Лекар: Опитните зайчета са неваксинираните, а не ваксинираните

Ваксините срещу COVID-19 са най-тестваните в човешката история
21 окт 2021 15:33, Елка Василева
468
Лекар: Опитните зайчета са неваксинираните, а не ваксинираните
Снимка: архив, БГНЕС

"Зеленият сертификат даде свобода на хората, от месеци нямаме ограничения. Тестовете вече са платени, хората, които излизат в карантина, вече не са в платен болничен, защото имаха достатъчно време да се ваксинират. Ваксиналните пробиви са много малко. Около 5% от хората могат да заболеят леко или средно тежко. През първите 6 месеца след втора доза практически нямаме заболели. След 6-ия месец е възможно ваксинирани да се позитивират, но това не значи боледуване". Това сподели пред БНР д-р Стоян Монев, който работи на първа линия в германска болница.

Според него честата смяна на решенията от страна на държавата е погрешен ход у нас. Докато в Германия животът постепенно се връща към нормалността.

Още по темата

"Единственият начин да се върнем към нормален живот е да се ваксинираме. Много хора ще бъдат позитивни, независимо че са ваксинирани. Някои от тях ще се заразят. Но тези хора не умират, не влизат в интензивно отделение. В България има болници, които изнасят по 20 починали на ден, нуждата от кислород в България е повишена девет пъти на ден. Това не е нормално и никога не е било. Всеки седми човек, който влезе в болница, не излиза оттам", каза лекарят.

Д-р Монев допълни: "Има изследвания, че преболедували, които се ваксинират веднъж, развиват суперимунитет и срещу други коронавируси. Тези ваксини са най-тестваните в човешката история. Тези, които поставяме от 1 до 23 седмица при бебетата, са тествани на по 2000 човека. Актуалните ваксини са поставени вече над 7 млрд. пъти, проследяват се във фаза 4", каза той.

Лекарят подчерта, че конспирацията е в това човек да не се ваксинира и да се остави да бъде контролната група на ваксинираните.

"България е изградена от огромна контролна група и в нея можем да следим какво се случва с хората, които не са се ваксинирали. Опитните зайчета са тези, които не се ваксинират, а не тези, които се ваксинират", каза д-р Монев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


468
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
317
10
 
24
 
! Отговори
Az преди 2 години
Ок, докторе, като неваксинираните са опитни зайчета, защо при ваксинация подписваш информирано съгласие?Кой е опитния заек тогава?
316
25
 
15
 
! Отговори
великият ваксинатор преди 2 години
Откъде на къде . Значи едни можем отговорно да се ваксинираме с по две три игли .А антиваксурите да си джиткат волно . Браво на здравния за сертификатите . Да ви видя сега колко сте отворени
315
9
 
21
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Опитните зайчета са ваксинираните след, като са се подписали на информирано то съгласие да им тестват разтворът за който не се знае все още нищо какви последствия и странични ефекти ще има след време. Сега се вайкат, че са се прецакали.
314
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да съм гледал как ваксинираните *** като мухи!####Така се говорят г.лyпocти кат нямаш годни аргументи!
313
3
 
18
 
! Отговори
лубрикатор преди 2 години
Наш ко забелязах. Още от миналата година. Вземе ли да валят дъждове и ковидя идва . Пиковете ликдауните и мрането. Забележете . Да видите че е така. Пък що . Не знам.
312
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Антиваксърченца, Господин доктора мноо хуу ви го рекна! Бели зайченца с червени очички! МУ ХА ГА ГА ГА ГА !!!
311
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нема проблем, личен избор. Вие отивайте да ви дупчат за 24-ти път и ни оставете да мрем на воля.
310
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Миокардит,инсулт,инфаркт,тромбози,спонтанни аборти,промени в менструацията при жените,рецидив на онкологични заболявания-това причиняват тези ваксини,защо никой не пише за това?Пълно е с информация
309
2
 
16
 
! Отговори
С.Т.Р.А.Х.! преди 2 години
Кой ги е страх? Тези които се ваксинират с каквото и да е или тези които поемат риска и отказват ваксината?
308
3
 
25
 
! Отговори
От Берлин преди 2 години
Забравих! Тече Новия Холокост, Холокоста на погубрните доброволно с,, вълшебни" течности... Помнете ми думите! Бог с ВАС и пазете децата
307
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Иван Представи си, че работят в кръчмите и млъквай умнико
306
5
 
5
 
! Отговори
Бay преди 2 години
"България е изградена от огромна контролна група и в нея можем да следим какво се случва с хората, които не са се ваксинирали." мда. Света наблюдава какво става, с интерес.
305
5
 
23
 
! Отговори
От Берлин преди 2 години
А, защо в Англия( официална статистика) в последните седмици, 70% от умрелите от Ковид, са ваксинирани...??? Криете подобни информации, щото не пасват на линията, пусната ви,, отгоре "..??? Нали?
304
1
 
22
 
! Отговори
Някой преди 2 години
От хора отказали се от България акъл не искам!
303
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Такива про-вакскърски сайтове са пълна загуба на време, аре марш от браузъра ми!
302
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато някой лекар излекува някого изцяло от хронична болест, тогава ще ми дреме за мнението му.
301
8
 
11
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Ами така си е. МАлко е смешно, че българинът реши да се ваксинира, когато.... му спряха кръмчите и дискотеките. Не народ... мърш@ сме, а не народ...
300
2
 
6
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
До Варненец : Щом са ти измрели неваксинираните приятели , а ваксинираните ти приятели са добре , къф ти е проблема ? Всъщност колко приятели имаш ? Щото при нас има един общ работник , дето имал 30 приятели с БМВ-та ....ха-ха-ха....!
299
5
 
23
 
! Отговори
за изследването преди 2 години
Аз пък имах съсед, който почина веднага след първата доза Модерна. Жена му се разболя от пневмония след втората доза.
298
24
 
8
 
! Отговори
Варненец преди 2 години
Имам 3 приятели, които нямаха ваксина и починаха от Ковид. Нямам познат, който да е ваксиниран и да е починал или тежко болен. Всеки сам решава дали е *** или умен.