София щяла да е тясна за Манолова, искала да превземе държавата

Била излъчвала на всички честоти - от крайно ляво до крайно дясно
Обновена: 4 ное 2019 09:25 | 4 ное 2019 09:25, Камелия Цветанова
299
София щяла да е тясна за Манолова, искала да превземе държавата
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Независимият кандидат за кмет на София, но подкрепена от БСП и от десни политически сили, която остана втора на балотажа в неделя, Мая Манолова била много амбициозна и е искала да превземе държава от столицата, смята финансовият министър Владислав Горанов.

Още по темата
"София не се подведе по манипулативните внушения на един политик, който излъчва на всички възможни честоти - от крайно ляво до крайно дясно, с една единствена цел – да промени София. А София се променя доста успешно през последните години", коментира той резултатите от втория тур на изборите в столицата той пред bTV.

Според него през последната година и половина се наслагват манипулации и внушения, че в столицата нищо не се върши.

"Акцентирането върху само един аспект от случващото се може умело да бъде превърнат в манипулация", каза Горанов.

Той нарече "либерални анархисти" хората, които до вчера са се смятали за десни, а са гласували за Мая Манолова.

Според него тя е "болезнено амбициозна" жена и смята, че ще продължи напред в опита си да се реализира.

"София щеше да й е тясна и може би за нея е добре, че не успя, защото нейните амбиции и възможности са много по-големи от столицата. Тя смяташе от тук да превзема държавата", заяви Горанов.

Той нарече "социален експеримент" кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София, защото няма опит в управлението и не е проявила "сериозна ценностна система в политиката".

"Пред Йорданка Фандъкова и нейния екип следва нелек мандат с шарени районни кметове и с шарен общински съвет. Начинът на правене на политика става все по-фино изкуство и все по-малко ще трябва да се разчита на лозунги и все повече на прецизност и добре свършена работа", смята финансовият министър.

Той отрече и обвиненията на Мая Манолова, че в София ГЕРБ са купували гласове на вота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
173
10
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"София не се подведе по манипулативните внушения на един политик..."София се подведе по манипулативните внушения на една партия, която е управляваща и със зъби и нокти се държи за управлението!
172
8
 
58
 
! Отговори
Горанов ли преди 4 години
тоя мошенник ,и той от кръга апартаментгейт
171
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До до ЙееТоя изтъркан манипулативен трик "няма алтернатива" ги разправяй на баба си. Има не алтернатива, а много алтернативи. И понеже го знаете, изстивате от страх. И те не са с тлъсти, *** муцуни, не хитреещи неграмотници,които знаят само да смятат, но не и да четат. И най-важното - ЧЕСТНИ ХОРА СА, НЕ КРАДЦИ!
170
5
 
56
 
! Отговори
според Горанов преди 4 години
Манолова е:- "болезнено амбициозна жена",- смятала от София "да превзема държавата", - кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София е "социален експеримент" , защото няма опит в управлението,- не е проявила "сериозна ценностна система в политиката"...Мазен, а Фанди?- е покорна изпълнителка, заради неистовото си властолюбие,- превзе с висша благосклонна помощ София,- има изключителен управленски опит като учителка по руски,- с най-вярна ценностна система, кои са силните на деня ...
169
14
 
41
 
! Отговори
до Йее преди 4 години
Герб си отива!---------И на тяхно място ще дойд...., Кой?????БСП в коалициия с ДПС????Ха, "от трън, та на глог"!!!!!!Признавам и потвръждавам, че Гербаджиите хич не са "цвете за мирисане"!Но, БСП и ДПС на власт...., тези ще ни разгони фамилията - доказано на практика, при това неведнъж!Проблема е, че нямаме Алтернатива в лицето на друга политическа сила освен Герб и БСП с техния вечен сателит ДПС!
168
9
 
43
 
! Отговори
Йее преди 4 години
Герб си отива !!!
167
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
София щяла да е тясна за Манолова, искала да превземе държавата-------------"Апетита идва с яденето!"Но, "Едно е да искаш, друго е да можеш пък трето и четвърто е да го направиш!"-)))))))))
166
6
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
България вече лети в пропастта ! Не познавам законите ви там в тази кошара, но като разглеждам обявените проценти на гласуване понеже познавам числата разбирам, че са гласували по-малко от 50 %, следователно ще ви управляват малцинствата, демек НЕВЕЖЕСТВОТО и ПР'ОСТОТИЯТА ! Доста "солидни" аргументи на ГЕРБ, ха ха ха с това ли се хвали пожароопасният "умник" ...стадо овче...няма осъзнаване...
165
6
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това пъпчиво нещо още ли е на свобода ? Най-бързият крадец на милиони от хазната е Горанов,но в България няма съд и прокуратура с достойнство които да го "задомят" в затвора ! Преди години започна със светкавично открадване на 1.5 млн.? чрез компютър за да покрие част от разходите по строежът на собственият му палат край "софийските гори",откриха кражбата независимо един от друг двама бивши финансисти Дянков и Орешарски, но прокуратурата така и не е започнала разследване ! ГЕРБ и КОРУПЦИЯ в едно
164
3
 
51
 
! Отговори
М, да ... преди 4 години
София щеше да й е тясна и може би за нея е добре, че не успя, защото нейните амбиции и възможности са много по-големи от столицата. Тя смяташе от тук да превзема държавата-----------Извинете! Сигурен ли е Горанов, че не говори за съпругата си?
163
2
 
57
 
! Отговори
Ужас преди 4 години
Изказа се човека, които живее в къщата на кръстника на кръстника му.А кои му плаща сметките не знаем?
162
4
 
49
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Манолова успяхте да я...стопирате за София,но това не е България и понеже вие от ГРЕБ я владеете от...доста време,дойде...време вас да стопираме.Какво стана с...картата на Бочко Банкянски,която...размахваше,оцветена с бледо синьо.Завалията,трябва да си купи други боички и да я...преправи,ама от къде...парици.Ааа,сетих се от Софето,нали Картоффка пак я закачихте на конците горката и кукловода Бочко ще я движи в...правилната посока.
161
10
 
37
 
! Отговори
кога ли преди 4 години
Изчезне ли бсп и Б. Борисов си тръгва и България тръгва напред.
160
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Дядо Соци ХА СТИГА СТАРИ ОПОРКИ- БЪДИ ИНОВАТИВЕН- ИЗМИСЛИ НЕЩО НОВО, ЩОТО АСФАЛТ НЕ СЕ ЯДЕ И ПОЛИЦЕЙЩИНА ВЕЧЕ СА СТАРИ И ФАЙДА ОТ ТЯХ НЕМА.
159
18
 
36
 
! Отговори
демократ социалист преди 4 години
а сега накъде освен льотчика президент да вземе самолета и покани стюардесите другарката лъжа и сестра галеви и няколко пасажерчета като кирето куфара сашко семов крумчо зарков и бадженака свиленски да отлетят задружно за сибир да оставят партията да се развива както трябва тези кариеристи разсипаха бсл а има толкова читави и предени на партията кадри които са честни предани и последователи на димитър благоев според мен другарката нинова е поставен човек да докара до крах бсп както
158
9
 
37
 
! Отговори
Марко Захарев преди 4 години
През 2006 година Манолова е сред вносителите на изменение в Наказателния кодекс, станало известно като Поправка Ванко 1, с което се намаляват наказанията за някои случаи на склоняване към проституция. Изменението довежда до драстично намаляване на присъдите на известни сутеньори като Ванко 1, Кондьо и други от чалга средите.
157
11
 
45
 
! Отговори
Мая Манолова е преди 4 години
русата жена за която говорят Ванга и Слава Севрюкова. Тя ще поведе хораъа към по-добър живот!
156
9
 
37
 
! Отговори
Дядо Соци преди 4 години
До Анонимен 143 Че как да потъне Бойко в земята , като всичко е асфалтирал. ?За това избрахме ГЕРБ.
155
3
 
44
 
! Отговори
ас преди 4 години
До AЗначи каквото се чуе, мож и да е вярно. За Гешев се чуваше, никой не вярвше и опа - те ти го. Тоя изглежда послушен и зависим - защо пък не? Така и така за финанси не го бива много към хич
154
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Премиерът нямя ли да 'проветри' и тук, че ного мирише. Нали проветрявал Партията.