Нов хит на Евровизия - изпълнителка с рокля и брада!

Финалист на конкурса изненада с екстравагантност
Обновена: 9 май 2014 20:24 | 9 май 2014 16:45,
305

Кончита представя Австрия на втория полуфинал на Евровизия. Снимка: Reuters

Кончита Вурст се състезава за Австрия на Евровизия. Тя има прилежен маникюр, изкуствени мигли и пее на високи токчета. Също така обаче има и брада!

Истинското име на Кончита, която ще представя страната си на финалите на музикалния конкурс, е Том Нойвирт. 25 - годишният певец не се причислява нито към женския, нито към мъжкия пол, но най-често говори за себе си в женски род. Том влиза в ролята на Кончита Вурст през 2011 г.

Нейното появяване на сцената на Евровизия 2014 разкри различията във възприемането на хомосексуализма от Източна и Западна Европа. На Запад видът й не предизвика реакции, за разлика от Изтока, където анти-гей настроенията са по-характерни.

Песента, с която се яви Кончита, Rise Like a Phoenix, е сред десетте фаворити, които се смята, че ще спечелят конкурса. Изпълнителката вижда песента си като метафора за нейната трансформация и бъдеща кариера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


305
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
186
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пожелавам на всички,подкрепящи новите *** ценности,час по скоро запада да приеме педофилията и инцеста за напълно естествени и тогава нека най-милото ви:децата ви да почувстват в най-натурален смисъл тези естествености,или пък детето ти нека изнасили баба си,например-няма лошо,това са си естествени неща,кои сме ние да ги осъждаме!До къде стигнахме,да приемаме нормално всичко извратено,само защото така наречения цивилизован свят ни го натрапва всячески!
185
4
 
24
 
! Отговори
до 240 преди 9 години
На теб не ти пречат извратеняците,докато утре не стане задлъжително през дупето на сина ти да мине некой такъв,от тия,които не ти пречат,за да му помогнат да се осъзнае по-ясно!!Трябва да си страшно ***,дебелокож и пропаднал,за да не разбираш колко страшно е това преобръщане на ценносттите,което налаг от развития "запад".Под предлог за неккави имагинерни човешки права,те сеят разврат и само скодоумец не може да види това.
184
12
 
6
 
! Отговори
N137 преди 9 години
И аз не разбирам хетеросексуалните мъже които мразят хомосексуалните. Не разбирате ли, че колкото повече обратни има, толкова повече свободни жени ще има. Една хомосексуална двойка са две свободни жени в повече за мъжете с нормална сексуална ориентация.
183
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Те половината държави се отказаха от конкурса и вече се чудят какво да измислят, че да задържат последните зрители.
182
16
 
6
 
! Отговори
До Гейровизия преди 9 години
Само прикритите гейове са толкова озлобени към гейовете.На мене не ми пречат, докато не правят неща насила на някой. А на теб ти пречат понеже ти се иска, но те е срам.
181
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
СкандалВече чакаме и правата на убийците да се защитават защото им"идвало отвътре"
180
0
 
7
 
! Отговори
до 231 преди 9 години
Много е кльощава за туркиня ония са над 100 литра
179
0
 
23
 
! Отговори
Волен Сидеров преди 9 години
Тази брадатата мома да не се надува, ние бяхме първи. Наш Азис и той до евровизията стигна.
178
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
третият пол в действие-няма такъв цирк
177
2
 
25
 
! Отговори
младен преди 9 години
Аман от еврото, европа и гейовете и
176
2
 
17
 
! Отговори
U2 преди 9 години
Това е ис*астява Европа! Скоро обратните и партия ще си направят в евро парламента
175
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
прилича ми на туркиня
174
4
 
10
 
! Отговори
ATAKA_FOREVER преди 9 години
ако и тоа спечели...тряя да закрият конкурса..това че не участваме е много Радващо..само така..
173
1
 
9
 
! Отговори
Руми преди 9 години
Ако трябва да съм честна, брадата комбинирана с рокля е единственото което отличава изпълнението от другата плява в Евровизия. Ако чуете песента по радиото сигурно няма и да я забележите. :)
172
25
 
7
 
! Отговори
Кристин Попова преди 9 години
Невероятен глас има човека!Песента също му приляга.Според мен той е достоен да достигне до края!Това дали е с мустаци или не далеч не е толкова важно!Що се отнася до коментарите по- долу,мога да кажа че са покасател на остаряло и консервативно мислене !Всеки е такъв,какъвто е!Какво ви пречи не ми е ясно! Как пък нито един от вас не чу песента,а всички видяхте външния вид!Мъчно ми е а вас наистина!България никога не е била и никога няма да бъде достойна са EU!Факт!
171
4
 
4
 
! Отговори
брадата преди 9 години
Много й отива.
170
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В добрите стари времена подобни "звезди" щяха да си лежат по психо-клиниките. Тези които ни натрапват този тотален упадък на ценностите и критериите за нормалност целят да ни накарат да повярваме, че действително войната е мир, свободата е робство, а невежеството е сила. Добре, че България вече не участва в този гнусен конкурс.
169
6
 
17
 
! Отговори
д-р Кинси преди 9 години
Решението е много просто: такива хора съществуват и имат правото да живеят така, както им харесва стига да не пречат на другите. Навремето най-добрите певци са били кастрати, така че в католическия свят тази традиция не е от вчера.Но нека техните публични изяви да не се използват за агресивна гей-пропаганда; хомосексуалните наклонности и съответното поведение не са и няма да бъдат нещо друго освен допустимо, но все пак отклонение от нормата!Няма и не може да има гей-семейства!
168
0
 
18
 
! Отговори
4i4i преди 9 години
Преди да обвинявате европейците се сетете за нашата супер звезда Васко ака Азис.....мани
167
8
 
20
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 9 години
Мазен евро травестит!