Без нови мерки на Острова: Трябва да се научим да живеем с вируса

Великобритания регистрира всеки ден рекордни равнища на нови случаи
2 яну 2022 08:28, Елка Василева
90
Без нови мерки на Острова: Трябва да се научим да живеем с вируса
Снимка: архив, БГНЕС

Британският здравен министър Саджид Джавид заяви, че въпреки нарастващия брой случаи на коронавирус в Англия няма да бъдат налагани нови ограничения, освен като последна мярка.

Здравният министър добави, че британците трябва да се научат да живеят с коронавируса.

Още по темата

Великобритания е една от най-тежко засегнатите от COVID-19 страни, с близо 149 000 жертви на пандемията. Страната регистрира всеки ден рекордни равнища на нови случаи, като вчера беше съобщено за над 163 000 случая. Нараства и броят на постъпилите в болница, макар че властите подчертават, че вариантът Омикрон изглежда води по-често до по-леки форми на заболяване от варианта Делта.

"Броят на намиращите се в интензивни отделения и засега не следва тенденцията, която наблюдавахме миналата година по това време при вълната от Алфа", заявява Джавид в статия, публикувана вчера във в. "Дейли мейл". Той обаче призна, че здравната система ще бъде подложена на по-силен натиск през идните дни поради нарастването на хоспитализациите.

Страната е в много по-силна позиция благодарение на кампанията за поставяне на бустерни дози, поради което правителството реши да не въвежда допълнителни мерки в Англия по време на празниците. Властите в Шотландия, Уелс и Северна Ирландия обаче въведоха такива.
/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 17 преориентираният. Викаш, ако може най-добре още от сега трансхуманисти. :) С 100 чипа в кратуната, да не излизаме от нас и на системи с глюкоза? Чуден живот ще е. Направо се преориентирам от днес още.
14
4
 
12
 
! Отговори
Ти да видиш! преди 2 години
Този е от новите англо-саксонци и затова обърна палачинката! В родината на маняка по чиста раса скоро ще започнат да строят концлагери.
13
5
 
41
 
! Отговори
Ха ха преди 2 години
И тея разбраха как са ги прецакали с ваксините
12
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чудя се има ли в световната история случай в който човечеството се е готвело да живее вечно с някакъв вирус? Значи тук изобщо не иде реч за вирус, другаде е заровено кучето.
11
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Понеже не вярвам, че е възможно да са толкова ***, че чак сега да се сещат очевидното, вече съм убеден, че има съвсем друг замисъл цялата работа! Пък нека ме наричат конспиратор.
10
6
 
27
 
! Отговори
К преди 2 години
Да принудим нашите продажници да отменят неадекватните мерки - 12 януари, 12 ч. пред Народното събрание
9
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След 2 години се забелязват проблясъци на здрав разум. По-добре късно, отколкото никога. Поздравявам британския министър. Заслужава уважение.
8
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А това "Трябва да се научим с вируса" означава само едно-вирус или няма или въобще не е важно е за въвеждането на какъв нов световен ред може да послужи. Провежда се пълна реорганизания и ваксините нямат за цел да борят някакъв въображаем вирус, а за преброяване и преследване на дивите зайци. Какво по-хубаво за световния "елит" да държи света под контрол?
7
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А така. Измислената здравна криза си "отива" , сега е ред на РЕАЛНАТА икономическа криза. Вземи тези милиони фалирали без прехрана, празни рафтове, режими на ток, вода, масови безредици в големите мегаполиси между мигранти и бели. Започва се големият ужас. Следва срив на борсата, хиперинфлация на долара и кой знае още какво. Добре дошли в мета вселената , забити в една стая, на подаяния с рейтингов кредит. Дано тука да ни подмине (България).
6
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още малко и ще се свърши това. Лошото е, че вече са планирали друго. Скоро сертификати против изменението на климата. Кой живял свободно, живял. Хипохондриците дадоха власт на държавите, които те нямат никога да върнат обратно на хората.
5
4
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дойде ли ви акълът в празните тикви? Махайте и тук безсмислените "мерки", които и без това никой не спазва! Стига безумен тормоз на хората и отвратителна, неспираща пропаганда!
4
4
 
40
 
! Отговори
Мангъровка преди 2 години
А дойдохте на дедовия
3
7
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези си избиха населението с инжекции и сега се чудят какви да ги въртят.
2
6
 
57
 
! Отговори
Yep преди 2 години
"трябва да се научат да живеят с коронавируса" - Мангъров т'ва го каза преди 2г btw.
1
8
 
41
 
! Отговори
Шопо преди 2 години
Истината е, че ваксините убиват!!!,, План Калерги,,