30 "снежни човека" йети може би живеят в Кузбас

В Русия ще се състои международна конференция по темата
Обновена: 29 сеп 2011 10:26 | 29 сеп 2011 10:26, Елка Василева
68
30 "снежни човека" йети може би живеят в Кузбас

Популацията от "снежни хора" йети в Кемеровска област в Русия напоследък се е утроила. Сега в Кузбас е възможно да живеят до 30 йети.

Такова мнение изрази директорът на международния Център по хоминология Игор Бурцев преди международната конференция по хоминология (наука за несапиенсни хуманоиди) в Таштагол от 6 до 8 октомври, предаде ИТАР-ТАСС.

На конференцията учени от Русия и САЩ за пръв път ще обнародват материали, които свидетелстват за "генетическа близост" между "снежните хора" и Хомо сапиенс.

Във форума ще участват също специалисти от Канада, Монголия, Швеция, Естония и Китай.

По време на конференцията учени хоминолози и антрополози ще участват в експедиция до места в Горна Шория, които е възможно да са обитавани от "снежния човек", отбелязва БТА.

Толкова мащабно мероприятие се извършва за пръв път в Русия от 1958 г., когато бе знаменитата експедиция на Руската академия на науките с участието на проф. Борис Поршнев за търсене на хоминид.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още по темата: РусиякузбасЙети
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
1
 
! Отговори
БатМанчо преди 12 години
nolody, ти си човека!!!
25
6
 
0
 
! Отговори
zeddd преди 12 години
до 16... исакш да кажеш, че всеки вид бозайник, дори и най-първият, са стартирали от 201 така ли?Изведнъж са се появили от нищото 201 бройки и са почнали да се увеличават.Било доказано.... в каква среда? А ако са точно 200 какво става? :D
24
9
 
3
 
! Отговори
nobody преди 12 години
Naistina vashte komentari me razbiha:) Neka vi svetna kakvo sa vsustnost "yeti"Tova e mnogo naprednala rasa koqto izuchava zemqta i provejda eksperimenti. Oblecheni sa v takiva tela na primati no vsustnost sa mnogo umni...i zatova horata ne iskat da gi vijdat.sega mai razbirate che nie sme primatite - horata:)
23
4
 
5
 
! Отговори
1 преди 12 години
НЕ СЕ ОПРАВДАВАЙТЕ, НИЕ СМЕ ВИНОВНИ ЗА ВСИЧКО СЛУЧВАЩО СЕ В ДЪРЖАВАТА! ЗАЩОТО СМЕ КАЛПАВ НАРОД, КОЙТО НЕ УМЕЕ ДА СИ ОТСТОЯВА СВОЕТО. НА ПЪРВИ ЩЕ ПРОМЕНИМ ТОВА! ХОРА ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ СТЕКЪТ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА И ДА ПОКАЖЕМ ДАЛИ СМЕ НАРОД ИЛИ НАИСТИНА ***!! ВСИЧКИ В СЪБОТА НА ПРОТЕСТ ПРОТИВ ***!!!!! ДА ДОЙДЕТЕ НЕ Е ДОСТАТЪЧНО, КАЖЕТЕ НА ВСИЧКИ, КОИТО ПОЗНАВАТЕ, А ТЕ ДА КАЖАТ НА ВСИЧКИ СВОИ ПОЗНАТИ. ВРЕМЕТО ЗА ДА БЪДЕМ ЧУТИ ДОЙДЕ, ВСИЧКИ НА ЛИНИЯ!!!!
22
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А може и да не живеят нито един йети.Ама що да не усвоим едни пари за конференцията?А и водчицата как върви сладинко със сельодка в това време.....
21
2
 
3
 
! Отговори
БатМанчо преди 12 години
Еееееее, що пък да забраняват водката, дори не е доказано, че е от нея, може някой да е вкарал трева на борда - нали знаем, че там атмосферата е ограничена и вероятно действието може да те повтори и потрети, дай боже!
20
2
 
5
 
! Отговори
дидо преди 12 години
не са йети а афгано пакистански *** които сьщо като шимпанзетата се доближават изклучително много до човека.
19
1
 
8
 
! Отговори
Салахадин преди 12 години
Викам да се майтапим под статията ама някой *** се зимат на сериозно е хубаво.Ей astra хубавец такъв, този под мене дори не ти 16 е казал правилната бройка.За да е различен генома при бозайниците и да не се получава кръвосмешение при двойките трябва да са над 2000 екзпемпляра.Ако са толкова не мислиш ли че наистина дори ще има заловени до сега!!Ай ша ви са не знаят и паралелните светове.Живей яж пий и си заминавай!!!Нищо особенно няма се случи нито да кацне летяща чиния!!!
18
7
 
8
 
! Отговори
От Русия преди 12 години
От Русия се обаждат, че мъжете вече раждат!Няма идиотщина която да не може да намери изява в Путландия
17
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В колко звезден хотел се е провела конференцията? И аз искам на такива конференции на държавна издръжка!
16
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
добавен от: DarkLord преди 7 минутиНай-интересното, за всички дотук тъпо коментиращи човечета е, че ако Случааайно се докаже че твърденията за снежния човек са верни, то вие ще се окажате поредните лумпенизирани коментиращи които просто мразят руснаците. :) Иначе сте много "обективни".. да да :D-----------------------------------Научно е доказано, че видовете при бозайниците с брой под 200 не могат да увеличат популацията. Освен, ако рашките не са почнали да се правръщат в снежни човеци
15
0
 
16
 
! Отговори
доко доков преди 12 години
Де да бяха и *** толкова......
14
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ей и зомбираните комунистчета намериха тая новина и се включиха в коментарите
13
4
 
23
 
! Отговори
умници... преди 12 години
Никак не симпатизирам на руснаците,но в случая става дума за явления,които се наблюдават в цял свят.Някой си по-долу отрича и паралелните светове...абе човече,ние още Земята не сме изучили и де факто нищо не знаем за нея,а науката ни е пълна мъгла(щяхме ли иначе да живеем толкова ограничено и материално?)...ти си взел категорично да отричаш извънземното(било то като същества или пространство).Слушкай си чалга,Слави Трифонов и не се обаждай неподготвен в сложна за теб тематика.
12
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Популацията се утроила, ха ха! От 0 снежни хора те са станали три пъти 0 :-)
11
4
 
8
 
! Отговори
Кольо преди 12 години
Как още не са ги обявили за американски шпиони :-)
10
5
 
24
 
! Отговори
DarkLord преди 12 години
Най-интересното, за всички дотук тъпо коментиращи човечета е, че ако Случааайно се докаже че твърденията за снежния човек са верни, то вие ще се окажате поредните лумпенизирани коментиращи които просто мразят руснаците. :) Иначе сте много "обективни".. да да :D
9
7
 
25
 
! Отговори
astra преди 12 години
7 ти си смешен..Имат щото знаят а ти като не знаеш щи си останеш със стандартно мислене и ще си гледаш Телевизия...Всичко е възможно. Навремето е било смешно ако някой си е представял,че ще се появят говорещи кутии като телевизорът..Айде малко по- креативно го давай и ще се изненадаш сам от себе си!
8
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Maj wodkata wi e do6la w powe4ko. Dokajete, 4e izob6to sy6testwuwa Yeti, a posle gi brojte.
7
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Руснаците са смешни.Имат такива смотани специалности като космическа архигеология. И хабилитираните им "професори" доказват неща за паралелни вселени и изтъкват за доказателства преживяванията на руски космонавти, дето твърдят че докато са били в космоса закратко са попаднали другаде и там "в оная реалност" били динозври. Даже почувствали как им растат различни нови крайници.Водката прави много лоши неща с хората, дори и с много образованите. Явно трябва да се забрани.