СЗО съветва: Не бавете новите ограничения, ако случаите скачат

Няколко държави са в трудно положение
138
СЗО съветва: Не бавете новите ограничения, ако случаите скачат
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Световната здравна организация (СЗО) предупреди страните, в които има увеличение на заразяванията с коронавирус, да не отлагат затягането на ограничителните мерки, предаде БТА като цитира ДПА.

"Колкото по-рано могат да се предприемат действия, толкова по-малко действия е възможно да се наложи да се предприемат", каза в Женева експертката на СЗО по въпросите, свързани с коронавируса Мария ван Керхов.

Още по темата

Тя изтъкна обстоятелството, че разпространяващият се сега вариант Делта на вируса е много по-силно заразен от предишните разновидности.

Няколко държави са в трудно положение и е необходимо да предприемат "много строги" мерки, заяви директорът по извънредните здравни ситуации на СЗО Майк Райън.

СЗО не назова конкретни страни, нито коментира действията на конкретни правителства.

Посочваните мерки включват широко използване на маски, спазване на социална дистанция, добро проветряване на закритите пространства, избягване на събиранията в малки пространства и работа от къщи, доколкото е възможно.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още по темата: СЗОкоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
4
 
8
 
! Отговори
Силиций преди 2 години
С гласуването се съгласявате да имате настойник който да решава съдбата ви вместо вас. Ритуално изгаряте свободния си глас/избор в урната и ставате безгласна буква. Квантовия компютър знае дали сте ходили да се откажете от свободата си, чрез чиповете в телефона, личната карта, дори баркода на дрехите ви. Няма измъкване след като отидете до урната. В следващите 4-5 години вие сте никой. Не се учудвайте ако в съдилища и други учереждения се държат с вас като роб/гражданин/слуга а не като личност.
73
2
 
24
 
! Отговори
Бгг преди 2 години
Но много хора не разбират , че и малко да отстъпиш (примерно да се тестваш през два дни или да тестваш децата си) те ще поискат и другите ти права . Целта им е малко по малко с принуждаване и заплахи , да ти ги отнемат всичките. А когато останете малко ще им бъде най лесно. Пътят към ада е постлан с добри намерения. За ваше добро е ще ви казват, за да си върнете предишният живот ще казват.
72
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За който и да гласувате, все ще е слуга на тези демони от СЗО.
71
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СЗО=ОЧЗ!
70
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Който иска може да гледа Stew Peter's Show
69
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СЗО е фашизоидна структура, която освен финансова изгода не признава нищо друго. Всеки да се спасява както може от фашистите на СЗО.
68
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Утре гласувайте за новите си ограничители.
67
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато спонсорираната и изцяло контролирана от Бил Гейтс СЗО, ви каже колко е часа, вие гледайте слънцето! Бъдете сигурни че истината е точно обратната на това което те ви разправят
66
3
 
17
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Ковид е грипен вирус, на който изкуствено са прикачени шипчести протеини. Организмът на заразените се справя с вируса, но някой хора за съжаление умират от АЛЕРГИЧНА РЕАКЦИЯ към протеина в шиповете на вируса. Трябва да се сведе хистамина до минимум, чрез АНТИХИСТАМИНОВИ ПРЕПАРАТИ (алергозан, лоратадин, кларитин, фенистил, урбазон и др.), вит. Ц, магнезиев цитрат и чай от агримония. Това е супер АЛЕРГИЯ водеща до подпухване. В болниците ги лекуват от пневмония, но тя не убива за броени часове...
65
0
 
0
 
! Отговори
Става на въпрос: преди 2 години
За един милион мъртви българи, в голямата си част преждевременно и още шест милиона българи дето са се наслушали, преживяли , изгледали такива глупости и са надживяли геноцита над тях, но няма да надживеят разграбването на страната си!И затова ще мреш Симеонееее ... Да нямат оправдание!
64
1
 
2
 
! Отговори
Защото: преди 2 години
Колкото и да живеем аз и фекалията Сакскобурготски има една фундаментална разлика между мен и него:Това дето го виждате около вас е направено от хора като мен, а не от хора като него.Творецът търси начин да увладее природата, паразитът се опитва да владее други хора!
63
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Винаги ми е било смешно, когато покажат снимки или видео, където се лутат безцелно хора в престилки...... :)))) Нито обясняват какво съдържа ваксината, нито изглеждат на професионалисти.....ама нали требва да излъжем простолюдието :))
62
0
 
0
 
! Отговори
Край преди 2 години
От ковита на малката ми гравичка изникнаха уши. Не чувам нищо с тях, но ги има. На един след ваксина *** му прогледнала - това обаче не съм го проверил. Може и да е фейк новина.
61
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"СЗО не назова конкретни страни, нито коментира действията на конкретни правителства."............Че как иначе. Много по-лесно е да се правят на загрижени докато се крият зад полите на чуждестранните правителства само и само да не си цапат ръцете с налаганите диктатури.
60
0
 
1
 
! Отговори
Значииии: преди 2 години
Само като се сетя колко велики български личности - художници, учени, артисти, писатели са мъртви заради тая катастрофа наречена СаксКобургГотта побеснявал. Бесовете ме хващат, а като се сетя за 15 000 учители с годишна норма робски труд отгоре ми иде да го удуша с голи ръце.Сега ясна ли ти е мотивацията ми! И като се сетя за още десет изпълнения свързани пряко или косвено с мен, туба с бензин и амин!
59
0
 
6
 
! Отговори
Сега ще ти обясня: преди 2 години
Нема велика личност в българската история за последните 150 години дето да не е била очистена заради колониалните претенции на някой!
58
1
 
6
 
! Отговори
въпрос преди 2 години
на всички изкарали вируса и в момента които са с този вирус,незнайно защо ни го представят като грип?!тааа значи при заразата носът не е запушен я няма обаяние и вкус няма апетит почти не се храни а нензайно защо постоянно се ходи тоалетна с разтройство,като при дезинтерия реакция наорганизма опитва да се чисти от химическата атака тялото е отровено!отделителната система и метаболизма са адски забавени,сърцето почти го няма,нападнат е мозъкът и кръвоносната система и то било грип ли?не ХИМ.АТАКА
57
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да припомня - радефф, гроп, слави, кирилчо, бк.п, дай беге, деепс, изправи се да седна, шкембе воевода - всичките са ЗА сертификата и "доброволното" (без което няма да имаш право да работиш, да учиш, да пазаруваш, да имаш банкови сметки) факсиниране! Единствените, които са се обявили срещу това престъпление са хАтака и фъзраждане. Първите ги знаем, че за пари всички правят, за вторите може само да предполагаме. Мислете утре! Изборът е буквално на живот и смърт!
56
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Швеция са ваксинирани 86% от хората над 12 години. Затова е спокойно .
55
0
 
7
 
! Отговори
А Зукиии.... преди 2 години
Зукерберг едно, че снася на ЦРУ и корпорации статистически данни дето се използват срещу цивилно население после , второ, че прякора на Фейсбука е клюкарника и трето всеки *** само зяпат и шлекат вътре. И за да не бъда като тях и защото имам по-важна работа не му ползвам на Зуки мечешките услуги. И откакто нямам "Мета" съм републикански, европейски и световен рекордьор.И се не бъркам в чужди животи! Това е пример дето давам - глей си своя живот, не гледай моя!