Рускини, зорко пазете мъжете си!

Жената трябва да е по-щадяща, твърди руска депутатка
Обновена: 26 май 2015 13:08 | 26 май 2015 12:58,
32
Рускини, зорко пазете мъжете си!
Снимка: Reuters, архив

Ръководителката на Комитета по въпросите на семейството, жените и децата към руската Дума Елена Мизулина препоръча на своите сънароднички да пазят мъжете и да се отнасят грижовно към тях, предаде агенция ТАСС.

Депутатката от партията "Справедлива Русия" отбеляза, че в родината й жените са с 10 милиона повече от мъжете. Това се отнася до групата на 35-45-годишните. До 35-годишна възраст руснаците са повече от рускините. Но в категорията на 60-70 годишните, на един мъж се падат почти 10 дами.

Мизулина обяснява този "недоимък" с кратката продължителност на живота на представителите на силния пол в Русия. Тя се дължи на редица фактори, като алкохолизъм, ракови заболявания и др.

"Поради тази причина винаги съм твърдяла, че жената трябва да се отнася щадящо към мъжа и да го пази. Ние дамите имаме по-устойчива психика и продължителността на нашия живот е по-висока", обяснява Мизулина.

Депутатката счита ,че дамите трябва да бъдат по-снизходителни към своя партньор. "Ако мъжът не пие, работи над себе си, обучава се, трудолюбив е - това е най-важното. Трябва да умеем да ценим това, което имаме!", препоръчва Мизулина.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Стар гларус 1 Това е само един луд фантазия на стар и вече абсолютно импотентен гларус. Нищо повече. . Съжалявам, но най- добре времето си е отишъл. Имаше само фантазии. Но не за всички, моля!
4
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В държава, в която 60-70% имат сериозен проблем с алкохола е напълно нормално след 60 почти да няма мъже. Така, че проблемът не е в грижата или в липсата на грижа на рускинети, а в една течност.
3
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Продължителността на живота не е показателна за качеството му.
2
3
 
36
 
! Отговори
Алекс преди 8 години
Явно не е висок критерия за добър мъж в Русия. Стига да не пие е злато. :)От друга страна от десетината рускини с които съм имал контакти всичките бяха бая чалнати та може алкохолизма да е защитна реакция. Лично аз харесвам рускините като визия, ама до около 25-30 (след това имам чувството че от момиченца направо стават тетки), но да се ожениш за такова торнадо поне на мен ми се струва неразумно. :)
1
14
 
37
 
! Отговори
Стар гларус преди 8 години
Рускините са хубави до към 30 годишна възраст. След това стават заядливи *** и разпльокани тьотки. Винаги са били лесна плячка за нас гларусите, поради тенденциозната им генетична склонност да се предлагат евтино. Така и не успях да проникна в Англо-саксонско междукрачие. Навремето на плажа имахме точкова скала за победите сред курортистките. За германка и шведка се даваха по две точки. За българка нула. За рускиня се отнемаха по две точки. Бях последен в класацията. Боцках само рускинчета.