Проф. Ботев: Няма нужда от нова ваксина, епидемията изчезва до 2 месеца

"Безумие е да лекуваме вируса с антибиотици, ще има бум на автоимунни заболявания"
Обновена: 23 дек 2021 10:37 | 23 дек 2021 10:23, Ния Христова
217
 
"Още няма потвърдени случаи на Омикрон у нас, но е много вероятно пробите, които ще бъдат изследвани, да докажат, че има. Ако последваме сценария в Англия, до един месец всички ще преболедуват този вариант. В Англия в момента 90 хил. души се заразяват на ден на фона на 90% ваксинираност на населението. Хубаво е, че този вариант преминава много леко", заяви хематологът проф. Чавдар Ботев в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
"Ако всичко това, което получаваме като информация, е вярно, това е краят на епидемията - ще стане до месец-два. Няма време и смисъл да се създаде нова ваксина", обяви той.
 
Той отново алармира, че в България ще продължава да има висока смъртност, ако продължи тази терапия с антибиотиците.
 
"Стотици професори настояваме да се спре лечението с антибиотици на вирус. Това е безумие! Ще се появяват много тежки автоимунни заболявания, ще има бум", каза проф. Ботев.
 
Според него защитата на преболедувалите е по-добра от тази на ваксинираните.
 
"В момента имунитетът в много голяма част от населението клони към 0. Това не се казва, а се казва, че с бустерната доза ще се увеличи 80 до 100 пъти защитата. Използват се търговски трикове от магазините. Трябва да се ваксинират проблемните хора, но този вариант може да се хване и големите фирми го правят. Този вирус не е създаден да убива хора. Той ни показва колко неправилно живеем. Мутира и се наглася. Омикрон е значително по-добър. Много хора ще се разболеят, но тук става въпрос и за икономически интереси. ЕС е поръчал 5,8 млрд. ваксини, които ще бъдат платени до 2023 г.", коментира хематологът.
 
Той изтъкна като проблем факта, че политиците говорят прекалено много за вируса и не се дава възможност на специалистите да го правят и подчерта, че Агенцията по лекарствата не си върши работата. 
 
"Нашето сдружение ще напише писмо до FDA какво става в България. Явно никой не вярва на българските учени. Ще напиша писмо и до министъра. Елитът на българските лекари търпеливо чакаше фирмите с антибиотиците", предупреди проф. Ботев.
 
Гледайте целия разговор във видеото.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
31
 
15
 
! Отговори
Любопитен преди 2 години
Аз да питам вярващите в световните конспирации и чипосването, ако може да ми обяснят как точно ги поставят тези чипове с ваксините? Един флакон е за 10 дози. Раздрусват флакона, вкарват игла и изкарват 1/10 от разтвора. Как се гарантира, че в една доза се изкарва само един чип? Ами ако още с първата доза се измучат всички чипове, как ще чипират останалите 9 човека, които чакат за доза? Справедливо ли е един да получи 10 чипа, а други 9 нито един? Ей такива философски въпроси ме мъчат. :)))
142
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Ако в бъдеще останат само с тези проблеми , остават в графата късметлии.
141
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да попитам: тези доктори един друг ли си присвояват научното звание професор? Досега изброих по медиите и сайтовете над 30 професори! Имам чувството, че всеки шеф на столична болница и клиника е професор. Жената ми допълни, че почти всяка красива и /или симпатична и елегантна лекарка над 45-50-годишна възраст, заемаща по-висока административна длъжност също е професор...
140
1
 
35
 
! Отговори
Пророк Антиваксарии преди 2 години
Още малко и децата щяха да набоцкат !
139
2
 
6
 
! Отговори
555 преди 2 години
Моля , ако сте прочели или видели нещо интересно, не поставяйте линк ,защото поставен тук не отваря. По - добре напишете началото на публикацията с 3-4 думи.
138
2
 
34
 
! Отговори
Пророк Антиваксарии преди 2 години
Емии Аз ви казах ,че съм прав ! Голям зор беше ! Винаги съм знаел че накрая думата ще се даде и на честни хора ,а не само на онея платени латерни ! България ще остане остров във океан от експерименти за огромна печалба .
137
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За всеки европеец са платени по 10 ваксини - трябва да се действа бързо с ваксинирането - остават само 2 месеца.
136
3
 
18
 
! Отговори
до обяснителя на 140 преди 2 години
Има ли ръст на смъртността през последната година и половина,това е заради спрените планови операции,намалените диагностики и т.н - да, съглсен съм, но в основата е ковид, ако го нямаше, тези хора щяха да са живиТи разбра ли за Швеция и чипа? - не, но ти вярвам. Имай предвид, че такива технологии има отдавна и не виждам случай да спорим, при условие че не знаем за какво е тоя чипСмъртност ОТ Ковид почти няма - не, има: хората с хронични болести биха живяли десетки години повече ако не беше ков
135
1
 
40
 
! Отговори
ПРОФЕСОРЕ, преди 2 години
Моля, свържете се с Кирил Петков и предложете истински дебат. Благодаря!
134
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 131 Никога не е късно да го направиш!Въпроса е,какво ще правиш ТАМ!?
133
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До do 140 обяснявам - И последно да те попитам и теб. Ти разбра ли за Швеция и чипа? Вместо QR, може да си сложиш подкожен чип. Я кажи сега честно допреди седмица мислеше ли, че това е конспирация и пълна глу_пост, в която вярват само полскоземци? Аз знам отговора - да, така си мислеше. Ти ще си сложиш ли чип, след като вече не е конспирация? Сигурен съм, че си ваксиниран, така че е време за чип. Все пак ти си отговорен гражданин и трябва да следваш примера на цивилизована Европа. хахаха
132
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ето ви и още една статийка, която е доста интересна ,.(https://wochenblick.at/pandemie-der-geimpften-doppelt-so-viele-tote-in-am-meisten-geimpften-laendern/?fbclid=IwAR2tuYrhoxO3kirfpCDT7yChM9MxD0UQrqdk_JtuiBZXs).,
131
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До do 140 обяснявам - И да допълня. Смъртност ОТ Ковид почти няма. Има СЪС Ковид. Разликата е огромна. Виж обаче смъртност ОТ ваксини има (не СЪС, а ОТ). Ето ти едно линкче от националната библиотека на САЩ (не на Русия) относно ваксинките ,.(https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33113270/)., ... И това ли е руска пропаганда? хахаха
130
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"знае се колкко човека умират средно на година, 2020 и 2021 са умрели с 50000 повече от среднотокажи сега и ти за смъртността от Ковид?" - Обяснявам и аз. Първо не са умрели 50 000 повече - лъжа. Има ли ръст на смъртността през последната година и половина,това е заради спрените планови операции,намалените диагностики и т.н.А относно смъртността от Ковид,дори и да е по-голяма в Бг (не вярвам на статистиката,но да приемем,че отразява реалността),то това се дължи на част от нещата изброени от теб.
129
2
 
24
 
! Отговори
Врабчето преди 2 години
За сатaнистите от фармaмафията и технитe пoдлоги от политиците сме интересни само ако сме БОЛНИ и(или) поне добре НАПЛАШЕНИ. Побързайте ковидиoтчета да грабнете повече инжeкцийки - ще вземат да свършат.
128
8
 
2
 
! Отговори
до 138 преди 2 години
споко, прос_т си, просто не го осъзнавашпрофесрочето отгоре бая кинти искарва от такива като теб и бая народ измира заради такива като теб и професораа да и икономиката дава фира и се превръщаме в ковид гето, но...няма значения, важно е ти и себеподобните ти да са доволни и щастливи
127
1
 
1
 
! Отговори
do 140 обяснявам преди 2 години
стрес, боклучави храни, чернобил, калпаво здравеопазване и липса на доверие в докторите, неглижиране на психическото здраве и руска пропаганда Капиш?+допълнение:от 03.2020 досега са измрели 50 000 човека повече - наблягам на повече и обяснявам - знае се колкко човека умират средно на година, 2020 и 2021 са умрели с 50000 повече от среднотокажи сега и ти за смъртността от Ковид?
126
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Болестите в България не трябва да се лекуват. Така инатливия народ ще мрe по-рано и старците няма да се опитват да командват младото поколение.
125
1
 
29
 
! Отговори
Скънка преди 2 години
Адмирации, професоре!
124
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Хайде стигаТо и Бил Гейтс каза, че през есента на 2022 вирусът ще изчезне и няма да има пандемия. Защо ли? Защото знае как са сглобили вируса и как накрая ще се самоунищожи. Но през това време трябва да му изкупим ваксините, че да си има за харчлък и да си направи едно суперевтино глобално проучване в цял свят и после да гледа сеир и да ни продава ваксини против сегашните ваксини.