Ламбо "за" Мая Манолова за кмет, но се притеснява от комитета й

Симпатизирам и на Фандъкова, призна Данаилов
53
Ламбо "за" Мая Манолова за кмет, но се притеснява от комитета й
Снимка: Булфото

Стефан Данаилов подкрепя Мая Манолова за кмет на София и същевременно призна, че симпатизира и на Йорданка Фандъкова като градоначалник.

"Двете дами, които ще се явят на състезанието за кмет на София, ще ги гледам по особен начин. Това са интересни и умни жени. Симпатизирам на Йорданка Фандъкова. Тя обаче е доста уморена, рутината също пречи. Това са недостатъци", изрази мнение легендарният актьор в интервю пред bTV.

Още по темата
"Прави впечатление, че каквото и да се случи, минава покрай нея и все някой друг го е извършил. А цялата отговорност носи тя. Харесвам я, но винаги съм гласувал против нея и е ясно защо", допълни Данаилов.

Легендата изрази мнение, че Мая Манолова трябва да решава проблемите на София по свой начин.

"Плаша се от екзалтираните жени. Малко се страхувам от нейния инициативен комитет. Това са едни млади хора, които са много остри и напрягащи. А тя е много склонна да приеме това и да продължи по техния начин. Така че я съветвам да укроти тона", заяви Ламбо.

"Преди време й казах, че не става за президент. Сега най-отговорно казвам, че каквото и решение да вземе моята партия, аз съм „за” Мая Манолова да бъде кандидат за кмет на София", допълни Стефан Данаилов.

Легендата на киното все пак пожела да има повече женственост, мисъл и по-малко емоция в кампаниите на Фандъкова и Манолова.

Самият Данаилов се завръща на сцената само дни след инцидента, при който счупи тазобедрена става. Първото представление след претърпяната сериозна операция е тази вечер във Варна на постановката "Актрисата".

"Като започнах да прохождам прилично си казах защо да спирам представленията. Адреналинът помага - усетя ли публиката, забравям за болката", посочи легендата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ламбич. Ти българин ли си или интернационалист? Дай първо да отговорим на този въпрос пред електората,пък после ще разправяме за ,,Киностудия-Бояна''.Нали така??
47
0
 
4
 
! Отговори
На всеки км. преди 4 години
Има за какво да се притесняваш, Ламбо.И от комитета, и от това, че вече сигурно са похарчили парите, които смятат да спечелят "ала Иванчева"...Нали оставените от Гешев са за 70 години... :)))Ама на теб вече всичко ти е простено...
46
0
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Ламбо, тая година едната става, до-година другата и направо ще станеш като ТЕРМИНАТОР! !!ха ха ха
45
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Единият от комитета май е перач на пари? Откъде милиони приходи? Същата схема беше с Ванко и Шамара, май? Прокуратурата не забелязва.
44
2
 
4
 
! Отговори
аман преди 4 години
Стига смешки и не бройте левчетата на човека.Спазарил се бил .*** и ти се спазари,но никой няма да си купи билет,да те гледа.Гаранция.
43
1
 
7
 
! Отговори
:) преди 4 години
....Като започнах да прохождам прилично си казах защо да спирам представленията..._Е как да ги спреш като си се спазарил за 15 000 лева, за вече разпродадени 15 представления на"Актрисата"за 10-минутно присъствие в пиесата.За кратката си, поява на сцената с електрически скутер хонорарът му е 500 лева.Още толкова обаче зам.-лидерът на БСП и червен депутат получава и като постановчик на спектакъла, който е съвместна продукция с Народния театър и продуцента Кирил Кирилов.По100лв за 1 мин.Не е зле.
42
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Времето лети.Днес минаваш шестесет,утре-седемдесет.И Кирил Маричков му е почти набор,но изглежда и разсъждава много по-добре от конграчулейшън и компания.
41
1
 
8
 
! Отговори
ДртПрч преди 4 години
И бат Ламбо, като всички на неговата възраст, бистри политиката. ;-) Лошо няма, ама и няма защо да го вземаме на сериозно.Прекрасен актьор е. На тия години идеалист човек като него трябва да е разбрал, че политиката е *** работа и да не се занимава с това.
40
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
edin komunist,edin *** dnes vsicki sa grabiteli i kradzi-tozi maroder sashto-vsicki komunisti sa dostoini za opluvane i prezrenie.vsicki deza i vnuzi na komunistite sa za ztvora,kadeto da gi prevazpitat v demokraticnite tradizii.
39
11
 
10
 
! Отговори
ай сик преди 4 години
Я се вижте вие бе,шопари,преди да критикувате човека.Стар бил,болен бил,червен бил,зелен бил.Повръща ми се от неграмотни чичаци като вас.Ай сиктер.Време е Началника отгоре да се намеси и да измете тая пасмина.
38
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
tova e edn cerven negodnik.ne si e doplatil za operaziata v burgas-vsicko bezplatno za nego,a bolnizata shte si vzema parite ot drugite bolni.
37
2
 
18
 
! Отговори
Malian преди 4 години
Време е вече Бат Ламбо, да си седне на трибуквието, да си чете вестник"Дума"и да си говори за проблемите с простатата с останалите пенсионери в кварталното кафене.
36
3
 
19
 
! Отговори
бай Танас преди 4 години
Ламбо, Ламбооо... И ти си изплискал легена наборе.Мая Манолова кмет на София... Смях...
35
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма значение за кого и дали ще гласуваш,докато не се пернат яко мръсните ръчички в цик и квик,които му служат и подреждат нещата.Време е да запеем и ние Марсилезата-Алон з,анфан...контрьо ла тираниьо...
34
6
 
14
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Кой за който иска да гласува, но не и за БСП. Тези вече трябва да се махнат от хранилката
33
5
 
6
 
! Отговори
Атанасов преди 4 години
До Анонимен бЕШЕ В ПЕТЪК РУСКАТА.....ЯВНО САМО СИ ЧУВАЛ,АМА ИНАЧЕ ПЛЕЩИШ ГЛУПОСТИ....И ИМАШЕ ДОСТА СТОЙНОСТНИ ПРОГРАМИ ЗА РАЗЛИКА ОТ ПРОСТОТИЯТА И ОСКОТЯВАНЕТО СЕГА.
32
3
 
15
 
! Отговори
Киро Х преди 4 години
Манолова загуби изборите в момента, в който се съюзи с чалгаджийки и най-откровени отрeпки, като Анелия и Криско, при това все провинциални ***! Ако се състезаваше за кмет на родния си з Кюстендил, Монтана или Перник примерно, този съюз щеше да й бъде от полза, но в София я обрече да загуби. А дедо Ламби да си гледа здравето, че само пречи с глупотевините, които ръси така обилно!
31
2
 
13
 
! Отговори
Ст.Данаилов оглупя преди 4 години
Стефан Данаилов съвсем оглупя. Въпреки старческата му деменция, желанието му за власт все още е много силно. Все пак никога не е късно да станеш за резил...
30
1
 
14
 
! Отговори
Додо преди 4 години
Легендата на киното все пак пожела да има повече женственост, мисъл и по-малко емоция в кампаниите на Фандъкова и Манолова.==============Докато ти си пожелаваш повече женственост, ние искаме по-малко червени, комунистически отрeпки, като тебе, да ни казват какво да правим!
29
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Освен "На всеки километър" и "Седемнадесет мига от пролетта", друго не се пускаше по телевизията,а четвъртък беше руска програма! Е това му е легендарното!