Крокодилът Гена глътна мобилен телефон

Посетител в Украйна го изпуснал в аквариума, иска си SIM картата
22 яну 2011 22:03,
21
Крокодилът Гена глътна мобилен телефон
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Украински ветеринари се чудят как да помогнат на крокодил от аквариум в град Днепропетровск, който в края на декември миналата година глътнал мобилен телефон и оттогава отказва да се храни, предаде Франс прес.

Мобилният телефон се озовал в устата на крокодила Гена, след като посетител на аквариума се опитал да заснеме с
него влечугото, но го изпуснал в басейна. Гена, който е от вида нилски крокодил и който скоро ще навърши 15 години, веднага го погълнал.

В продължение на няколко дни апаратът звънял и вибрирал в стомаха на животното. След случката Гена продължавал да се движи, но отказвал да приема каквато и да е храна, разказва Едвард Манукян, директор на аквариума.

Собственикът на злощастния мобилен телефон пък настоявал да му бъде върнат ако не целият апарат, то поне SIM картата с контактите, записани на нея.

Засега управата на аквариума не иска да оперира крокодила, защото се надява, че мобилният телефон може да излезе по естествен път.

Гледачите на влечугото ще се опитат да го накарат да изпие гореща вода, която да ускори храносмилането му и така да се стигне до естественото изхвърляне на телефона.

(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
2
 
! Отговори
ябълков пай преди 13 години
много е сладък този крокодил, да го схруска човек :D
20
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Брй колко малък е останал този 15 годишен крокодил на снимката.Ами то така,като е отказал да яде и мъничък е останал.Значи е вярно,че който не яде,голям няма да порасте.:))))
19
3
 
2
 
! Отговори
умен преди 13 години
Какво се чудят ами да го хранят с телефони на него можеби вече само това му е вкусно и му харесва.Нека опитат и със стари които не работят и по евтино ще им излезе изхранването на крокодила.
18
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да поканят групата народни представители "Верту"на среща с крокодила!
17
3
 
18
 
! Отговори
Анонимника преди 13 години
Иска си го, а? Е за това *** трябва да бъдат с ограничен достъп до такива места. Ами една сметчица от няколко хилядарки за разходите за ваденето или за нов крокодил, че като гледам може и натам да отиват нещата.
16
3
 
28
 
! Отговори
читател преди 13 години
Пиянски глас звъни по телефона:- Ало, Спешна помощ ли е?Да, какъв е случая?- Идвайте спешно, Пешо глътна тирбушона!Тръгваме!След 2 мин телефона на спешното пак звъни:- Ало, не тръгвайте, намерихме си друг тирбушон.
15
2
 
40
 
! Отговори
hristo_bsh@abv.bg преди 13 години
да бръкне да си го извади като толкова много си го иска
14
4
 
29
 
! Отговори
без име преди 13 години
Не знам за крокодила,ама онзи ден изпих 1 чаша зелева чорба.Точно на 15-та минута нямах нищо в стомаха-ама съвсем нищо!
13
10
 
14
 
! Отговори
baas преди 13 години
хммм.... ако пък някой успее да обясни защо на това под мен има два минуса.... човекът ви казва как става, дава и снимка, за да си докаже думите - въобще няма кво да се оценява, нито с +, нито с -. но все пак се намират двама /засега/ ***, на които нещо не им изнася - собствената им глупост, най-вероятно. и като няма кво да кажат, цъкат минусче - безплатно е, анонимно е, безопасно е - значи що пък не? доста показателно за психопрофила на нацията. селяни.
12
8
 
15
 
! Отговори
ангел преди 13 години
признавам - клипче не се намира лесно. всъщност изобщо не намерих. има само снимков материал: mdwfp/level2/wildlife/game/alligator/articles.asp?article=486п.п. тия действат без подсигурителна тръба - направо маркуча в зурлата и да повръща:) . ама описаният метод с тръбата е по-надежден - нищо не може да се задържи в гърлото на дзвера, щото тръбата го блокира.
11
4
 
18
 
! Отговори
стг преди 13 години
няма лошо да го пуснат да си го вземе
10
4
 
65
 
! Отговори
Lacoste преди 13 години
Е това се казва луксозен мобилен телефон, облицован в крокодилска кожа. Не е като тенекетата на Верту.
9
3
 
11
 
! Отговори
ангел преди 13 години
8, за теб може и да е по-лесен, ако си с право черво - *** и с*реш. ама при нормалните гръбначни организми между началото и края на храносмилателния тракт има доста метри черва. клизмата би помогнала само ако погълнатият предмет е в края, в дебелото черво. когато погълнатото е още в стомаха, или в тънките черва, няма никакъв смисъл. 6-и, не знам - питай колегите си ветеринари. а и защо трябва да се е заклещил? много "ако". ами ако му е зараснал г*за, как ще излезе по естествен път?
8
8
 
6
 
! Отговори
До 5 преди 13 години
С твоя коментар къртиш мифки,но има и по-лесен начин - да ти направят клизма.
7
3
 
62
 
! Отговори
сако преди 13 години
Ей тия от мобилните успяха да набутат телефон и на крокодил. На това му се вика агресивни продажби.
6
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
a ako telefona se e zakleshtil v kardiata na stomaha kak shte izleze ?:P P.S veterinar sum
5
5
 
17
 
! Отговори
ангел преди 13 години
или журналята лъжат, или гледачите са ***. крокодила се хваща, лапите му се увиват с гафер, за да се обездвижи, в устата му се набива пластмасова тръба с голямо Ф, и челюстта се пристяга с гафер. после през тръбата се вкарва вода под налягане, така че стомашното, а и част от чревното съдържание на крокодила излиза безпроблемно. методът е 100% ефективен, а и безопасен за животното. ако някой мисли, че приказвам празни приказки, да потърси в "библиотеката за мързеливци" - ю туб, ви бокс....
4
5
 
73
 
! Отговори
България преди 13 години
Ако беше в нашата мила родина , мобилните оператори щяха да му пратят такава сметка и Едно или Двегодишен Доживотен договор,че горкото животно щеше да го изплюе на секундата.
3
12
 
38
 
! Отговори
суперпут преди 13 години
да се обадят на путин, той ще убие крокодила с голи ръце, справедливостта ще възтържествува и украйна от благодарност ще се присъедини обратно към русия
2
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
според мен няма шанс да е оцелял от стомашните сокове на хищник толкова време