "Хоххохохохо." --- И кои точно са аргументите, които съм казал, че не са валидни, бе, отворко? Аз питам докога няма да поемат отговорност за последствията, кога ще дадат пълен достъп до състава на ваксините, защо се натякват лъжи и непоследователна информация, кога ще има истинска информационна кампания? Какво общо има това с недомислиците, които бълваш?
141
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 146 "Задължително не можете да ваксинирате никой запомнете го това. Ако ще с автомати да дайдете." Неграмотността винаги ме е забавлявала. Защо трябва да идват с автомати, като могат да идват с писалки? Достатъчно е да не можеш да влезеш никъде без валиден тест или ваксинация и теста струва 30-40 лева и си ГОТОВ.
140
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Red pill "Единствената причина да кисна в този форум е да туширам белите течения на ваксърите, които непрекъкснато унижават всеки, който не мисли като тях" Горкия. Нищо де, ще пораснеш (ако вируса те подмине).
139
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Задължително не можете да ваксинирате никой запомнете го това. Ако ще с автомати да дайдете. Всичко трябва да е по желание,който иска,да си решава сам,защото и сам си носи отговорност.
138
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Red pill "Твоите ги няма." Хоххохохохо. Аргументи се дават вече от месеци, но според "ред пил", те не са "валидни", защото във Фейсбук групите и в чатканалите на антиваксърите така е възприето. Масивните лъжи на антиваксърите падат една след друга. Единственото, което държи на повърхността да не ви отстрелват глупостите веднага е, че за повечето от тях вашите "прогнози" са за някъде там, в бъдещето, където се чака да се потвърдят, но когато дойде времето, се оказват въздух под налягане.
137
1
 
12
 
! Отговори
Red pill преди 2 години
Аз не карам никого да не се ваксинира. Всеки има право на избор. Единствената причина да кисна в този форум е да туширам белите течения на ваксърите, които непрекъкснато унижават всеки, който не мисли като тях. Същото се отнася и по другите въпроси. Не приемам насилственото склоняване. Дори вербалното такова.
136
0
 
18
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Всичките сатанински слуги и слугини изпълзяха от дупките си в последно време. Те и досега правеха същите гнусни мръ.сотии, но някак не личеше чак толкова. Няма да победят Бога, нито нашата Православна църква; загубата им ще бъде ужасяваща. Тогава ще разберат, че няма смисъл от служенето на лукавия. Към настоящия момент са в състояние на пълно умствено заслепение, което аскетите наричат духовна прелест. После става още по-лошо.
135
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И тоя се продаде на фарма -мафията! Значи и той ще си го получи!!
134
6
 
1
 
! Отговори
158 преди 2 години
Браво. То е ясно, че всички щяха да скочат срещу задължителната ваксинация. Угодия няма, тъй като сме разделени на два лагера. Ако има зелени сертификати, ще има безплатни бързи тестове, което е някакво решение.