143 са новите случаи на коронавирус, няма починали

Активните случаи към момента са 2296
21 сеп 2023 08:17, Анисия Иванова
30
143 са новите случаи на коронавирус, няма починали
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 143. Направени са 1147 теста за последното денонощие. Няма починали пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция, сочат данните от Единия информационен портал.

Към днешна дата в болница са 210 души с диагноза Ковид-19, от които 12 са в интензивно отделение. Новопостъпилите в болница са 25

114 болни са излекувани през последното денонощие. Активните случаи към момента са 2 296.
 


30
Още по темата: заразеникоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ама как излъгаха ваксърите като камилчета, а? В наччалото казаха, че една ваксина щеше да даде пълен имунитет, а за 3 години вече колко бустера им набиха. Сега ще си ги купуват по 130 евро, защото иначе няма да са сигурни и здрави. Какви наивитетчета са това ваксърите, хаха :)))
24
1
 
3
 
! Отговори
Ваксър преди 2 месеца
Бърза, бързам да си слагам новия бустер за 130 евро! Нали съм си умен и красив!!
23
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
От много време България е сред най-слабо засегнатите държави по нови случаи и по починали. Нещо за ваксините .....
22
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
От много време България е сред най-засегнатите държави по нови случаи и по починали. Нещо за ваксините .....
21
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Някой знае ли кога ще ги пуснат актуализираните бустери в БГ - да не свършат! Не искам да ги изпусна.
20
4
 
12
 
! Отговори
До 18 анонимен преди 2 месеца
Виж брато, ако искаш си слагай 10 бустеряка,но не натрапвайте вашите намерения на хората! Всеки който иска да си слага! Бъди живи е здрав,но спрете с тази пропаганда!
19
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
За последната седмица 5 пъти повече починали на глава от населението в Германия и 10 пъти повече починали на глава от населението в Нова Зеландия в сравнение с България. Ваксините действат, вервайте ми.
18
3
 
7
 
! Отговори
Абе преди 2 месеца
Вие в нар комани ли се превърнахте бе?! А не се излагайте! Не мислите ли че вместо да ви бодът трябваше първо лекарство да измислят?! Ами направо абокат да ви сложат по-добре....
17
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Миналия октомври си направих бустер с актуализирана ваксина. Не съм имал дори "настинка" досега. А край мене капят като круши с ковид. Другият месец ще си направя бустер с още по-новата. И пей сърце! А вие си конспирирайте, колкото искате, шушумиги!
16
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
а вярно - те затова почти нищо не казват по телевизията и вестниците -сега се сдържат - белким премине без много шум - и после бастията
15
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Само да минат изборите и купона е гарантиран!
14
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
има лекарство за новия щам Paxslovir струва 60 евро,срещу рецепта и потвърден тест за Ковид.,тук в BG не се внася,говедата не им" требе..... "
13
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Аз лично се чувствам СУПЕР и нямам търпение след като новите бустери са пристигнали България, да ги пуснат и директно отивам на опашката да взема(ми поставят) - дано няма големи опашки. А другите да си боледуват тежко колкото искат и да пълнят поликлиниките - и лекарите хляб ядат и искат да си купят по-хубава кола -дзън-дзън - "секи сам си преценя"!
12
4
 
7
 
! Отговори
за Брейй преди 2 месеца
Как се чуствате, като мършата в родното стадо? Само в България ваксърихе сте жалко малцинство.
11
4
 
6
 
! Отговори
за 2-3% с нов бустер преди 2 месеца
мРНК ваксинацията е присъединяване към сектата "Свидетели на КОВИД". Протича на два етапа с интервал от три седмици - две дози мРНК гени с кодиране на шипа на Ковид19. Първата доза често е принудителна за да се запази работата или за правата да пътува, или посещава заведения, молове и др. Втората доза е доброволна жертвите на генната терапия, вече са се примирили и подчинили Стокхолмски синдром, в България само 1/3 от населението. Поради масови пробиви и заразявания на ваксинирани с "новити вярианти", 1/3 само най-верващите сектанти взимат и третото посвещение - бустер около 12%.
10
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Бреййй - започна работния ден в 09:00 на конспиратора антиваксър - давай с пързалките и измислиците премислици - сега се прехвърли и по другите сайтове
9
4
 
2
 
! Отговори
Само за над 65устер преди 2 месеца
Лицата на 65 и повече години трябва да обсъдят тази информация със своя доставчик на здравни услуги, включително потенциалните опасения, изложени в настоящото ръководство."Това е в пряко противоречие с указанията на Белия дом (всички да се подновят) и на CDC и FDA (одобряващи новите ваксини за всички над 6-месечна възраст):"Продължаваме да живеем в свят, в който CDC и [Агенцията по храните и лекарствата], поне що се отнася до COVID, просто си пробиват път в посока, която е необяснима от гледна точка на мисленето за данните и на здравия разум", казва Ладапо.
8
4
 
3
 
! Отговори
Флорида само над 65 преди 2 месеца
Главният хирург на Флорида д-р Джоузеф Ладапо заяви в изявление, чеваксините "не са подкрепени от клинични доказателства, а само от сляпа вяра с НУЛЕВО зачитане на широко разпространения имунитет". https://floridahealthcovid19.gov/wp-content/uploads/2023/09/20230913-booster-guidance-final.pdf"Въз основа на високия процент на глобален имунитет и наличните към момента данни,главният хирург на щата препоръчва да не се прилага бустер на COVID-19 при лица под 65 години.
7
4
 
3
 
! Отговори
Ха Наздраве! преди 2 месеца
Експертът по геномика на рака д-р Филип Бакхолтс свидетелства пред Сената на щата Северна Каролина за ДНК замърсяването, открито във ваксините COVID с мРНК https://globalresearch.ca/pfizer-mrna-vaccine-plasmid-dna-200-billion-pieces-dna-each-vax-dose/5832789 "Ваксината на Pfizer е замърсена с плазмидна ДНК, не е само мРНК... Може да причини някои от редките, но сериозни странични ефекти като смърт от сърдечен арест...Тази ДНК може да се интегрира и вероятно ще се интегрира в геномната ДНК на клетките, които са били трансфектирани със сместа от ваксини... Тя се различава от РНК, защото мож
6
4
 
3
 
! Отговори
РНКВаксодемия СЕПСИС преди 2 месеца
COVID-19 mRNA Vaccines Are Destroying Young Peoples Immune Systems and Each Dose Makes It Worse 12 Sepsis cases By Dr. William Makis https://globalresearch.ca/sepsis-many-young-people-damaged-immune-systems-covid-19-mrna-vaccines/5833207 МРНК ваксините COVID-19 сериозно увреждат имунната система. Ето защо ваксинираните постоянно се разболяват - те се заразяват отново с COVID-19, многократно боледуват от грип и т.н. Увредената имунна система трудно се справя с всякакъв вид инфекции, а когато е бактериална инфекция, тя може да се разпространи в кръвта и да предизвика сепсис.