Д-р Ботев: Ваксинираните са най-опасните хора за неваксинираните

Имаме много добри маски, само 9 лв., а никой не говори за това, заяви той
Обновена: 30 ное 2021 09:30 | 30 ное 2021 09:30, Ния Христова
371
 
"Ние никога не сме били толкова готови, колкото сме сега. Въпросът е във ваксините и дали те ще свършат работа. Нещата ще бъдат решени, защото САЩ са готови и ще направят ваксини, които ще бъдат панкоронавирусни - такива, каквито трябваше да направят в началото и нямаше да имаме проблем. В България имаме най-хубавите маски", каза хематологът д-р Чавдар Ботев в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
Той допълни, че има маски, направени с въглен от костилка на кайсия.
 
"Те могат да ползват 2 месеца, могат да се перат. Струват 9 лв. и са от много хубав плат. Те не пропускат вируси, този въглен действа, но това нещо някой да го е казвал? В целия свят са въвели PCR диагностика на бактерии и вуриси. Това при нас не се въведе. При нас микробиологията е една примитивна наука. Когато искам да докажа бактериална инфекция в белия дроб - ползвам PCR, готов, на 34 патогена, включително с резистентност", посочи Ботев.
 
"Сега съм принуден да търся частни лица да се опитаме нещо да направим, да имаме по-масово тази диагностика. А ние ако я имаме - няма да даваме тези глупави антибиотици. Всички, които са преболедували, ще бъдат защитени до голяма степен от новия вариант Омикрон. Тук проблемът е дали тези, които са имунизирани, ваксините ще ги предпазят. Има два варианта - да го преболедуваме, бидейки ваксинирани, или фронтален сблъсък с вируса. При него ще има много осакатени и много проблеми", категоричен е той.
 
"Ваксинираните са най-опасните хора за неваксинираните, защото ваксините са направени да пазят вътрешните органи, те не ви пазят лигавиците. И е особено опасно, когато си сложите третата игла, имунитетът се насочва в тази посока и хващате вируса в дихателните пътища, и тези хора заразяват. В момента хората са масово заразени от ваксинирани хора. Имунизираните може да нямат симптоми, ходят на гости, заразяват близките си. Това са 90% от пациентите ми, те са в тежко състояние", добави д-р Чавдар Ботев.
 
Той заминава за Турция, за да представи маските с въглен и за да вкара PCR диагностиката.
 
"Ще помоля микробиолозите да направят национална стратегия за антибиотиците. България и Албания са единствените страни в Европа, които нямат такава. И ето го резултата - джипитата си изписват, без да знаят какво", възмути се хематологът.
 
"Ако сте преболедували - аз държа 6 месеца да не се прилага. А дори бих посъветвал и година. А тези, които са млади, в повечето държави ваксината на Moderna е спряна за хората до 30 години. Ползва се Pfizer и Johnson and Johnson", коментира д-р Ботев. 
 
Вижте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


371
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
283
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви ги пишем, мистик? Това е Матрицата! Аз ще ям курабийки, а вие си градете Светлото бъдеще.
282
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всичко случващо се на този свят е ДОПУСНАТО от Бога. Човекът е онзи, който избира дали да бъде у Бога или с Дявола. Изборът си е наш.
281
8
 
7
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Абе, тук само мал0yмници ли пишете бе? Станали сте като свърталище на пенсионерки клуб, с хора с остарели разбирания.Аз затова и вече почти не слизам надолу, за да чета коментарите. Чета само новината. Та вие сте тотално изкукуригали бе, вижте се какви ги пишете
280
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има нещо праисторическо и тракийско у българите. Ами не ни е страх от смъртта, неизбежна е. Важи, както за ваксинирани, така и за неваксинирани.
279
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ковид е план за намаляване на населението и превръщане на човека от човек душа във физическо тяло в биоробот контролиран от тези които си мислят ха ха че управляват света. БОГ Е ТОЗИ ЕДИНСТВЕНИЯ КОЙТО УПРАВЛЯВА СВЕТА! БОГ Е УДИН ЗАЩОТО Е ЛЮБОВ! ДУШАТА ПРОИЗЛИЗА ОТ БОГА! НАЙ ВИСОКИ НИВА НА ВИБРАЦИИ СВЕТЛИНА МИР ХАРМОНИЯ! ДУШАТА ИМА МНОГО ЖИВОТИ ТЯ Е ВЕЧНА. стига с тези глупости земни корона вируси. оставете хората да живеят за да си научат уроците да платят греховете си и да израснат.
278
1
 
2
 
! Отговори
Е преди 2 години
Извинявам се на доктора, не бях прочел добре казаното от него ! Останалата част от предишния ми коментар си остава !
277
11
 
10
 
! Отговори
Е преди 2 години
Добре де, как може някой да се нарича доктор, и да излезе да говори такива глупости ??! Абе аланколоооу, ваксината предпазва (евентуално) самия ваксиниран от тежко изкарване на болестта, а не другите от заразяване ! Хайде вече обяснете тая истина на хората, и престанете изкуствено да демонизирате ония, които не искат да вкарват в тялото си непознати вещества ! Защото човешкото тяло е храм Божий !
276
5
 
4
 
! Отговори
до 304 преди 2 години
До От личен опит ами да бяха се ваксинирали тия всички нямаше да се разболеят, прави разлика между заразен и разболял се
275
1
 
5
 
! Отговори
ОПЛ преди 2 години
Авиронът не е бъз. Андрографусът е билка, а хумусната киселина дезинтоксикира. Аз предпочитам артемизинин т.е. сладък пелин. Билкотерапията е за предпочитане.
274
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не се ваксинирайте, човекът продава маски с костилки от *** си за 9 лева и му е финансово много изгодно да продължи пандемията на бедните българи завинаги.Мангъра продава пък бързи тестове.Ще ви дам и за домашно, познайте КОЙ продава този тъй популярен АВИРОН ( сок от бъз) на който пише че НЕ е лекарство а степче.
273
4
 
10
 
! Отговори
ОПЛ преди 2 години
Доктор Ботев е с бърнаут и е добре да посети психиатър. Sorry, докторе, но не звучиш о.к. Медицината Е наука. Има достатъчно тестове за да се докаже има или няма вирус в носоглътката на даден индивид. И...има тест за тромбофилия, скъп е, но хора с фамилна анамнеза за инсулти, инфаркти или просто за спокойствие, ако могат да извадят 200-300 лева е хубаво да си направят тест, защото такива пациенти правят съдови усложнения.
272
6
 
19
 
! Отговори
От личен опит преди 2 години
Мой близък се разболя след като ваксинираният им шеф се разболя първи и зарази всички останали.
271
1
 
18
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Крайно време е в България да спре масовата психоза,която създава изкуствено напрежение и разделение в обществото.Никога няма да узнаем колко са починалите от стреса,получен заради ковид-истерията,затова е време да спре изкуственото насаждане на страх.
270
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Крайно време е в България да се инкриминира говоренето срещу ваксините и ваксинираните хора. При тази огромна смъртност е недопустимо някакви шарлатани продаващи маски или други предпазни средства без да са специалисти по вирусология да объркват хората и да насаждат омраза срещу хората, които вярват в науката.
269
2
 
17
 
! Отговори
Иван преди 2 години
"всичко в името на човека, всичко за благото на човека" - основна движеща идеология на тираничното управление. А че тези ваксини причиняват сериозни проблеми на сърдечно-съдовата система никой не казва. Гледайте след 5 години какво става, няма да има ковид, но ще има бум на сърдечно-съдовите заболявания. Познайте защо.
268
1
 
7
 
! Отговори
Няа се пуашиш преди 2 години
Всичко се кара на крак - и Ковид, и гонорея, и сифилис
267
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако д-р Ботев беше немец или австриец, край с него за това му мнение, макар че и тука не се знае знае ли се... Преди няколко месеца една немска докторка беше изказала подобно и я сринаха отвсякъде. Нееее, няма мафия и терор по света, "всичко в името на човека, всичко за благото на човека".
266
0
 
3
 
! Отговори
Идват от Космоса преди 2 години
В Буркани и с ръкавици, а и с маски, за да не намалява броя като издишвате...
265
0
 
13
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Антителата не идват от ваксината.
264
4
 
8
 
! Отговори
Д-р Хаус преди 2 години
Здравейте, казвам се д- р Хаус, а вие отдавна ли сте психопат?