Кацаров: Ще има още ограничения заради COVID-19

Той увери, че вечерен час и тотален локдаун не се налагат
275
Кацаров: Ще има още ограничения заради COVID-19
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Ситуацията е много сериозна, много напрегната. Нарастващият брой на новите случаи и запълнените интензивни легла налагат да се въведат допълнителни ограничителни мерки, коментира служебният министър на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров пред БНТ.

Още по темата


Той обясни, че днес следобед е насрочил срещи с експертния съвет към МЗ, с директори на болници и РЗИ-та и до края на деня или най-късно утре ще бъдат уточнени допълнителните мерки.

Какви са те - нека да кажат експертите, категоричен беше министърът без да конкретизира с определени мерки.

Той обаче заяви, че на този етап вечерен час и тотален локдаун не се налагат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


275
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
177
0
 
3
 
! Отговори
ДртПрч преди 2 години
До Анонимен 193. Не, министърът не е с експертни функции. Оня бабек Ананиев например беше финансист, а Деса Атанасова - адвокат.
176
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да му кажат експертите какви мерки да разпореди МЗ?? Минисърът не е ли с експертни функции също? Сега вярно, че на стою дипломата му излезе фалшива, но от висотата на поста си беше редно да нащрака сам една заповед поне. Този наистина е по-зле от ботокса, а нивото и преди не беше високо
175
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
само с хумор не става. Трябва малко здрав разум.Здравия разум предполага отказ от консумацията на газирани напитки.
174
4
 
3
 
! Отговори
До186 преди 2 години
Донякъде си прав-хората са го казали :Сиромах човек жив дявол!Ама пак ти казвам това се отнася за около 80% от населението по света,и именно точните и ясни правила и тяхното своевременно прилагане са решението за справяне с проблем като тоя,всичко друго е мижи да те лажи!
173
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това за колата е много остроумно, но честно казано от цяла Европа, точно в България най-много се консумират тези продукти. И "сокчето" Капи, естествено!Та само с хумор не става. Трябва малко здрав разум.
172
4
 
7
 
! Отговори
Мда до 180 преди 2 години
Бъркаш се за Италия. Ваксинацията е между 70-80% и се спазват сериозни мерки. Маските се носят над носа , на заведение ,музеи , летища и т.н. само срещу сертификат !!!
171
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
значи имате тежък избор от само 4 ваксини, безплатни.Изборът наистина е тежък.Трябва да избираме измежду Кока-Кола,Пепси, Фанта и Спрайт.А ние не консумираме газирано.Вредно е за имунитета.Затова си я караме на чай.
170
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 180, значи имате тежък избор от само 4 ваксини, безплатни. Както и избор дали да помогнете ковид да не се разпространява повече.
169
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До152Българина е беден защото е ***! Мисли се за гявол, ама не е! Богатите държави с демокрация повече от век са над 80%ваксинирани и вече свалят мерките. Бедните, Италия и Балканите се гърчат още. Защо ли? От много акъл е. Да знаеш. Фактите не са хули. И поф.Иво Хростов ти каза за 80-те процента. Като социолог е супер! По въпроси от историята и иконимиката да не се излага, че там е потрес. Та толко за хулите и обобщенията! Факти. Грозни, но са си факти.
168
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чорапа се оказа як фашист. То верно че твърдеше че ковид няма, а сега сертификат и за 1 хляб иска, да се качи дете в метрото сертификат също, абе направо превърна държавата в Аушвиц. Предполагам обаче, че вместо звездата на Давид ще ни натряска червени петолъчки на челата.
167
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За Кацаров всичко е ТОП. Планът се изпълнявал. Нямало липса на легла. При нужда се откривали веднага нови където, забележете, ще ръботят СЪЩИТЕ медици. Нищо, че не достигат 3000 , а работещите са изтощени.
166
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До до 179/182 "Ти си бил някакъв безгранично нагъл клоун бе! Въобще не ме интересуват твоите проблеми, нито ще правя каквото ти се иска." ***--ьо се опита да се покаже, че няма общо между него и реалността и като му го забиха, изведнъж стана какъвто само той може да е. Като не "те интересуват моите проблеми" това е доказателство, че отказваш да поемеш вина за действията си, ***--ьо! Защото ТИ ги предизвикваш. И повече НЕ ми казвай какво и къде да правя, защото си бедняк и нискоинтелигентен.
165
2
 
14
 
! Отговори
до 179 преди 2 години
Ти си бил някакъв безгранично нагъл клоун бе! Въобще не ме интересуват твоите проблеми, нито ще правя каквото ти се иска. Гледай си ска.паната чужбина вместо да ми скимтиш на главата.
164
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В интервюто си по БНТ тази сутрин Кацаров показа, че няма никаква връзка с реалната ситуация в болниците. Чиновник е този министър.
163
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
176 не е вярно. Дори и да се ваксинираме с ваксина която предпочитаме, от ЕС признават само пфайзер, модерна и Джонстън, а да и астрата. Това е. Ако си ваксиниран с друга не се признава и нямаш сертификат, което означава че 1 хляб струва 15 лв. Колко % инфлация е това? Я математиците да кажат!
162
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 160 "-Ами аз това и правя бе момче.И се появява някакъв лешник във форума да ми разказва историята на живота си като оправдание да и държи сметка, че не съм се ваксинирал."Нещо май забрави, че ти тръгна да се репчиш какво си обичал, на отговор на един друг пост, тъй че "лешника" си ти.ТИ си и тоя, който обясняваше, как нямало да се меси на другите,тъй че това, че не искаш други да се месят в ТЕХНИТЕ си проблеми си е абсолютно ТВОЙ проблем.Държа ти сметка, защото МИ СЪЗДАВАШ ПРОБЛЕМИ!
161
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поне се изясни, че чорапът е с фашагите. Същия като бибитко.
160
0
 
0
 
! Отговори
До 173 преди 2 години
Както казах според мен трябва да се признават. Просто изказвам мнение защо не се. :)
159
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В момента има американска, руска, британска, индийска и не знам още каква ваксина. Имате избор да се имунизирате според политическите си принципи или да продължават да умират хора, защото вярвате в световни конспирации.
158
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен докторПросто не знаеш колко си прав. Ама наистина! Пак повтарям, вируса Майка Природа го е създала да прочисти човечеството от население, бъкано е гени носещи всеякакви наследствени болести. И за да е ефективен вируса е създало антиваксърите! Тези ваксини са създане още преди 20г.и са изпробвани достатъчно. Няма вирус в тях. Има частица, спайк протейн и той не навлиза в клетъчното ядро. Само спайка от конкретния вирус е различен. Всичко друго си е същото.