Ще карам до момиче, но...

Семейство от Мичиган се сдоби с 12-о момче
15
Ще карам до момиче, но...
Снимка: Reuters

Съпрузи от Мичиган се сдобиха със своето 12-о дете. Това не е нещо необичайно за католическо семейство, като се изключи фактът, че то е момче- също както останалите 11, съобщава Асошиейтед прес.

Джей и Кейтери Шванд се надявали, че последното им отроче ще наруши "мъжката серия", особено след като бъдещата майка го преносила с девет дни - нещо, което не се е случвало при предишните й бременности. Родителите държали твърдо до последно да не знаят пола на бебето си.

Най-новото мъжко попълнение в семейство Шванд обаче отново е момче и ще носи името Тъкър. Малчуганът се е появил на бял свят с тегло 3,52 килограма.

"В родилната зала се чу кикот, когато ни съобщиха, че бебето отново е момче", споделя 38-годишната майка, наричана от близките си Тери.

Джей и Кейтъри Шванд, които живеят северно от Гранд Рапидс, са предани католици, не вярват в използването на контрацептиви и оставят в ръцете на Бог да определя размера на семейството им. Тери например произхожда от семейство с 14 деца. Тя обаче не е единствената сред братята и сестрите си с еднополови деца. Сестра й Кейт има 10 деца, всичките момчета.

"Това е изумително. Истинско чудо. Изглежда има някакъв вид генетична предопределеност в някои семейства да се раждат много момичета или много момчета", казва д-р Боб Барбиери, който изследва проблемите с плодовитостта и ръководи отделението по акушерство и гинекология в болницата "Бригам енд уиминс" в Бостън.

Многодетните родители обаче не изключват възможността един ден да имат дъщеря. "Възможно е да имаме още деца. Никога не затваряме тази врата", казва Тери.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: Мичиган
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
1
 
! Отговори
Атеист преди 10 години
*** сектанти! Религиозните *** трябва да бъдат кастритани, за да не произвеждат поколение, което ще превърнат в слабоумни религиозни ***.
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Как ги хранят ?
11
1
 
1
 
! Отговори
Anonimna преди 10 години
triabva damata da smeni osemenitelia
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Могат да сформират футболен отбор :)
9
1
 
18
 
! Отговори
Анна преди 10 години
Научно доказано е, че някои мъже произвеждат предимно сперматозоиди с У-хромозома.
8
26
 
12
 
! Отговори
AAA преди 10 години
Такива като тези трябва да ги кастрират до един, единственият за съжаление е данъкоплатеца. По зле са и от фанатизиран резак. Горките деца, нищо хубаво не ги чака
7
11
 
19
 
! Отговори
Гочето преди 10 години
Честито!Да са им живи и здрави!Явно в САЩ не е трудно с много деца!Държавата помага.Не като нашите многодетни майки.Живеят на ръба с подигравателни суми "помощи"
6
22
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да им е честито!!! Не са като задръстени българи с едно или две деца.....
5
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
da sa im jivi i zdravi, no kak 6te gi gledat, obrazovat? neotgovorno mi se struva, vypreki, 4e sa viarva6ti.
4
0
 
10
 
! Отговори
simeon.mihaylov преди 10 години
Е, не е чак толкова странно... Дори при шансове 50/50 за момиче/момче, вероятността да роди 12 деца от един пол е 1:2^12, т.е. 1:4096. Значи при 1 на всеки 4000 жени, родили 12 деца, ще са от един пол :)
3
33
 
13
 
! Отговори
Ole преди 10 години
Направо си е Божие наказание за тези *** сектанти!
2
6
 
48
 
! Отговори
гого преди 10 години
Браво,дано имат средства за издържане...
1
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
браво

Спонсорирани публикации