Дами, не търсете червило по яката, просто му вижте GSM-а!

Изневярата излиза наяве само при една проверка на телефона
25 яну 2013 22:11,
94
Дами, не търсете червило по яката, просто му вижте GSM-а!
Снимка: архив, Reuters

В миналото червило по яката, ароматът на чужд парфюм или мистериозни покани за вечери за двама бяха достатъчни улики за подозрителните съпруги, за да разконспирират съпруга си в изневяра, пише "Дейли мейл".

Но в ерата на модерните технологии надничането в телефона на партньора е най-разпространеният начин, за да разберете какви ги върши.

Според ново британско проучване „проверяването на телефона“ е най-честата причина за разкрита изневяра.

Автоматичното показване на съобщение на екрана на iPhone веднага щом бъде получено е един от най-честите начини да хванете половинката в измама.

Почти 24 000 британци, които или са били хванати в изневяра, или са хванали собствения си партньор в мамене, били разпитани за обстоятелствата, при които е станало разкритието.

Почти половината от анкетираните – 41 процента, споделят, че проверка в телефона на партньора е най-честата причина за разкриване на афера.

Вторият най-чест начин за разкриване на изневяра е ровене в социалните мрежи като Facebook, или пък тършуване из папките на личния компютър на партньора.

11 процента от запитаните са били хванати на самото местопрестъпление, а пет процента са научили от приятел.

Само два процента от анкетираните признават, че са имали гузна съвест и затова са направили пълно самопризнание.

А десет процента от анкетираните споделят, че остават със счупен телефон като последствие от скандала при разкриване на изневярата.

„Очевидно тези, които не са верни на половинките си, трябва да пазят по-добре телефоните си, защото това е най-лесният начин да ги разкрият в изневяра“, обобщава Джон Ламъртън, директор на сайта за мобилни услуги, инициирал проучването.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още по темата: телефонизневяра
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
1
 
! Отговори
man with no name преди 11 години
С код за влизане в менюто, най-много да види wallpaper-a на десктопа на телефона и цифрите от 0 до 9 с * и #
58
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 84 ха ха ха ха--много точно
57
1
 
4
 
! Отговори
феминизация преди 11 години
Дами,не се правете на"***"както е модно напоследък.Вижте многото семейни убийства,и омразата ,която преди десетилетия не съществуваше .Гледайте семействата си преди на съпруга не му е причерняло с кухненския нож в ръка...
56
0
 
5
 
! Отговори
godness преди 11 години
наскоро ми се случи приятеля ми да ми провери телефона докато бях извън стаята ... нямах какво да крия, тъй като нямах тайна афера от него, но той веднага си слоби некъв филм и откачи :x
55
0
 
2
 
! Отговори
top - zizi преди 11 години
ДО 77ИМА - ВЕЩЕР.
54
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дами не гледайте телефона на половинките си да не отриете че мъжът ви ви изневерчва с мъже.
53
1
 
2
 
! Отговори
Дани преди 11 години
До сексобяви...... хахха, най-сладко :)
52
0
 
2
 
! Отговори
въпрос преди 11 години
Съществителното"вещица" има ли мъжки род?
51
1
 
0
 
! Отговори
xxl преди 11 години
Напротив и на тримата им пука за 10-те мин.,по различни съображения,но кроспоентата тук е самосъхранението,т.е.,ако си достатъчно пресметлив и прагматичен ти е ясно,че:да познавам въпросната дама-създаваща временно задоволяване на фантазиите на съпруга,да показвам й колко е безлична,но от това не ми става по безразлично,а от това че този,на който съм се доверила е използал това и е бил там от любопитство,което е дало отражение на отношението му,ако е находчив това няма да го промени,но ако не е.
50
2
 
2
 
! Отговори
Уркото преди 11 години
До Василена Парашкевова: Ти лелче решетките ги остави на нас, ами бягай да шеташ из кухнята, че ако те набара мъжа ти пред компютъра (дето не ти е работа) ще ходиш 2 седмици с бушон на работа. Иначе аз моята съм я измислил, не я мисли. Още на 25-годишна възраст разбрах, че няма файда от бачкане и си изкарах един ТЕЛК, хванах си една проста барантия и сега по цял ден лежа по гръб и пия ракия у кварталното кръчме, докато оная си троши гърба от работа. И само да е посмяла да ми харчи парите!!!
49
2
 
1
 
! Отговори
vasilisa prekrasna преди 11 години
До УркотоUvazaemi,razbrahme kakvo e neobhodimo za edna zena da se (po)chstustva palnocenna,bihte li ni kazali kakvo e neobhodimo za edin m.....z,da se vidi zad reshetkite.Otgatnete sam?
48
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз затова трия всички разгори СМС-и от телефона, и папките от компа ... мойта на няколко пъти я хващям да ми се ровичка.
47
1
 
3
 
! Отговори
До 65. преди 11 години
Никой никого не дебне . Нито ще се унижава..Но идва момент в който знаеш ,че нещо не е в ред и си затваряш очите.Предварително си унизен , преди да разбереш последен , какво става около твоя партньор .Американките чупят телефона , т е , счупили са и връзката .
46
4
 
4
 
! Отговори
xxl преди 11 години
Дори и добре да си се научил да криеш,винаги има момент на пропуск и точно тогава става издънката.Ако нямаш доверие на партньора, то ти винаги ще го подозираш и това ще ти помогне да използваш точно момента на неговия пропуск, за да му докажеш, че те лъже.(това е опит).Но по интересното е какво следва.Ако си акуратна живееш с него,но вече без угризението,че ще му изневериш, а с удоволствието,че го правиш-той незнае, поддържа семейството,а ти си спокойна и доволна и не ти пука за неговите 10-мин
45
0
 
3
 
! Отговори
unizitelno! преди 11 години
Ама на пишешия( пишещата) горната статия не му(Й) ли е минало през ума, че е УНИЗИТЕЛНО "надничането в телефона на партньора"!?????Няма ли самочуствие, гордост, критерий за "простотия"???ПО добре "сингъл" , отколкото с някой(я) ***( простачка), която да пребъркава, джобове, чанти, телефони!
44
1
 
1
 
! Отговори
Пъзел преди 11 години
Е, то трябва да си много проС за да държиш смс в телефона си....
43
12
 
6
 
! Отговори
Уркото преди 11 години
Така си е, съвременните противни мърли трябва да са ни благодарни, че търпим отвратителното им присъствие до нас, че дори благоволяваме и да проявяваме отношение към тях като ги шамарим и поступваме. Истината е, че няма незаменими жени. Примерно с моята стоя в момента не за друго, ами защото много държи на бой и прави хубави сандвичи, пък и *** прилично. Насреща обаче като всяка "съвременна" *** получавам едно суетно отношение, едни фасони, едни чудесии. Поне докато не и теглих първия бой де
42
2
 
5
 
! Отговори
минувач преди 11 години
аз съм съгласен че ако го правиш хитро и обмислено - хващането е почти невъзможно. Казвам почти защото фалове винаги стават :-) и мен са ме хващали 2 пъти ама при положение че съм имал стотици любовници, 2 хаващания си е приемлив процент. .и не не съм останал САМ КАТО КУЧЕ, жени - и вие не сте незаменими !! Винаги винаги има по-добра от вас, така че . ..
41
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поредната жалка манипулационна, пуберска, деградивна статия всяваща скандал .... на Днес.бг. Това са днешните стажант репортерчета обхванати от безсилие, немощ, незнание и ниска интелигентност пораждаща след себе си отчаяние за живот. Браво на писача, а сега си сложи примката и столчето.
40
13
 
5
 
! Отговори
Уркото преди 11 години
Вижте сега, една жена за да се чувства пълноценна, истинска жена, трябва да бъде шамарена, подритвана и унижавана по всеки един начин във всеки един удобен момент. Затова и аз нито си крия телефона, нито изневярите. Любовниците ми там съм ги написал Даниела Секс, Марина Секс и Десислава Секс. Да знае простата *** като звънят тия за какво става на въпрос. един път се мъчи да ми прави фасони и такива шутове в главата яде, че от тогава не смее гък да ми каже като чуе телефона да звъни.