167 нови случая на коронавирус, един човек е починал

В болница са 255 души, от тях 25 са в интензивно отделение
14 мар 2023 08:32, Елка Василева
27
167 нови случая на коронавирус, един човек е починал
Снимка: архив, БГНЕС

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 167, сочат данните на Единния информационен портал.

Направени са 4037 теста, което означава, че делът на положителните резултати е 4,14%.

Починал е един пациент с потвърдена коронавирусна инфекция.

В болница се лекуват 255 души с диагноза КОВИД-19, от които 25 са в интензивно отделение.

През последните 24 часа са поставени 195 дози ваксина срещу КОВИД-19.

Общо 38 232 души у нас са загубили битката с коронавируса от началото на пандемията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
3
 
4
 
! Отговори
Нов преди 1 година
До 3 - брояча на измислено позитивни и починали от нещо си. Докато има наивници като тебе, ще продължат да лъжат и да стъкмяват ди безкрай. Сега вече брояча е настроен на загинали на фронта, ако не си забелязал. Както и на засегнатите от синдрома на внезапната почивка възрастни.
16
3
 
8
 
! Отговори
До Мадам преди 1 година
Интересно защо не те трият. Между другото, тези, дето не сме ваксининирани и не сме носили маски сме живи и здрави. Ако бяхме стигнали до болници, 100% щяха да ни интубират и да влезем в стъкмистиката ти като жертви на кромида. Но всички знаем, че починалите всъщност са жертви на бялата мафия.
15
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вчера в кварталаната бакалия имаше една уфсъ с маска. Само очите и се виждаха и си личеше от далеч, че е умствено изостанала. Щях да и направя забележка, че синята и маска вече е черна по ръбовете и е на топченца, ама не и знам колко и е акъла- можеше да ми скочи и само се отдалечих с пог.н.уса.
14
6
 
3
 
! Отговори
Стефка Костадинова преди 1 година
Скок-подскок, скок-подскок... Хайде хоп!
13
3
 
8
 
! Отговори
И още нещо преди 1 година
Туй Що му викате корона да се знае,идва отгоре ! Нанотоксикоза ? Знаете ли Кво е? Айде лек ден на всеки човек !
12
2
 
6
 
! Отговори
Де е преди 1 година
Куню лукавия,де е годжи, ботокса,*** , кацата, и всички знайни и незнайни подмолни и продали дребните душици на гявола? Горко им на сребролюбивите нещ а ст ници! И вие,мишлета,още ли храните семействата със страха на хората та пишете тук тези неща? Не вярвате в Бог и във възмездието? Скоро ще го разберете!
11
3
 
17
 
! Отговори
Какъв вирус? преди 1 година
Какъв вирус от 24.02.22 няма вируси, за един ден се излекува цялото човечество, толкова по темата за кромид! Този вирус е Най-голямата измама след убийството на Кенеди лъжи и овчици които се водят от тях четете книги хора , там е истината в нета няма да откриете това което търсите
10
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
*** дъвчат фалшив "вирус".
9
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само аз ли пропуснах новината за новата мутация на вируса? То не бяха алфи, бети, гами и най-накрая омикрона и 1 година нищо? Нали много бързо мутираше, какво стана, да не си е взел отпуска малко?
8
3
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Вие, коментирайте, плашете се и се занимавайте с безподобни кариеристи, на мен не ми е приятно да ги гледам и слушам. Чета си книги, живея си живота и съм забравил това бедствие, което освен кариеристи, показа и колко некадърни, посредствени хора работят в здравната система. Тези, обаче, за които говоря, се проявиха като самонадеяни и бездушни. Никой остър, критичен коментар не им развали настроението.
7
3
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Не че не разбирахте, но не обичате да мислите. Заразата беше много опасна, каквото и да твърдят някои хора, сега е минало и аз нищо не искам и да си спомням. Е, не си спомня. Аз не си крия мнението и не пестя мнения и откровено заявявам, че коронавирусната криза направи така, че поредните кариеристи да намерят място в публичността. Затова бях отвратен. Кариеристи и славолюбци пробиха и успяха. Кризите създават кариеристи винаги и човек се възмущава и просто не коментира.
6
5
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Мене в момента ме интересуват изборите, земетресенията в Сирия и Турция и мигрантската криза. Коронавируса го забравих и за мен въобще не съществува и не се страхувам. Преди три години, на вчерашната дата преди три години ни затвориха и аз подкрепих мерките, защото тогава беше смъртоносен. Много хора се глезеха, че не могат да ги спазват, а аз ги спазвах до 1 април 2022, маските, уточнявам. Забравих да кажа, че ме вълнува войната. Вие писахте глупости и се карахте, а не разбрахте някои работи.
5
5
 
15
 
! Отговори
Ковид ФЕН преди 1 година
Ееее.....слааабо, слабо!
4
4
 
26
 
! Отговори
Обикновен гражданин преди 1 година
Войната стана тотално банална и изчерпана тематика. Населението вече гледа " Ергенът" и се забавлява на простотията. Крайно време е пак да го депресират с короната, бустерите и всичките им глупости...........
3
3
 
29
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Св. Вторник - ковидовден. Черпят Витанката и Кунчо - игленикът :)))))))))))))))))))))))
2
25
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бързо се увеличава броя на новите случаи в България. За последните 7 дни имаме 621 нови случаи и 13 починали, а през предишните 7 дни бяха 470 нови случаи и 3 починали.
1
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
САЩ възраждат наратива за пландемията, за да направят още някой лев, нали? Че с войната в Украйна нещо се препънаха хахахах