Борисов: Да бъдем снизходителни към Радев!

Премиер и президент отново влязоха в задочен спор
Обновена: 3 ное 2019 14:56 | 3 ное 2019 14:55, Александър Попов
411
Борисов: Да бъдем снизходителни към Радев!
Снимка: БТА, архив

Бойко Борисов влезе в добро настроение да гласува в своята секция в 78 СОУ "Христо Смирненски" в Банкя. Той се спря пред чакащите го хора и с усмивка заговори за победата на кмета на Банкя още на първи тур, както и за успеха на ГЕРБ миналия уикенд в Кюстендил.

Не всичко протече добре обаче след като пусна бюлетината.

Още по темата

"Дадох гласа си, за да продължи София да расте все по-хубава, защото когато аз бях кмет Кремиковци бълваше дим с всички цветове на дъгата. Направили сме много за чистота на въздуха. Всичко от канализацията отиваше в Искър и тя беше като в приказките - течеше, жълта, синя... Сега цялото дефиле е чисто. За мен миналата неделя свършиха изборите и ГЕРБ победи БСП категорично", заяви лидерът на ГЕРБ.

Той бе попитан и за думите на президента Радев по-рано през деня, който иска да свика партии и МВР във връзка с купуването на гласове в страната.

"Явно когато само той победи всичко е честно. Но когато един мъж е обграден с Мая Манолова, Корнелия Нинова, Татяна Дончева, Елена Йончева - те го ошашавиха този човек, не му завиждам, нека бъде снизходителни. Но това не е ли политическа агитация?", попита Борисов.

На репортерски въпрос дали и неговото не е агитация, той прекрати изявлението си с думите - "Щом агитирам, гледайте си работата". След което продължи пътя към колата си.

Все пак той се спря да коментира вчерашното изявление на Макрон и за отново заяви, че е станала грешка в превода. Но все пак България ще изпрати своята протестна нота.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


411
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
6
 
13
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Преходът свършва, когато отидеш да живееш на ЗАПАД.
171
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
МАЯ СЕ УПОТРЕБИ САМА, НИКОЙ НЕ Я БЛЪСКА ДА ПРИЕМА PR КАМПАНИИ В СТИЛ КОСТИНБРОД, ЧЕ КАТО СЕ ЗАРЕДИХА ЕДНИ ЗАБРАНЕНИ ОБРАТНИ ЗАВОИ И ПРИЧЕСКИ, СРЯЗАНА ПАЛАТКА ЩАБ, ПОСЛЕ ГЕРБ ЗАЛЕПИХА АГИТАЦИОННИТЕ МАТЕРИАЛИ ПО КОЛИТЕ НА ХОРАТА, СЛЕД ТОВА СЪЗРЯ ДИКТАТУРА- ТОВА Е И ОПОРНАТА ЧЕРВЕНА ТОЧКА, И В МОМЕНТА ОСВОБОЖДАВА СТОЛИЦАТА, САМО ДЕТО НЕ КАЗА ОТ КАКВО- ДАЙТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ ОЧИЛ, ЧЕ ДА СИ ВИДЯТ ПОБЕДИТЕ.
170
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ХУБАВО Е, ЧЕ НЯМА ДА ИМА ТОДОР ЖИВКОВ НОМЕР 3.
169
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тодор Живков номер 2?? Е какъв да бъде завършил школата на МВР? Да не е учил случайно.
168
7
 
5
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 4 години
Присмял се един шапкар на друг!
167
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За да не внасяме всички необходими стоки е необходимо да внесем само политици.
166
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОПРАВИ КОГАТО УМРЕ ВСИЧКО ОТ СОЦИАЛИЗМА
165
9
 
5
 
! Отговори
БСП е мъъртвец преди 4 години
А за БСП-то защо нищо не пишете ? Отговорът е *** - за мъртъвците или хубаво или нищо... Та така и с БСП...
164
8
 
5
 
! Отговори
Имигранта преди 4 години
Радев направи ли партия,ГЕРБ е бита карта.Ако Манолова НЕ спечели,ще направят партия с Радев според мен и герб са аут
163
7
 
14
 
! Отговори
Селчо преди 4 години
Този, като е жител на Банкя, откъде- накъде ще ми казва кой да е кмет на София? Да си вземе Данчето в Банкя, щом е толкова кадърна!!!
162
10
 
6
 
! Отговори
Мая губи яко преди 4 години
В София Мая няма никакъв шанс. Майчето беше грозно употребена от БСП в местните избори и след голямата им загуба ще бъде захвърлена в забрава като по този начин хитрата *** ще реши в своя полза лидерския си проблем в БСП ...
161
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Миналата неделя не гласувах. Днес аз и моето семейство подкрепихме промяната.
160
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Плевнелиев направи западен автомобилен клъстър.Бойко направи руско-турски газопровод.Цецо направи Евроатлантически тръст.Радев направи коремно на лост.
159
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да бъдем снизходителни към Тиквата- световните лидери го имат за клоун, взимат го на подбив, всички му се смеят че не владее чужди езици, че се излага по международни събития с просташкото си и селско поведение, и бяга като страхливец когато журналист му зададе неудобен въпрос. Просто толкова си може момчето.
158
10
 
7
 
! Отговори
man преди 4 години
Аз пък не искам София да се управлява от подкрепян от социалистите кандидат Както и мнозинството от Софиянци. Още малко и ще видите резултата и ще пикаете газ.
157
16
 
12
 
! Отговори
Радев-празнодумец преди 4 години
Радев е празнодумец храбър. Празни приказки, безмислени пожелания в комунистически стил другари дайте да дадем и след 3 години президенстване (празнодумстване) няма нищо полезно и смислено свършено от него за България. Вместо да вървим напред избрахме най-слаабият президент досега и се връщаме много назад към времената на бай-Тошо. Много жалко...
156
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Плевнелиев направи западен автомобилен клъстър.Бойко направи руски газопровод.Радев направи коремно на лост.
155
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тодор Живков Номер 2.
154
7
 
23
 
! Отговори
Софиянец преди 4 години
"За мен миналата неделя свършиха изборите и ГЕРБ победи БСП категорично", заяви лидерът на ГЕРБ. Пак не си в час. Тези избори решават съдбата на МОЯТ- град- СОФИЯ!!! И аз не искам ти и твоята да сте част от него, под каквато и да е форма!!! Тук няма партии, има личности! Разбра ли, г..едо банкянско?
153
23
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
САМО БОЙКО, САМО ЦЕЦО, САМО РОСКАТА! БЪЛГАРИЯ НАПРЕД!