Ангелов: Зеленият сертификат е дискриминационен към 75% от българите

Ситуацията е изпусната, заяви кандидатът за депутат от ГЕРБ
20 окт 2021 10:15, Ния Христова
483
Ангелов: Зеленият сертификат е дискриминационен към 75% от българите
Снимка: БГНЕС
"Зеленият сертификат е дискриминационно отношение към 75% от българите". 
 
Това заяви в ефира на Нова тв Костадин Ангелов от ГЕРБ, който е кандидат за депутат.
 
Според него България е изпуснала златните летни месеци, през които е можело да постигне ваксинационно покритие от 70%, каквото се е изисквало от ЕК. 
 
"В момента да говорим какви трябва да са мерките сега, е изключително закъсняло и ситуацията е изпусната", заяви Костадин Ангелов.
Още по темата
 
Той изтъкна, че при 20 процента ваксинирани българи, въвеждането на зелен сертификат определено има дискриминационно отношение. 
 
"Няма как да изискваш от голяма група български лекари медицински сестри и санитари зелен сертификат, за да работят от утре в болницата", каза той.
 
"Забележете, тези които нямат такъв, нямат право да ходят на работа в социалните домове, в комплекс от онкологични центрове, диализните центрове. Кой ще лекува българските пациенти, при условие че сега имаме висок натиск към лечебните заведения", допълни Ангелов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


483
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
285
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Екимджиев и сие правозащитници, къде сте? Защо не сезирате КС? Или казусът не ви е престижен и интересен?
284
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много ми е интересно как този напудрен и гелосан гербаджия си представя това че през лентите месеци можело да се постигне 70% ваксиниране?! Стана ясно, че който е искал, вече се е ваксинирал. Остават принудителните мерки, т.е. под дулото на оръжието ли смята , че е трябвало?! Една голяма част от хората не искат да се ваксинират именно заради техния ЩАБ, който на политически признак отваряше и затваряше. Те колко успяха да ваксинират? 5%
283
2
 
11
 
! Отговори
Ивеца преди 2 години
Този човек няма срам
282
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв е смисълът, от инжектираните умират и се заразяват точно толкова колкото и от чистите, и инжектираните разнасят също вируса. Разликата е само, че инжектираните имат в кръвта си клетки от абортирани човешки бебета, а чистите нямат.
281
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От собствениците на търговски обекти ще се изисква само да проверяват за наличието на зелен сертификат, но не и дали той е истински, обясни министър Кацаров.
280
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе хората само от ковид ли умират днес, другите болести изчезнаха ли?! Защо никой не е загрижен за толкова много умиращи от тежки заболявания, които вече никой не лекува заради златната кокошка (златната Клинична пътека) Ковид?!
279
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Срамота е бивши хора да коментират. Тоя е търговец на органи.
278
7
 
9
 
! Отговори
КЪДЕ Е БАТКО? преди 2 години
за България няма бъдеще с тази хунта и льотчика с юмручето да дирижира
277
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ние с хроничните и придружаващите заболявания да се ваксинираме ли? 🤔🤔Защото като гледам не сме малко като бройка?
276
4
 
1
 
! Отговори
истината преди 2 години
Зеления сертификат е дикриминация и спрямо ромите, там 95% не са ваксинирани.
275
4
 
7
 
! Отговори
Българин преди 2 години
За България няма бъдеще с такива ГЕРБ-аджийски *** , некомпетентни мухльовци и мазни нагаждачи !!
274
7
 
4
 
! Отговори
до протестърите преди 2 години
защо не спретнете един протест, КОЙ, КОЙ ще ви финансира... НИКОЙ, какво ще искате...НИЩО, то и преди не искахте нищо освен оставката на БОРИСОВ 3, ето сега имаме хунта от вече 6-ти месец и ще ви затвори по къщите, а в чужбина просто няма да излизате, защото няма да има къде да ви пуснат.... аутсайдери бяхте и аутсайдери си оставате... чегъртайте плочките по Руски и пред сградата на фигуранта
273
7
 
10
 
! Отговори
До N 300 KK преди 2 години
Радев се крие само от твоята миша душа, герберунгеле. Вчера от Перник Радев каза: Аз съм абсолютно здрав, но миналата година се ваксинирах. Никой не е задължен да се ваксинира, ако не иска, но ако поиска трябва да има работещи ваксинационни пунктове.РАЗБРА ЛИ ТИКВЕН ***?
272
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма смисъл да плю.ете Кацаров той не е виновен,каквото му наредят от ЦК в Брюксел и той изпълнява,а това е наказание от ЕС за нас Българите,че сме мислещи хора а не ОВЦЕ....
271
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гледам гербавите клепари,само чакат някой плазмодии да им подаде тон за песен и виенето започва!Свърши се вашата и да хулите и да виете власт повече Нямааааа!
270
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как така ще се бодат хората като на конвейер? Този болен народ.... Един здрав човек няма. Как ще ти бият нещо без да направят изследвания... Точно като ***, един след другпък който оцелее...
269
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много се надявам никога повече Ботокса да не определя какво да става в медицинската сфера в БГ. Зеленият сертификат е приет почти в цяла Европа и дава право на притежателите му да ходят на бар, ресторант, цирк, театър, кафене и пр. без да имат притеснение. Не може всеки ден да умират по 200 българи и никой да не изпитва неудобство. Утре погребвам познат на 43 г., беше последния жив от едно тричленно семейство. Всички починаха от заразата. Може и да не вярвате, всеки е свободен да прави всичко.
268
4
 
6
 
! Отговори
Кривондел преди 2 години
При двадесет процента ваксинирани и не повече от 10 процента с временни сертификати като преболедували въвеждат сертификати. И това е всичко, което успяха да измислят за половин година. А в критиките бяха много силни.
267
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма да се ваксинирам, няма да участвам в статистики, няма и не искам да ходя в заведения, фитнес зали, кина! Тогава ще измислят ли, че и в къщи съм опасна сама за себе си от заразяване?! Терористи!!
266
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва да се продават "ваксини" т.е. Да се тестват лекарства под претекст, че е ваксина.