София никога няма да почервенее, ще остане синя крепост!

Лидерът на КТ "Подкрепа" зад исканията на медсестрите
28 сеп 2019 22:45,
212

София никога няма да почервенее! Ще си остане синя крепост, настоя лидерът на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов.

"Кампанията изглежда повече от черна и с всички средства. Популизмът е повсеместен", посочи той пред Bulgaria ON AIR.

По думите на президентът на КТ “Подкрепа”, справедливи са исканията на протестиращите сестри, но промените не бива да се правят на парче.

“Защото всеки път се налага промяна на промяната, а резултатът е нулев”. Така не се правят реформи, категоричен беше лидерът на КТ “Подкрепа” пред "Опорни хора"


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
0
 
19
 
! Отговори
Чумаво прасе преди 4 години
Работата на синдикатите не е ли да защитават работниците, а не кандидат-кметовете?
145
0
 
24
 
! Отговори
ХРАМА НА ОБРЕЧЕНИТЕ преди 4 години
Нормалните у нас се считат за луди.Христо БотевДив народ слаба държава.
144
2
 
10
 
! Отговори
Чичето преди 4 години
Алоооо, ***! С Е Л Я Н Д У Р не е нецензурна дума, а нарицателно за софиянец!
143
2
 
11
 
! Отговори
вЕтъра на ПОДмяната преди 4 години
Синъо ,червено ,всичко пълно в овшорката в зелено !Когато хората ги излъгаха и подкараха като овце пред най- свещеният православен храм в столицата за да унищожат държавата до един се правеха на светци . Же/ лъо . Же /лев беше просто една пионка на Ричард Ран (оня икономиста с пиратската превръзка )и Роналд Ът.Еваха ви и вие викахте "урааааа ,урааа "времето е наше (а то било тяхно)"Пребоидисани ла''нА ... ТВА СА ВСИЧКИТЕ .Който й да стане кмет , все същата ами !
142
13
 
5
 
! Отговори
Дядо Соци преди 4 години
До Русофил 150 Що ? При Луканов , Виденов и Станишев по добре ли беше ?
141
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 149 Фашисти никога не е имало в България и сега няма.Има хора които виждат че капитализма прави чудеса и гласуват за Байко.Най добрия премиер след Костов.
140
5
 
19
 
! Отговори
днес преди 4 години
София се развива на гърба на народа,всичките пари отиват от данъци е еврофондове,изтискват всички пари на държавата само и само да строим там.Държавата е на колене няма пътища,железници икономика,И НЯМА ХОРА ПОСЛЕДНО браво на ГЕРБ унищожиха всичко.
139
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ТОВА НЕ СА ПРОФСЪЮЗИ ,А ПРОФАНЮЗИ.
138
2
 
18
 
! Отговори
Русофил преди 4 години
Както беше при БКП всичко червено,сега ГЕРБ синьо мафията работи добре мишкуване по политически.Няма пускане защо се натискат да са в власта всички?България се стопи от 8мил останааха малко,Всичко добре хвалипръцко от ГЕРБ каза всичко е добре,като минеш границата виждаш разликата последни в класацията.Лъжите са неизмеримо ГОЛЕМИ.
137
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя е фашист и според него тогава няма нужда от избори и все кметове са си фашистите на ГЕРБ или СДС. Донякъде е прав обаче, защото и БСП и ДПС са мафия като ГЕРБ и СДС.
136
2
 
17
 
! Отговори
Избирател преди 4 години
Ами , тя и Фандъчката е дъщеря на активни борци п/в фашизма и капитализма.
135
5
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Б***си държавата... - щом кречеталото е кандидат за кмет на столицата...
134
3
 
21
 
! Отговори
сиромах преди 4 години
И питам аз?Откога профсъюзите станаха политически партии?!А работещите да чакат профсъюза им да защитава правата на трудещите се особенно ако е в ущърб на управляващите.Храненици от потта на трудовият народ!
133
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама то за които да гласувате все са Червени бе. Я ми покажете един който да нее имал Червена книжка. Даже децата на Комунистите са Червени. Има Пребоядисани но не и натурално Сини. Погледнете от довчерашните Комунисти какви Капиталисти и Олигарси станаха. Най големите Ченгета станаха милионери. А оФцете блеят ли блеят с по 300 евро заплати и по 150 евро пенсии. Честито на печелившите.
132
3
 
5
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 4 години
До 123 140 Абсолютна те подкрепям. Целите са ЕС и НАТО.Така казва и президента в САЩ , ама у нас казва друго.Обединител. Нали за това го избрахме.Така ни обедини , че Манолова стана кандидат за кмет но София.
131
8
 
7
 
! Отговори
Ветеринар преди 4 години
До Не е важен цветът 12 Стига експерименти . Докато видим Манолова какво ще на направи и мандата минал в нищоправене. Не се ли наситихте на БСП бе ид.иот..и ?Три пъти ни онодиха и вие пак и пак.Явно сте много болни.
130
7
 
8
 
! Отговори
до 140 преди 4 години
С комунист не може да се обединиш, защото на него все не му стига. Иска още и още.
129
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абсурдно изявление. Профсъюзен лидер, така се е озаглавил. Като е такъв, има отношение по трудово-правни отношения между работодатели и наемни.Има много литература и филми за синдикатите, че синдикатите нямат нищо общо с това.Синдикатите имат социални задачи, не политически.Личното политическо отношение на този дългогодишен паразитен лидер на майка си, на баба си, на властта, не може да бъде отношение на синдикат.Принципно синдикатите не са с властта.Другият и той. Добре им плащат.
128
4
 
13
 
! Отговори
123 преди 4 години
стига с това разделение,омръзна ми да ме делят,всички сме хора,всички тук сме българи,глупаво е да изпитваме омраза или неприязън едни към други заради партийни противоречия и войни,оставете партиите да се бият,ние трябва да сме единни,българи,няма значение кой на коя партия симпатизира,има цели,които са общи за нацията,около тях трябва да се обединим
127
1
 
19
 
! Отговори
Човек преди 4 години
А как да се оправят западните квартали на София?Защо се харчат пари само за Младост, Манастирски ливади, центъра и Банкя??Защо се работи на парче по поръчка на заинтересованите олигарси?Продажни синдикати, кметове и депутати