Денков: Учители без сертификат ще преподават дистанционно

Онлайн обучение при 20% отсъстващи ученици
Обновена: 19 окт 2021 10:44 | 19 окт 2021 09:39, Камелия Цветанова
127
Денков: Учители без сертификат ще преподават дистанционно
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Учителите без зелен сертификат могат да преподават дистанционно, коментира министърът на образованието Николай Денков пред bTV по повод обсъжданите нови мерки срещу разпространението на коронавируса в училищата.

Още по темата


Идеята за задължителен зелен сертификат е новият елемент в мерките и той идва като предложение от министерство на здравеопазването, което в настоящата ситуация с пика на четвъртата вълна на COVID-19, трябва да бъде подкрепено.

20% отсъстващи деца или 30% карантинирани паралелки са основание за преминаване в дистанционно обучение, заяви министърът на образованието.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз съм 73 набор, т.р. сега съм на 48.години. Това и през тошово време го нямаше. И не, не рева по миналото, а ме е страх за бъдещето на децата и внуците ни, което ще бъде техно настояще.Няма да си простя, ако не направим нищо ,за да се противопоставим на мракобесието и терора, които ни готвят.
87
0
 
21
 
! Отговори
Циркът преди 2 години
продължава...По тази логика, ако може така да се нарече...цялата образователна система минава онлайн, и никой не тормози хората за разни измислени "СЕРТИФИКАТИ"...Но не е това идеята, всъщност се опитва по всякакъв начин да задължат хората да се обработят с отровните препарати, да се документират и да се вкарат в СИСТЕМАТА, ЗА ДА СЕ ВКЛЮЧАТ, КОГАТО се събере критичен брой лица...
86
3
 
1
 
! Отговори
CriticusMagnus преди 2 години
До Ако ни мен 94... Да, така е... В илюзия живеете!
85
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хаха, Ангел Кунчев е лекар на годината.Гнус.Това е нереално, хора ние живеем в некаква илюзия .
84
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Tова Министерство на здравеоопазването луди ли са. За какво е тоя сертификат.Тези ваксини не предпазват от разпространение, както ни лъжеха преди година. Доказа се, че ваксинираните са същите разпространители на вируса, както и неваксинираните. Тогава в училието какво значение има дали един учител е със зелен сертификат, след като той е същият разпространител на зараза, каккто всеки един друг. И трябва да спазва същите мерки, както и както и неваксиниран учител. Това е терор в чист вид
83
1
 
23
 
! Отговори
Ванката преди 2 години
хаха... слагат по един монитор в класните стаи и готово. Учениците ще обикалят от телевизор на телевизор, а учителите ще излъчват от вкъщи!
82
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А учителите с антитела,?
81
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДенкоФ, *** си!
80
1
 
33
 
! Отговори
Реалността преди 2 години
В едно основно училище има към 50-60 учители!!!!! И то някой са сутрин други следобед и не се засичат!!!! А учениците само в 3 паралелки са повече от всички учители!!!!! И само се опитайте да си представите 20-30 деца в класна стая 5-6 часа а и в междучасията какво става И ще помогне ли според ВАС това със зелените сертификати за учителите???
79
4
 
33
 
! Отговори
Шаши преди 2 години
Точно ваксинираните са ***. Вярват на всички глупости които им казват.
78
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До УчителВеднъж пробутат ли го това, повече няма да отпадне никога.
77
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Учителите без зелен сертификат" да излязат на улицата, лично аз ще ги подкрепя и ще призова всички мислещи българи да го направят. Да спрем фашизма докато е време!
76
1
 
36
 
! Отговори
тормоз преди 2 години
В сългосрочен аспект никой не знае как тези екпериментални ваксини ще повлияят на хората! Всички правителства издевателстват над хората с тези сертификати!! А тези, които сме го преболедували и нежелаем да участваме в това?!
75
0
 
44
 
! Отговори
Учител преди 2 години
Денков, кажи ясно и без недомлъвки- тези сертификати от кога до кога ще важат като време? С изпълнението на какви критерии е обвързано отпадането им? Ако паднем пак до 20 заразени дневно, като през юни, пак ли ще трябва да развяваме сертификати? Защото тежестта на цялата тази система, която в момента се опитват да инсталират, е толкова голяма, че може по инерция така да си откараме години наред преди да успеем да я демонтираме!
74
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хахаха, поредна глупост!!! Това дистанционно обучение как ще стане в ДГ???
73
1
 
43
 
! Отговори
Шаши преди 2 години
Никакви сертификати. Денков да се маха.
72
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 73 "Това че си лапе и не си ял здрав тупаник, не те прави умен :)))" Не съм лапе и не съм "ял тупаник" защото съм ги раздавал на такива като теб, когато са имали неблагоразумието много да си повярват. А сега, виждам че нямаш нищо да възразиш на казаното по същество, тъй че знаеш какво да направиш ...
71
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 74Не се опитвай толкова да мислиш, естествено че народа решава, нали ги виждам политиците как пелтечат :))) Ние сме много крив народ, не може да се излезе лесно на глава с него :))
70
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По един или друг начин вече са решили да ваксинират всички. А какво ще стане и какво целят, ще се разбере след години.
69
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има ли още някой, който да не е разбрал, че в целият свят се прилагат едни и същи мерки, даже и при високи нива на ваксинираните.Наистина ли мислите, че следващото правителство ще го изберете вие?Наистина ли мислите, като виждате как всички полтици в света заеха една и съща поза в бробата с пЛандемията, та наистина ли мислите, че предишнитапревителства сте ги избрали вие.Заради дървото не виждате гората.