Борисов: Да бъдем снизходителни към Радев!

Премиер и президент отново влязоха в задочен спор
Обновена: 3 ное 2019 14:56 | 3 ное 2019 14:55, Александър Попов
411
Борисов: Да бъдем снизходителни към Радев!
Снимка: БТА, архив

Бойко Борисов влезе в добро настроение да гласува в своята секция в 78 СОУ "Христо Смирненски" в Банкя. Той се спря пред чакащите го хора и с усмивка заговори за победата на кмета на Банкя още на първи тур, както и за успеха на ГЕРБ миналия уикенд в Кюстендил.

Не всичко протече добре обаче след като пусна бюлетината.

Още по темата

"Дадох гласа си, за да продължи София да расте все по-хубава, защото когато аз бях кмет Кремиковци бълваше дим с всички цветове на дъгата. Направили сме много за чистота на въздуха. Всичко от канализацията отиваше в Искър и тя беше като в приказките - течеше, жълта, синя... Сега цялото дефиле е чисто. За мен миналата неделя свършиха изборите и ГЕРБ победи БСП категорично", заяви лидерът на ГЕРБ.

Той бе попитан и за думите на президента Радев по-рано през деня, който иска да свика партии и МВР във връзка с купуването на гласове в страната.

"Явно когато само той победи всичко е честно. Но когато един мъж е обграден с Мая Манолова, Корнелия Нинова, Татяна Дончева, Елена Йончева - те го ошашавиха този човек, не му завиждам, нека бъде снизходителни. Но това не е ли политическа агитация?", попита Борисов.

На репортерски въпрос дали и неговото не е агитация, той прекрати изявлението си с думите - "Щом агитирам, гледайте си работата". След което продължи пътя към колата си.

Все пак той се спря да коментира вчерашното изявление на Макрон и за отново заяви, че е станала грешка в превода. Но все пак България ще изпрати своята протестна нота.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


411
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
232
23
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По-добре Герб отколокото предателите от Бсп/.
231
3
 
21
 
! Отговори
само питам преди 4 години
Направили сме много за чистота на въздуха****A Баце защо от Е.С два пъти ни глобяват столицата за мръсен въздух? Няма други глобени държави от Е.С?
230
22
 
15
 
! Отговори
Полит психиатър преди 4 години
Червената мафия газ пикае,което е вредно за здравето и! Утре сутрин всички комунисти ще са с подути очи от безсъние или от сънища с кошмара им Бойко ! Утре психиатрията е отворена.Осигурили сме достатъчно места.Заповядайте.Събуждане с руска маршова песен.За обяд песента Катюша.За вечеря Белъе берьозки.Храна не осигуряваме,защото сте оядени.Лекуваме с музикална терапия!
229
1
 
22
 
! Отговори
344 преди 4 години
Ценностната деградация доведе до още по- лоши последици. Съсипа се вярата на повечето хора в християнските ценности, семейството и равнопоставеността между хората. Армията ни е разбита. Спряхме да обичаме България да бъде относително по- независима страна.Изгубихме собственото си чувство за самосъхранение, което вече е страшно.
228
2
 
23
 
! Отговори
344 преди 4 години
В обществото ни, поради липса и на достатъчно млади българи липсва всякакво желание за промяна и нови радикални идеи, които да реформират обществото ни. Затворихме си очите пред кражби, постоянно повишение на цени и всякакви публични тегоби, като акцизи, данъци, такси.Държавата ни се чуди как да събира пари само от глоби, вместо от реална икономика.Възмездие нямаше за никого, няма осъден депутат, министър, премиер, президент, дори шеф на агенция.Осигурихме само простор на либерални ***.
227
1
 
14
 
! Отговори
Айде преди 4 години
Колко много ремонти по 20 пъти.Честито.
226
2
 
7
 
! Отговори
Трийте ! преди 4 години
Само така :)))
225
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
честито на овцете ще ги стрижат непрестанно
224
10
 
44
 
! Отговори
ГЕРБ Е МАФИЯ преди 4 години
Бойко печели, България губи !
223
6
 
42
 
! Отговори
Юрданка Фандулкува преди 4 години
Да ви е честита новата/стара кметица на София, господа столичани !До днес смятах, че поне вие не сте овце, но виждам, че съм се лъгал.
222
7
 
27
 
! Отговори
ognyanz преди 4 години
Отстраняването на крадливата гербаджийска дружинка от властта не е партийна а национална задача. Докато не направим това винаги ще сме на опашката на ЕС и България ще се обезлюдява. Докато леви и десни се борят помежду си на Бойко далаверата все ще му върви. Все някога ще поумнеят.
221
3
 
15
 
! Отговори
До Нищо ново преди 4 години
От редакцията Изтриха поста Защо така !? Не отговарял на политиката им на слугинаж към Шайката, изгубила изборите в София !
220
4
 
31
 
! Отговори
реалист преди 4 години
България отново пасивна. Избирателната активност по ниска от предната неделя. Това означава само едно, че купените гласове ще определят бъдещето на всички, както на гласувалите така и на тези, които не са гласували. ДА НЕ РЕВЕТЕ ПОСЛЕ, ЧЕ СА ВИ ВДИГАЛИ ДАНЪЦИ, ВОДА, ТАКСИ ...
219
8
 
15
 
! Отговори
Пак загуба в София.. преди 4 години
Реването на загубилата изборите в София Шайка да започне - сега !
218
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки който не е доволен от властта може да се включи за да почистим държавата от диктатът на Герб и Бойко, както и сметка на управляващите мафиоти заробили народа на държавата България Революция ! Във всеки градНяма друг начин
217
6
 
22
 
! Отговори
Макарон преди 4 години
Диктатурата на бандата на Герб продължава.
216
6
 
22
 
! Отговори
Територията преди 4 години
България все повече се превръща в Северна Корея.
215
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При Станишев от доста ниска база България влезе от раз в ЕС, и имаше почти удвоени заплати при 36 процента инфлация, далеч по стандарт пред Румъния, сега при ГЕРБ - растеж почти нулев, инфлацията равна на растежа или повече, заплати двойни но не за 4 а за 12 години инфлация почти двойна. ГЕРБ са провалена партия от която са доволни само олигарсите и журналистите че са платени и лъжат
214
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гербаджийската шайка спечели евроизборите със 7,5 процента от имащите право на глас. Ха познайте какви по етнос са преобладаващо тези избиратели. Размърдайте си задните части и гласувайте събудете познатите си безхоберници и им кажете да гласуват.
213
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Северна Корея на Балканите.