Едно парти, едно хапче... Фаталното хапче!

Родители с шокиращата история на дъщеря си
Обновена: 6 яну 2016 16:01 | 11 сеп 2015 12:43,
101
Едно парти, едно хапче... Фаталното хапче!
Ейми - сега и преди Снимки: кадър Youtube и Facebook

Семейството на 16-годишно момиче, което е в кома след като е приела екстази, пусна видео в Youtube, което показва колко се е променил живота на дъщеря им след едно-единствено фатално хапче.

През юни Ейми Томпсън е била просто обикновено момиче, което се е наслаждавало на лятото. Тя отива на парти и приятелите ѝ я убеждават да вземе едно хапче екстази MDMA. 

След тази нощ Ейми се бори за живота си в продължение на седмици. Семейството ѝ публикува видео, което показва докъде е стигнала борбата ѝ, след като се е събудила от комата, но също така и за разрушителния ефект, което ''онова малко хапче'' е оказало върху нейния мозък и тяло.

На кадрите Ейми е в инвалидна количка и заваляйки промълвя ''Благодаря ви, благодаря на всички!''. Тя успява и да помаха на камерата.

Въпреки че дрогата сериозно е увредила мозъка на младото момиче, семейството й вярва, че с помощта на докторите тя ще продължи да бележи прогрес.

Във Facebook група, където видеото е споделено, братовчедката на Ейми Кайла заявява: ''Някои може би са плакали, смели са се или са били шокирани от видеото. Но това е истината и това, което може да направи с вас едно малко хапче.''

''Ако това не отвори очите на всички, които продължават да се друсат, не знам какво би могло!'', допълва Кайла.

Ейми е хоспитализирана на 10 юни заедно с още три момичета – на 15, 17 и 18 години, за които също е имало съмнения, че са приели дрогата. Момичетата обаче са изписани, а Ейми остава в критично състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
1
 
1
 
! Отговори
Живот преди 5 години
Млади и глупави! Нито едно хапче на света няма да ви донесе щастието, защото е неспособно. Защо тогава да ги пиете???
66
2
 
1
 
! Отговори
Анонимна преди 8 години
Това няма как да стане от едно хапче... познавам хора, които бяха в същото състояние, но приемаха почти всеки ден и то минумум по 2-3... И все пак не трябва да се взимат!
65
1
 
0
 
! Отговори
Гошо преди 8 години
До Ангел//Браво! Коментар отговарящ на реалността .
64
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до логикаТИ СИ СИ НАРКОМАНКА.
63
9
 
6
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Може да умреш от почти всяко хапче от аптеката.Човешкия организъм може да бъде непредсказуем,зависи дали си алергичен към дадено вещество,имаш скрити пороци и заболявания .Знам че чистия МДМА само по себе си е почти безвреден но първия път когато опитах такова нещо си взех третинка и си ме хвана умерено леко а съм 85 кг.Момичето или е взела нещо некачествено или и имала някакви скрити проблеми ,плюс това ,цяло хапче наведнъж за първи път си носи риска!Бъдете умерени и много предпазливи с това!!!
62
0
 
8
 
! Отговори
случаен преди 8 години
Пазете си децата.
61
0
 
8
 
! Отговори
случаен преди 8 години
Ха, че те в Англия искат да забранят билколечението и да карат само на скалпел, вие вирвайте на статии. Иначе бях свидетел в Бърза помощ, едно дете го докараха почти труп - бутнали му нещо в пиенето и си беха на кантар работите да и носят карамфили. Падете си децата. В родното ми училище дилърите са в ДВОРА. С Полицията са ограда до ограда. Абе ..
60
7
 
4
 
! Отговори
Логика преди 8 години
MDMA само по себе си не е толкова опасно, ако е качествено.. Не приемайте моментара ми, като че ли съм наркоманка, но от екстази, най-много да ожаднееш прекалено или да се "развихриш".. Това което момичето е взело във никакъв случай НЕ е дадения наркотик или поне не е приет само той. По скоро този ефект би се проявил при смесването на алкохол,екстази и кокаин. Би ми било интересно да погледна изследванията на момичето в които пише, че няма други наркотични вещества в кръвта й.
59
4
 
1
 
! Отговори
никой нишо найсе преди 8 години
Едно хапче/некво там../ама по едно през час..неколко годинки и пляс ..плюсс там некви кристали...*** не оркестар'кристали'' а от онеа другите...кога е имало екстази през комунизма,ало 73..преиграаме кат много вещи...та те куките не знаеха кво е коз бе..а сега праат дела за една дръпка..а кат немаш треа..пък си измислят друго...оня ден ме задържаха..кат ги питаха защо...те не знаеха бе...несъм бил там...немали спомен...не било .верно...неам думи...сълзлива история целяща да ви отклони вниманието
58
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
probval sum ekstazi i to ne 1 put tova ne e ot ekstazi tva e ot mnogo po silna droga ;)
57
11
 
3
 
! Отговори
който и да е преди 8 години
До 75Имаше го, наистина. И други неща имаше. Всичко се криеше, сега се разглася. Това е разликата. Спомен от моето детство. Комунизъм е. Аз и баба излизаме на пазар. За около две минути аз оставам сама, бабата се заприказва на около пет метра от мен. Точно тогава един млад мъж със зверски поглед се насочи към мен, гледаше право към мен. Само Бог е бил тогава с мене, защото баба ми в същия момент свърши с разговора и ме извика по име. Онзи тип набързо направи завой и изчезна. Извода- е за Вас.
56
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тук пишат доста "специалисти дрогиранти" , те дават изключително ценна информация на бъдещите нарко-седерастчета.
55
3
 
10
 
! Отговори
75 преди 8 години
До 67. През комунизма си имаше всичко от това,но се криеше.Е добре,в по-малки размери от сега,ама го имаше.Ако си от Пловдив,питай някой по възрастен как ученичките са се въртели около х-л "Тримонциум" и се спали с чужденци за един чорапогащник или за шарени химикалчета. Питай и как в първата нощ след откриването на маг.Евмолпия/нещо като тогавашен мол/ е обрана до шушка и нищо не е било съобщено в медиите.
54
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хора не знам дали това наистина е причината. Има много нови хапчета с много силен ефект. Не мисля, че екстазито е причина за това. По скоро е нещо като новия наркотик "Flocca". То прави точно това с хората. Превръща ги в ходещи скелети с неконтролируеми емоции. Един вид зомбита. Последиците от употребата са жестоки. Почти всички мозъчни клетки умират. За повече информация може да видите в "YouTube"
53
4
 
5
 
! Отговори
Kkkk преди 8 години
Аре палячовци, почвайте да пишете смешни коментари и комплексчета
52
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
...момиче, което е в кома след като е приелА(?) екстази.........................................................................Другари журналисти, пише се приелО(!), ако е за момиче!"Момиче" е в среден род, както и "момче".Жена-женски род, мъж-мъжки род.Относно статията-похвално е, че сте я публикували!
51
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя дето е писал статията и той е ял от този хапчета...
50
19
 
9
 
! Отговори
не се знае преди 8 години
Лчино аз не се гордея с това, че съм употребявала екстази и всякакви други наркотици, но се осъзнах навреме или не чак толкова. Взимала съм по 5-6 хапчета на вечер, придружени с много марихуана и честно замислям се и не помня, възможно е и други наркотици едновременно, не съм прекалявала с алкохола, дори не съм пиела, защото то просто не ти остава място и съзнание за нещо друго. Откакто спрях съм в чести депресии, но кома, нее, това нещо не е причина за комата, убедена съм, че е било ***.
49
8
 
11
 
! Отговори
Някой си преди 8 години
Най-вероятно са и дали LSD.
48
28
 
19
 
! Отговори
Alex преди 8 години
За много "знаещите", ще кажа, че екстази е най-безопастният наркотик, без нито един смъртен случай и единствено вреден при дехидратиране в комбинация с алкохол. Ако прочетете малко няма да пишете глупости, това 100% не е било чисто МДМА !

Спонсорирани публикации