6816 новозаразени с COVID у нас, 1107 са постъпилите в болници за 24 часа

Почти 2000 от новите случаи са регистрирани в София.
Обновена: 27 окт 2021 08:35 | 27 окт 2021 07:00, Нели Христова
444
6816 новозаразени с COVID у нас, 1107 са постъпилите в болници за 24 часа
Снимка: БГНЕС

През последното денонощие у нас са установени нови 6816 случая на коронавирус, а 124 души са починали, показват данните на Единния информационен портал. Направени са 50 356 теста – около 13% от взетите проби са положителни. Поставени са нови 26 327 дози ваксини.

1107 са постъпилите в болници за последните 24 часа, общо хоспитализирани в момента са 7325 души, от които 608 са в интензивни отделения.

Над 94% от жертвите на вируса през последното денонощие не са ваксинирани.

Почти 2000 от новите случаи са регистрирани в София.

Напълно ваксинирани у нас са 1 466 012 души.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


444
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
365
1
 
1
 
! Отговори
Solar Power преди 2 години
До Мартин Лутер: Ами чукни на кривата започва от 32-*** :) сега са 124 цели 4 пъти отгоре. Просто не е начертана добре. Кривата може да я видиш много добре на worldometer.В топ4 в света сме по смъртност. Преди нас са познай кой ? Македонците :)
364
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да направят и графика за процента заразени на база изследвани не само да ми увеличават кривата на положителните
363
4
 
1
 
! Отговори
студио Х преди 2 години
Защо ли са повече болни,не обясняват! Не е това за ,което говорят! Причина са маските!Близо две години ,всеки ден да носиш маски,няма как да си здрав! И, сега -ето го и резултата -бактериални пневмонии! Пневмониите са с идентична симптоматика ,с рекламираният търговски вирус КОВИД 19! Не можеш да докажеш,че е бактериална пневмония.Първо,защото не си лекар и второ ....докторите са инструктирани от горе да те пишат -болен от търговски вирус..И,става една постоянна безкрайна въртележка.
362
1
 
1
 
! Отговори
Богат преди 2 години
Аз пък нищо не работя . И всеки месец ми плащат .
361
2
 
2
 
! Отговори
Мартин Лутер преди 2 години
Гледам и виждам. Сините точки на починалите не мърдат, независимо от кривата на заразените. Страшно е, да те лъжат отвсякъде.
360
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксина, която преди да си сложа трябва да си подписвам едва ли не завещанието и да освободя от отговорност производителя и всички останали, които ме принуждават да я сложа...трябва да съм психично болен за да направя това! Има ли подобна декларация означава единствено и само, че това нещо все още в експериментален процес и никой не може да ви гарантира дали утре или колко време вие ще сте жив!
359
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Работя в болница в Западна Европа. В момента всички хоспитализирани с Ковид в нашата болница са HE ваксинирани. 4 от колегите ми също са болни. И те са HE ваксинирани с Пфайзер или Астра Зенека. Имат температура 39 градуса, кашлица, болки в стаите и мускулите - стояха на течение къпани. Членовете на семействата им са също заразени и болни с шарка. Изводът дали експерименталните препарати наричани ваксини са ефективни или не, се налага от само себе си.
358
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Работя в болница в Западна Европа. В момента всички хоспитализирани с Ковид в нашата болница са HE ваксинирани. 4 от колегите ми също са болни. И те са напълно ваксинирани. С Пфайзер или Астра Зенека. Имат температура 39 градуса, кашлица, болки в стаите и мускулите. Членовете на семействата им са също заразени и болни. Изводът дали експерименталните препарати наричани ваксини са ефективни или не, се налага от само себе си.
357
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докато не излезе изпитана и официално документирана ваксина - за ква ваксина ми говорите. Нека хората да си довършат работата и внимателно и докрай изпитат и документират ваксината. Аз съм за ваксини, но изпитани преди да се пуснат на пазара.
356
7
 
3
 
! Отговори
Ивайло преди 2 години
нормално като не се ваксинират..
355
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Работя в болница в Западна Европа. В момента всички хоспитализирани с Ковид в нашата болница са напълно ваксинирани. 4 от колегите ми също са болни. И те са напълно ваксинирани. С Пфайзер или Астра Зенека. Имат температура 39 градуса, кашлица, болки в стаите и мускулите. Членовете на семействата им са също заразени и болни. Изводът дали експерименталните препарати наричани ваксини са ефективни или не, се налага от само себе си.
354
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да ходят на Шипка - там няма вирус - какво са дошли в София?
353
6
 
7
 
! Отговори
косьо преди 2 години
Абе ко ме занимавате ве, вирус мирус голям праз. На мен не ми требе ваксина имам си ракия. Ще си пукна от кот си искам, и на инат от тъпите ви ваксини няма да си сложа. Аре довиждане ще се видим отвъдното, ако ще и да е на инат. Я съм бай *** не някъв *** европеец.
352
4
 
3
 
! Отговори
До 399 преди 2 години
Да смятам, защото съм го виждал с очите си! Ти нещо проблем ли имаш, ще ме търсиш да ме биеш ли?
351
5
 
6
 
! Отговори
до 398 анонимен преди 2 години
Според ЦСМП в момента в София само има 350 чакащи за хоспитализация със сатурация 50-60. Смяташ ли, че някой хоспитализира хора заради висока температура?
350
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В болниците масово се приемат хора с една температура и главоболие, които съвсем лесно могат да го карат вкъщи. Така се помпат бройките на "хоспитализирани". Не е толкова страшен този вирус не се плашете, спазвайте добра хигиена!
349
9
 
7
 
! Отговори
ТестКит преди 2 години
Недоверие и ниска образованост е страхотна комбинация. Има много въпроси какво правят тези 6000+ ,които са в неинтезивни легла. Ми на лицева кислородна маска са, в интензивно са тези,които са интубирани и трахеостомирани, а трахеостоматабе конверсия на интубационната тръба след 1 месец интубация
348
1
 
9
 
! Отговори
Додо преди 2 години
Игли на воля
347
14
 
18
 
! Отговори
School преди 2 години
Бе много драскачи значииии....я се замислете - от малки ни се бият ваксини против определени болести а целта им е да ни опази от тях. Как с тая измислена ваксина направена за два месеца дето пак се разболяваш от ковид искате да се боцкаме???
346
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кире се събуди посред нощ,наметна елека, че навън беше студено, и се запъти към тоалетната. Докато се облекчаваше, усети леко парене в лявото рамо, точно където бяха поставили ваксината."Следят ме", помисли си Кире."Пикае", помисли си Бил Гейтс..."