Александър Симов: Победа на Манолова ще разтърси властта

Битката за власт е на всяка цена
10 окт 2019 22:52,
76

Оспорвана и амбициозна битка се очертава на местните избори в София.
Още по темата

"Не смятам, че битката за местната власт изглежда като битка за властта в държавата на всяка цена. Това е битка за интересите на гражданите и не бива да я принизяваме като част от някаква схема за по-дългосрочни стратегии", коментира депутатът от БСП Алекасндър Симов в "Денят ON AIR".

Той изрази мнение, че победа на Манолова в София би разтърсила властта.

"Тя ясно заяви стремежа си към промяна в София, промяна, която става все по-желана", допълни Симов.

Според него за първи път от години в София ще има балотаж, което било показателна оценка за управлението на Фандъкова.

По думите му ако бившият омбудсман спечели, победата ще бъде на столичани.

"Победители ще бъдат всички, които не искат да се примиряват със схемаджийство и корупцията, които са овладели София. Много партии ще се опитат да си прикачат тази победа", каза депутатът пред Bulgaria ON AIR.

Той заяви, че няма нужда БСП да казва "Върнахме си София" и имам ясен критерий за успех - общинските съветници.

"Меренето на партийни рейтинги, проценти и победи ми се струва нелепо в ситуация, в която София е изправена пред един истински избор - оставаме в статуквото на корупцията или тръгваме да търсим нова посока за града", коментира Симов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Родил съм се в София и съм отрасъл в София. И ще гласувам за Мая Манолова. Този път ще летят фъндъци
46
10
 
14
 
! Отговори
София е демокрация преди 4 години
За радост на живеещите в София повечето от загрижените пишещи в подкрепа на Мая Костинбродска са провинциалисти не само по дух, а и по местоживеене и не могат да влияят на кметските избори в София. Мая ще бъде изхвърлена още на първи тур.
45
12
 
9
 
! Отговори
Костинбродец преди 4 години
Костинброд си беше афера 101% на гербестаците хванати по бели ***. Печатница,РПУ....всичко беше от гербестаци подготвено и осигурено.
44
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Манолова нямало да има мнозинство в общинския съвет. Този път и Фъндъчката няма да има мнозинство. Но плюс това тя дължи отговор, защо след като окаушиха Иванчева далаверите и презастрояването на Младост отново тръгнаха с пълна сила
43
13
 
1
 
! Отговори
Пловдивчанин преди 4 години
Най добрият вароант за кмет на София е Джамбазки.Избирайте умно.При нас в Пловдив Славчо е мега зле,макар да симпатизирам на ВМРО.
42
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЗА ДА СЕ РАЗВИВАТ НЕЩАТА ДОБРЕ НЕ Е НУЖНО САМО СТРЕМЕЖ, А И СЕРИОЗНА ПОДКРЕПА ОТ ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ, А ПОДОБНО НЕЩО НЯМА ИЗГЛЕД ДА СЕ СЛУЧИ- МАНОЛОВА ЩЕ ДРЪПНЕ РАЗВИТИЕТО НА СТОЛИЦАТА- ТЯ ИМА НЕЩО, КОЕТО ВИЖДА НА МЕСТА КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕ ВИЖДАТ-" ДАНО Е СЛУЧАЙНО", ЗА ОТНЕТОТО ПРЕДИМСТВО, СЛЕД ФРИЗЬОР, ЗА НАДУПЧЕНАТА ПАЛАТКА, ЗА ЗАЛЕПЕНИТЕ АГИТАЦИОННИ МАТЕРИАЛИ ПО КОЛИТЕ- ВИДИТЕ ЛИ ОПОЗИЦИЯТА ГИ ЗАЛЕПИЛА, ЗА КОСТИНБРОД- ТОВА НЯКОИ БИХА ГО НАРЕКЛИ МЕКО ПСИХИЧЕСКА НЕУРАВНОВЕСЕНОСТ.
41
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като не си софиянец изборите в София изобщо не те касаят, мисли какъв ще си изберете при вас
40
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз не съм софиянец и знам че,Манолова е въздух под налягане.
39
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз съм софиянец повече от тебе. И ще гласувам за Майчето, защото като омбудсман тя показа, че е на страната на народа, а не на мафията
38
10
 
12
 
! Отговори
София не забравяй... преди 4 години
Софиянци не забравяйте, че Мая Галева(Костинбродска) гласува за избора на Пеевски за министър на МВР по време на правителството на Орешарски и след това плюеше и злобно обиждаше цяла година справедливите протести на софиянци срещу комунистическата мафия. Самото кандидатиране на тази семпла провинциална комунистка за кмет на София е голямо нахалство и обида за софиянци. Да я накажем и отстраним от политиката завинаги още на първи тур !
37
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Костинброд - 500 хиляди бюлетини за фалшификации сини; С Костинброд към изборна победа
36
8
 
12
 
! Отговори
Никога Костинбродска преди 4 години
Мая Манолова погази закона за изборите като излъга цяла България с абсолютно измислената афера Костинброд, което съда доказа след това. Не сме забравили.
35
8
 
7
 
! Отговори
Бсп е в будна кома.. преди 4 години
Герб и СДС обединени за изборите нанесоха поредната този път най-тежка загуба на Бсп . След оставката на ***(Голямата лъжа) като председател на Бсп след загуба на предстоящите общински избори следва неизбежното и закономерно свиване на Бсп до маргинална незначителна партия, а това е добре за България...
34
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо повечето комунисти са плешиви,или по-активните,нещо с хормоните ,а? Във В. Търново една карвана с лика на Лечева обикаля-както се рекламира сега цирк.Само няма музика и микрофон.
33
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едно е сигурно - че ГЕРБ ще загуби монопола си в Софийския общински съвет. Какво можа ГЕРБ - видяхме ги - цели десет години и повече. Един от основните проблеми е презастрояването на жилищните комплекси в столицата. Навремето мафиянски създаде една каста от собственици - на междублоковите пространства в ущърб на останалите софиянци, чиито дворове останаха под блоковете. Ако нивите на прадядо ми са се намирали на площад Народно събрание, имам ли право да ги реституирам или това си е тиха лудост? Ако имам ставам милионер в зелено и ще си построя стрийптиз бар там с пийп шоу. А вие ***
32
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Помните ли тоя червен *** в нощта на изборите , като разбраха че Бойко пак ги би , излезе , каза само едно изречение и пак се скри в дупката си ... Виждам го пак как заеква и бяга и на тия избори
31
3
 
7
 
! Отговори
балама преди 4 години
до HeinrichHimmlerВреме е "батко" и "братко", да разнообразят схемите.
30
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
A pak as smiatam che tova e bitka za skliucvane na sdelka za finansirane na BSP ot SOFIA...
29
12
 
10
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 4 години
И кое ще разтърси толкова ? ЩЕ разтърси само сделките под масата между ГЕРБ и поставения им кмет - Фъстъчкова! Вече няма да могат да ни крадат по схема ремонт на ремонта и обществени поръчки поне в София! Време е мутрите да си тръгнат , но не само ами да бъдат съдени и да им бъде потърсена отговорност за разхищението на пари и отклоняването имв техните джобове!
28
2
 
7
 
! Отговори
фундаменталист преди 4 години
"Червени" "сини", "комунисти" "демократи", това са залъгалки за 80-те%. Де билите са карат, мафията си граби, убива, заробва... унищожава българите, без да й пречи "сини" ли са и "червени" ли са в управлението.