Борисов: Да бъдем снизходителни към Радев!

Премиер и президент отново влязоха в задочен спор
Обновена: 3 ное 2019 14:56 | 3 ное 2019 14:55, Александър Попов
411
Борисов: Да бъдем снизходителни към Радев!
Снимка: БТА, архив

Бойко Борисов влезе в добро настроение да гласува в своята секция в 78 СОУ "Христо Смирненски" в Банкя. Той се спря пред чакащите го хора и с усмивка заговори за победата на кмета на Банкя още на първи тур, както и за успеха на ГЕРБ миналия уикенд в Кюстендил.

Не всичко протече добре обаче след като пусна бюлетината.

Още по темата

"Дадох гласа си, за да продължи София да расте все по-хубава, защото когато аз бях кмет Кремиковци бълваше дим с всички цветове на дъгата. Направили сме много за чистота на въздуха. Всичко от канализацията отиваше в Искър и тя беше като в приказките - течеше, жълта, синя... Сега цялото дефиле е чисто. За мен миналата неделя свършиха изборите и ГЕРБ победи БСП категорично", заяви лидерът на ГЕРБ.

Той бе попитан и за думите на президента Радев по-рано през деня, който иска да свика партии и МВР във връзка с купуването на гласове в страната.

"Явно когато само той победи всичко е честно. Но когато един мъж е обграден с Мая Манолова, Корнелия Нинова, Татяна Дончева, Елена Йончева - те го ошашавиха този човек, не му завиждам, нека бъде снизходителни. Но това не е ли политическа агитация?", попита Борисов.

На репортерски въпрос дали и неговото не е агитация, той прекрати изявлението си с думите - "Щом агитирам, гледайте си работата". След което продължи пътя към колата си.

Все пак той се спря да коментира вчерашното изявление на Макрон и за отново заяви, че е станала грешка в превода. Но все пак България ще изпрати своята протестна нота.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


411
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
212
1
 
27
 
! Отговори
Българин преди 4 години
От утре всичко пак е БойкоКим Чен Бойко
211
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо има интегрална бюлетина ами за да правят неудобните гласове невалидни. Народе да си поискаме да се върнат отделни цветни бюлетини и край на невалидните гласове. Излезте масово да гласувате иначе Шайката ще запази още много позиции и даже да изгуби доста от градовете и София си остава на власт.
210
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЕРБ отново си послужиха с изпитания номер патерици на изборите. ВМРО бяха една от патериците, ДПС втора а Борес Бонев, който дари на ГЕРБ пет общински съветника трета. Защо тоя юнак не ригистрира листа или не игра само за кмет. Много просто, защото е патерица. Как го допуснаха по телевизиите ей така без ред а изгониха Сидерав приморна и Иванчева! Щото е удобен. Самата му лукава физиономия паказа че е патерица. Той отне гласове на ДБ и Манолова и сега какво ГЕРБ доволни.
209
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Държавната власт подпомага избора на кметовете на ГРОБ, а после като има парламентарни избори местната власт помага на избора на ГРОБ. Поругаха конституцията на Република България! Ей, тия, които не гласувате, защото троловете на ГЕРБ ви лъжат че няма смисъл, вие сте по-зле от беден ром, който гласува снима гласа си за олигархията и после драска бюлетенита и я прави невалидна. Вие БЕЗПЛАТНО ОБСЛУЖВАТЕ АНТИДЕМОКРАТИЧНИТЕ ИЗБОРИ СРАМ И ПОЗОР! ЧЕСТИТА ВИ ИНФЛАЦИЯ ЧЕСТИТА ВИ ДВОЙНА ТАКСА СМЕТ.
208
25
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко пак спечели България
207
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Диктатурата на Бойко ли пак спечели България?
206
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко спечели България с 10% чиновници
205
24
 
9
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Хахахаахааа, на *** Бат Боко пак им удари шланга, за 14-ти път :)))))))))))))))))
204
2
 
1
 
! Отговори
F5 преди 4 години
И що веднъж не си рязах ноктите на краката и станаха на прах по чорапите ми, режейки се сами? А на бас, че от тази прах се строят сами сгради, дрехи и други.. Но пречат да стават на прах със секретни технологии и разболяват ноктите ни!
203
7
 
16
 
! Отговори
Българин преди 4 години
10% избирателна активност !Браво Бойко Браво Борисов
202
1
 
1
 
! Отговори
F5 преди 4 години
А Фолксваген как ще докажат, че не са крали, след като няма почти никаква полиция, не виждате ли пак стават убийства, които не влизат дори в новините.
201
7
 
6
 
! Отговори
F5 преди 4 години
Кой обгазява непрекъснато София?? Тя никога не е била два милиона, нито е имало много коли, визуални макети на коли! Защо въздухът толкова мръсен питайте тикквата и не само него, разбира се, и тъпите ни военни! Това го правят гадните сърби в София, така наречените сърПи, те и омразният Русе радиират още от коомунистическо време, русенци са мутанти, целият им град заедно с природата там са мутирали!
200
1
 
0
 
! Отговори
F5 преди 4 години
А защо само Джеръми Ът разследвате дали може да е крал при незаконова държава с убийства, ами останалите големи? И тяхното богатство трябва да се преосмисли, щатската банка пак номер едно.
199
1
 
0
 
! Отговори
F5 преди 4 години
И по този случай Дейтън е станала цяла война, военни от много държави с танкове са нападнали Холивуд, някои танкове са защитавали Холивуд! Това е някакъв саботаж на щатската банка!
198
1
 
1
 
! Отговори
F5 преди 4 години
По случая Дейтън май сръбски военен е имал ключ от жилището на момичето сигурно той е поругал трупа, лицето е залято с киселина, окото изгорено и извадено, но това вече след смъртта!
197
1
 
0
 
! Отговори
F5 преди 4 години
А заради случая Дейтън защо сте подменили варненския прокурор май? Той по време на убийството дори не е бил на работното си място, правилно е отчел, че от чата в София, Студентски град, компютърът е непроследим, защото над компютъра други са имали отдалечен достъп!
196
1
 
0
 
! Отговори
F5 преди 4 години
Джеръми Ът, пич, четеш ли това? Връщай се в България! Другите убийства са станали след случая Дейтън, след като вече са те изгонили от България, тоя случай Дейтън някаква простотия и саботаж и не е толкова жестоко убийството нито е станало с шило, а с патлак от военните, не е Владислав, просто са поругали трупа на момичето и затова кремирано, не че е толкова жестоко убийството, едно убийство, какво толкова, и то от несподелена любов е замислено, но този който е лежал в затвора и той не е виновен
195
2
 
26
 
! Отговори
прост материал преди 4 години
Любителите на гъби едно не разбират - дори да не пуснат бюлетина за статуквото, така или иначе ще им се наложи многократно да гласуват, плащайки данъци, такси и подчинявайки ежедневно се на контрола му.
194
4
 
30
 
! Отговори
мак преди 4 години
Ако попиташ бб колко е часа ще ти отговори, какво е "направил" и колко е велик. И точно днес му давате трибуна. А "този човек", демек Радев е на светлинни години по интелекта и възпитание, но за да го разбере бб и да спре с нападките, или поне да критикува лееекинко по-културно, трябва и акъл. Все повече отблъскваш, бате, все повече се надуваш, все едно България не е съществувала преди да дойдеш на власт.
193
3
 
0
 
! Отговори
F5 преди 4 години
Джеръми Ът, пич, полицията да минавате на светлинна енергия, в тракера ни пише за нея. Така ще заработи истинската полиция! И да направите EMP като от филма матрицата със синя светлина за ток, протичаща и по въздуха. Светлината няма да иска да мачкате малките, но това не е начинът, краденето съсипва окрадения и няма да е вечно, банката трябва да има развитие! Че сега богат ли си наистина или само на хартия?!