Нов хит на Евровизия - изпълнителка с рокля и брада!

Финалист на конкурса изненада с екстравагантност
Обновена: 9 май 2014 20:24 | 9 май 2014 16:45,
305

Кончита представя Австрия на втория полуфинал на Евровизия. Снимка: Reuters

Кончита Вурст се състезава за Австрия на Евровизия. Тя има прилежен маникюр, изкуствени мигли и пее на високи токчета. Също така обаче има и брада!

Истинското име на Кончита, която ще представя страната си на финалите на музикалния конкурс, е Том Нойвирт. 25 - годишният певец не се причислява нито към женския, нито към мъжкия пол, но най-често говори за себе си в женски род. Том влиза в ролята на Кончита Вурст през 2011 г.

Нейното появяване на сцената на Евровизия 2014 разкри различията във възприемането на хомосексуализма от Източна и Западна Европа. На Запад видът й не предизвика реакции, за разлика от Изтока, където анти-гей настроенията са по-характерни.

Песента, с която се яви Кончита, Rise Like a Phoenix, е сред десетте фаворити, които се смята, че ще спечелят конкурса. Изпълнителката вижда песента си като метафора за нейната трансформация и бъдеща кариера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


305
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е тва са европейските ценности!
165
13
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е днешна Европа,п*ия и упадък на християнството.
164
5
 
14
 
! Отговори
аа преди 9 години
хит като кирка скръб мани
163
0
 
11
 
! Отговори
Оногондур преди 9 години
Като го гледах и слушах това,просто почувствах липсата на Дана Интернешънъл.
162
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ето такива искат да ви направят Гражданите за Европейско развитие на България - евролиберасти, които се сношават в Банкянското WC.
161
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Скоро ще го направят задължително в ЕС, но първо чакаме да узаконят кръвосмешението, все пак немалко евродепутати настояват за това и работят по въпроса.
160
8
 
29
 
! Отговори
в крак с времето преди 9 години
от Австрия пратили брадясала кончита да възпява Содома и Гомора напук на папските усилия, след още 20 години сигурно нудисти ще грачат на визията
159
1
 
25
 
! Отговори
pastoral преди 9 години
откровено казано, гласът на нещото не е лош и то пя добре. песента бе просто лигава боза. а видът му ми напомни за онези пътуващи трупи от минали векове, в които са се рекламирали с "чудесата си", били те коза с две глави, джуджета вдигащи тежести, великани ядящи облаци и др. събиращи тълпите въжеиграчи.
158
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стига бе, това по-гадно и от Азис!
157
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ха, ха... Блестящо бъдеще пред Европа се очертава - или да се ислямизира, или да бъде превзета от гейове и същества с неустановен пол. Залагам на първите, те са във всяка държава, забулени, религиозни и яко развъждащи се и няма да търпят хомосексуалните. Въобще ми се струва, че в Европа за нормалните хора скоро няма да има живот.
156
2
 
4
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
до НагоренПопокатепетълКъде съм казвал, че Фреди не е бил с обратни наклонности? Напротив, казах че е бисексуален- точният термин за сексуалната му ориентация!
155
2
 
11
 
! Отговори
Румби преди 9 години
Лелееееее, тоя от Азис по-грозен бе!
154
7
 
17
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
Впрочем честит 9-ти май на братушките!Най-големите!
153
7
 
24
 
! Отговори
хахахахахаха преди 9 години
Това е идола на еврогейщината. Европа ще е в Третия свят след 20-30 години, ако не промени морала и ценностите си.
152
4
 
2
 
! Отговори
Sando преди 9 години
Ibie mi Sa. Nesto avstriisko, moze i s brada
151
15
 
5
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 9 години
Атакисте, яж си там пицата от Волен и трай.Наблюдава се "комплекс Фреди". Повечето хетеросексуални фенове на Куин упорито отказват да осъзнаят, че той е спял с мъже, т.е. е бил гей. Те харесват музиката му, личността му, но отказват да признаят сексуалността му, защото не я одобряват. Затова подсъзнателно игнорират сексуалността му, гледайки на него като на нормален мъж. Т.е. - "музиката му е хубава, харесвам я, значи той е нормален като мен и не приемам че е гей.Но гейовете иначе са гнусни".
150
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре де, този като се е родил с хилаво тяло и има нежни черти, не е като с на Фреди конската физиономия , какво да направи момчето, за да бъде забелязан на сцената? Според вас трябва да се напъче с анаболи за да направи тяло, така ли?А бе я поминавайте като не ви кефи и не ни давайте тон в живота какво да харесваме. ай чупка от стената ми.
149
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да обаче Конча не е травестит в истинския смисъл на думата, защото не си е сложил подплънки на гърдите и дупето, и дори си подчертава брадата, което не е присъщо за траверсите, които се епилират до блясък.Доскоро мъжете ходеха с коси до кръста, грим са използвали още от древен Египет, а роклите-туники са мъжки одежди още от древността. Той си подчертава брадата мамка му! Това е най-големия белег за мъжественост като на Азис. Елза Парини за разлика от тези е гладко избръсната с гърди.
148
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
нова европейска култура
147
0
 
3
 
! Отговори
1 преди 9 години
До АнонименДа и аз съм на същото мнение. Момичетата неритат футбол. Момчетата не носят рокли и т.н. Просто има и такива момчета и момичета които имат различни интереси от общо приетите.

Спонсорирани публикации