Чаено парти за първия рожден ден на принц Джордж

Кралското семейство ще празнува в тесен семеен кръг
21 юли 2014 11:26,
6
Чаено парти за първия рожден ден на принц Джордж
Снимка: Reuters

Въпреки голямата истерия, която завладя Великобритания по повод раждането на принц Джордж, първият рожден ден на кралското бебе, който е утре, ще бъде отбелязан по скромен начин.

"Семейството ще отбележи утре рождения ден на принц Джордж в тесен семеен кръг и приятели в двореца Кенсингтън", обяви пред Us Weekly говорител от двореца.

Източникът също издава, че най-верятно празненството ще бъде чаено парти на закрито, но може да продължи и в градината, ако времето го позволява.

Принц Джордж ще отпразнува рождения си ден в компанията на майка си и баща си - Кейт Мидълтън и принц Уилям, заедно с баба си кралица Елизабет, чичо си принц Хари и семейство Мидълтън.

Принц Чарлз и херцогинята на Корнуол Камила няма да присъстват заради ангажименти в Шотландия.

Бабата на Джордж по майчина линия - Карол, и лелята Пипа Мидълтън скоро са посетили бебешки магазин в Челси, Лондон, за да вземат подаръци за принц Джордж.

"Джордж ще получи дрехи и дървени играчки от майка си и баща си за неговия рожден ден", разказа приближен до семейството.

"Уилям и Кейт не искат да прекаляват, принц Джордж е получил толкова много подаръци през изминалите месеци, че вече няма къде да ги съхраняват", завърши той и добави, че кралското семейство не иска да разглезва сина си.

Рожденият ден на наследника ще бъде отбелязан и с изложба в Бъкингамския дворец, наречена "Кралско детство". На нея ще бъде представена колекция от дрешки и играчки, използвани от деца от кралски семейства през последните 250 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дай Боже на всеки радост в дома. Да е жив и здрав малчугана
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Malko sladurche. Prilicha na maika si. Da im e jiv i zdrav
3
0
 
18
 
! Отговори
Лама преди 9 години
Да иляди принц Джордж! И аз като Камила не мога да присъствам, заради неотложни ангажименти в Долно ***, затова ще дрънна оттук един липов чай за здраве на принца. Ай наздраве!
2
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Чаено парти за първия рожден ден на принц Джордж"Ако няма алкохол никакво парти не е. Кви са тия чаени церемонии? Да ви таковам и аристокрацията дефектна.
1
6
 
14
 
! Отговори
КYP преди 9 години
Местяяяяяяяя гооооооооо