София преминава в червената COVID зона вероятно още утре

Общата заболеваемост за страната се покачи до 145 на 100 000 души
14 юли 2022 13:16, Красимир Ангелов
65
София преминава в червената COVID зона вероятно още утре
Снимка: БГНЕС

Област София-град вече е с 250 на 100 000 заразени с COVID-19, съобщава bTV.

На практика обаче, към днешна дата, столицата все още не е преминала в червената зона, тъй като точната стойност е 249,7 на 100 000 души.

Още по темата
Вероятно обаче още утре София-град ще стане първата област, преминала в червената зона, сочат данните за 14-дневната заболеваемост от коронавирус.

Общата заболеваемост за страната се покачи днес до 145 на 100 000 души, като преди ден тя бе 137.

В жълтата зона в момента са София-град, София-област, Благоевград, Перник, Враца, Монтана, Габрово, Пловдив, Стара Загора, Ямбол, Бургас, Варна и Добрич. Останалите области все още са в зелената зона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
6
 
8
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 1 година
А в бембема кога ще влезе..?Не се спряхте,с тия глупости...
25
8
 
19
 
! Отговори
естествен имунитет преди 1 година
Аз пък изкарах първия щам декември 2020г с пневмония и всички екстри (обонянието ми още не се е оправило). Та от както се оправих, не съм боледувал от нищо, като съм влизал по бърза помощ, в Ковид отделения без маски и без предпазни средства. IGg натителата ми си седят същата бройка (меря ги през 3 месеца). Нито съм ваксиниран, нито някога ще направя тая фатална грешка. Нямам доверие в правителсто от калинки, чужди продажници.
24
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 29 София е град на ***, пълен с хора от цяла българия без корен и без чувство на самосъхранение, какъвто е бил навремето Вавилон. Между другото Вавилон=София=блудницата на Лукавия.
23
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Софиянци, не спете, а действайте! Не ви ли стига площад " Героите на Украйна", статуята "Украинската майка", Семерджиев и силиконката??? От София тръгва целия гнилоч!!!
22
3
 
22
 
! Отговори
Перниканец преди 1 година
Будали. Направете червената зона 10 хил на 100 хил и никогъш нема да сте у червента зона. Modern problems require modern solutions.
21
5
 
7
 
! Отговори
сметките на Витанка преди 1 година
До До 17 Разбира се, че няма. За какво си мислиш е декларацията за информираното съгласие, за тренировка на пръстите и с проверка на диоптърите. Простете се с набодените, максимум 2 години ще исзкара със СПИНа, който си лепнаха от глупост. Като карат по 5 пъти Ковид на година, едно боледуване изхабява организама с 5-10гм една анестезия 10-15г
20
10
 
21
 
! Отговори
38000 накъсени преди 1 година
Като пуснат 5Г-то на 60GHz и кръвта на бабите и дядовците бъкана с тежки метали и живак кипва. После инсултът е въпрос на една нощ, карат ги в спешното, там ги чака фалшивопозитивни бърз тестм с който бърйат на всички в носовете. Закарват ги страдалците в Ковид отделението, слагат им маските със 100% кислород и за десетина дни ги норят от глад и жажда. Накрая дават на близките една кутия с предполагаем труп на техен близък.
19
9
 
13
 
! Отговори
да знаете преди 1 година
Имам си вече специално пригодена маска с отвор напряко през средата, с нея ще боря "вируса" и ще пазя уплашените от него.
18
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хах - аз казах ли Ви че трябва да затварят тоя ковидалник Софето - тури им КПП-тата лельо Сербезке
17
31
 
6
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Връщайте маските.
16
5
 
23
 
! Отговори
столичанин в повече преди 1 година
Значи 250 души от 100000 са "заразени" и ще червенясваме?!
15
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Долар световна валута и изкуствена дългова криза = ковид вълна и обира е на нови територии, едно време са се водели войни сега по интелигентно ти вземат земята, кеф, ние бяхме прави, нищо ще ви останат снимките от инста
14
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Интересува ме кога започвате да изплащате обещетения за жертвите и увредените от токсичните коктейли, наречени ковид ваксини, както правят други държави?!
13
4
 
26
 
! Отговори
силно загрижЕна преди 1 година
Еееее, късно ще е от утре, може ли още от привечер?
12
9
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никой човек не вярва на тоя цирк, само зомбитата.
11
9
 
44
 
! Отговори
ОФФФ хрема преди 1 година
Болниците празни, хората здрави, вие червени зони измисляти заради хрема!
10
7
 
31
 
! Отговори
Джоко преди 1 година
До до 2 Само Джоко тенисиста от известните и богати с честен труд, си призна публично че не се боцка, останалите така и не си признават какво точно правят..... Гледам португалци и датчани от най-наваксаните страни, водят класациите по заболеваемост в момента, така че такива теории че ваксината била за умните, богати и образовани нещо издиша ... По скоро се превръща в зависимост от редовни бустери носещи милиарди печалби на някои.....
9
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе има некав мал000умен тр000л тука, дето явно са го преееабали да се набоде и сега не спира да храни нормалните хора.. та да му кажа да не се напиня много-много, че тромбът е там и само чака удобен момент. Между другото това с новите дрехи е ясно, ама носи си и новата пижама, че нещо имало епидемия от внезапна смърт сред сиропираните. Тик-так, тик-так... чуваш ли как ти изтича времето???
8
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Както всяка друга държава, България бавно но сигурно навлиза във фазата на пандемията на ваксинираните. При 30% умнокрасиви, 40% от случаите са при тях. Втора седмица, стабилно. Крайно време е да им бъдат наложени ограничения и да спрат да разнасят зараза с унищожената си имунна система.
7
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Но все пак и най-перфектното нещо се изчерпва и остарява. След още малко време ще трябва да измислят друг начин за решение на сериозни световни финансови проблеми.