Армията в Словения се включва в лечението на COVID болни

Четири медицински екипи ще се включат в грижите на заразените
Обновена: 13 ное 2021 20:32 | 13 ное 2021 20:16, Камелия Цветанова
32
Армията в Словения се включва в лечението на COVID болни
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Словения потвърди 3666 нови случаи на коронавирус и 19 свързани с коронавируса смъртни случая, а правителството на Янез Янша реши да ангажира армията в лечението на заразените, съобщи БТА като цитира Хина.

Правителството обяви късно в петък, че четири медицински екипи на армията ще се включат в грижите и лечението на заразените.

Според Националния институт за обществено здраве процентът на позитивните тестове сред общия брой направи тестове се е увеличил на 39,8 процента. Активните случаи на коронавирусна инфекция в Словения в момента са 41 534. В болници се лекуват 981 пациенти, от които 220 са в интензивни отделения.




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: Словениякоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Неваксинираните горят. Това е причината. Сезонът на ковид.
25
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама чакайте бе ... нали до преди месец всички бяхте усмихнати ,как на запад вируса е победен... всички са ваксинирани ... какво се обърка :))) държава след държава пада измамата....
24
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има една научна публикация, че нестерилизиращите ваксини водят до селекция на по-смъртоносни патогени - демек по-смъртоносна мутация. Става дума за болестта на Марек при кокошките. Ваксинираните (кокошки) се разболяват, но го карат с по-леки симптоми. Вируса обаче оцелява достатъчно дълго (в организма) за да заразява и други, което му позволява да оцелее и да се разпространява в популацията. Звучи ли ви познато? Точно като КОВИД ваксините! Дали това не чака и хората? Смъртоносна мутация?
23
3
 
5
 
! Отговори
Нов Президент 1 преди 2 години
Трябват ни НОВИ министри и Президент, които да МАХНАТ маските и Сертификатите за Българи и да вкарат в МИША дупка всякакви араби и китайци, да ходят навсякъде с торба на главата, за да НЕ ни заразяват..Сегашния Президент ИЗБРА Служебното правителство, така че тия явно няма да направят НИКАКВА промяна..ГЕРБ, ИТН, Слави, БСП, НЯМА да променят НИЩО... НЕ ни трябват Адвокати и Съдии за Президент. Тия подкрепят и Мошеници, престъпници щом им плащат хонорар.. Никъде не правят така..
22
2
 
3
 
! Отговори
Нов Президент 2 преди 2 години
Онази партия-"" Продължаваме Промяната "" НЕ са махнали маските, така че промяната явно беше САМО за групата им, докато бяха Служебни министри на място от на Борисов, да прибират подкупи от араби, за да носят маски...А, докато ЧАКАМЕ да дойдат НОВИТЕ министри и Президент, най- добре да сложат ТАКСА- 5000( пет хиляди) лева за чиновници- данъчни, митничари и полицаи, ако ВЛЯЗАТ в Магазин, Ресторант или другаде...А за сегашните, министри( докато ги махнем)- ТАКСА - 10000 (десет хиляди ) лева...
21
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те са 2 мил ако има пандемия за 1.5 г ще измрат 600 700 Хил.
20
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мъдро. Да се лее куршум е стара, разработена и изпитана тактика за лечение. Преди месеци сработи и в България. Но тази войска мяй няма да лее куршум ами ще го стреля. Изобщо, да каниш специалист по причиняване на смърт да ти помага... Но и ние тук си имаме президент изтребител. Изобщо, който си вярва че вируса е медицински проблем е голям наивник.
19
3
 
8
 
! Отговори
До19 преди 2 години
Блажени са Вярващите!
18
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Словения - Напълно ваксинирани 54%. С поне една доза 57%. Има още 43% материал за вируса.
17
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Навсякъде антиваксърите пречат да овладяване на пандемията. Колкото повече, толкова е по-зле положението.
16
2
 
16
 
! Отговори
върбанБрястовСалкъмо преди 2 години
Нов световен ред и армия. Всичко е просто и логично. Какво тук значи някаква си личност.
15
2
 
13
 
! Отговори
славянин преди 2 години
''Според Националния институт за обществено здраве процентът на позитивните тестове сред общия брой направи тестове се е увеличил на 39,8 процента.'' 40 % позитивни при една от отличничките по бодене на Балканския п-в! Защо ли не се учудвам!?
14
3
 
3
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
До Анонимен 9 - Казвам го не аз, а д-р Шанкара Чети, който е излекувал 7000 пациенти с Covid-19...
13
3
 
11
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 2 години
Армията копае гробовете , ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА
12
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тя и в Австралия армията им помогна да се ваксинират за нула време всички там. Но подозирам, че от там ще почнат сериозните сблъсъци.
11
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А пък България иска помощ от Европа. Кой както се е подредил.
10
6
 
21
 
! Отговори
Интернет Конспиратор преди 2 години
Някой Изненадан ли е?! все пак Целите на Новият Световен Ред са ясни!!
9
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щерю, не обърквай хората . Пълна каша ти е в главата.
8
12
 
9
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Ковид е грипен вирус, на който изкуствено са прикачени шипчести протеини. Организмът на заразените се справя с вируса, но някой хора за съжаление умират от АЛЕРГИЧНА РЕАКЦИЯ към протеина в шиповете на вируса. Трябва да се сведе хистамина до минимум, чрез АНТИХИСТАМИНОВИ ПРЕПАРАТИ (алергозан, лоратадин, кларитин, фенистил, урбазон и др.), вит. Ц, магнезиев цитрат и чай от агримония. Това е свръх АЛЕРГИЯ водеща до подпухване. В болниците ги лекуват от пневмония, но тя не убива за броени часове...
7
2
 
8
 
! Отговори
Рикиджия Северозапад преди 2 години
Тия па ква армия имат